icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

peterska83
12. říj 2016

@doubravka62 Jj, jsem měsíc od transferu a prcek se chytnul, tak doufám, že se mu bude chtít ven až za 8 měsíců 😉 A test sis ještě nedělala? Já ho měla pozitivní už vlastně 8. den po ET 😉

georgina_
12. říj 2016

@peterska83 jeee, tak to moc gratuluji, já měla 14.den po ET močový test negativní, krevní test hCG nízký, v pátek jdu na kontrolní odběr, tak stále doufám, i když počítám se vším...cítím se dobře, tak uvidím, jak kulička zabojuje...držím pěsti, ať se "mímo" krásně vyvíjí 🙂

itworks
12. říj 2016

@georgina_ děkuji, já jdu taky v pátek, tak si budem vzájemně držet palce.Ohledne dalšího snažení se musím zeptat dr, aby se to třeba neopakovalo, to bych už nezvládla.Mozna spíše počkáme a mezitím manžela nadopuju vitamíny
🙂

dzimi
12. říj 2016

@luciebx tak k tematu cervene vino pri ET ti bohuzel neporadim, pac neviiiim. Ja mam problemy s vyskou sliznice, tak jsem si ho prave nasla na to, ale jak je to k ET jako takovemu, to nevim :(

doubravka62
13. říj 2016

@peterska83 ne nedelala zadny doma nemam vydrzim uz na krev tak to moc gratuluju at prcek roste 🙂

luciebx
13. říj 2016

@dzimi kolik si měla sliznici

lola8888
13. říj 2016

@katka865 Ja nevim.. Mam nutkani.. Ale i se bojim 😥 Asi to zkusim v sobotu nebo v nedeli. Mame jet na chatu, kde to milujeme, tak tam to zkusim 😊 Budu ti drzet palecky!!! A dame si vedet 🌸

katka865
13. říj 2016

@dzimi urcite podoli. Specializuji se tam na vicercata a spolupracuji s belgii. Navic tam nedabvno otevreli nove utz centrum a porad neco vymysli. Hlavne teda doc. Krofta - ten je diktor s velkym D. A nedonosenatka tam taky vypiplavaji. Sestinedeli tam sice neni zadna parada ale i tak je tam v pripade problemu nejvetsi sance na uspech. Nechci ti nic vnucovat jenom pisu osobni zkusenost. Kdybys mela jeste nejake otazky tak mi napis zpravu at tady nevedeme diskuzi mimo tema 🙂

katka865
13. říj 2016

@lola8888 taky se bojim ale myslim si ze i v pondeli je brzo tak bych radeji byt tebou jeste vydrzela... ale jsou to nervy. Kolik jsi mela zavedenych embryi?

lola8888
13. říj 2016

@katka865 No uvidim, jestli vydrzim 😁 Jedno, petidenni 😊 a tobe?

katka865
13. říj 2016

@lola8888 jsme na to uplne stejne 🙂

dzimi
13. říj 2016

@luciebx 8DC pri kontrole po clostiku 4,7mm a to mi dr rekla, ze jestli se nezvysi, transfer nebude a uz naplanovana punkce na 10DC, toho dne pry 6mm, bohuzel mi to nerekli a prestoze rozhodli, ze transfer pujde, tak ja se bala, ze neroste. Noooo a 15DC pri transferu mi ji nemerili. Jinak jsem ji prave predtim pri kontrolach mela po ovulaci stridave jednou jen 4 a podruhe 7 :(
@katka865 diky moc za info, zatim jeste cekam na dalsi vysledky v centru a pak se pripadne ozvu, ju?

katka865
13. říj 2016

@lola8888 vcera jsem prave premyslela nad tema hodnotama hcg - kdyz jsem byla asi 19 dpo tak jsem mela pres 600 tak mi to vychazi ze v pondeli by se mohlo vedet ale driv asi neee. Ale tak kazde tehotenstvi je jine

katka865
13. říj 2016

@dzimi jasne dej vedet. Strasne moc drzim pesti

77lentilka
13. říj 2016

@dzimi pane jo, to je ale překvapení s dvojčátky! 🙂 i sem ráda, že to dopadlo dobře a gratuluji!

77lentilka
13. říj 2016

@luciebx doporučuje se den před až 3 dny po ET sklenička červeného na prokrvení a taky ananas. Co je na tom pravdy nevím 🙂

77lentilka
13. říj 2016

@georgina_ držím pěsti na a dobré zprávy!

77lentilka
13. říj 2016

@mandlicka25 hlavu vzhůru! Je fajn, že jdeš do dalšího boje! Na další vyšetření jsem se ptala, nejdříve mi řekli, že až po dvou I VF cyklech, ale pak jsme se domluvili, že udělají před 2. IVF - takže bych se ptala, jestli ta vyšetření chceš

lola8888
13. říj 2016

@katka865 uvidime. Dame si vedet 😘

luciebx
13. říj 2016

@dzimi aha. Já ji měla 11 tak snad to stačí

dzimi
13. říj 2016

@luciebx to je krasna vyska, rekla bych 🙂

katka865
13. říj 2016

@lola8888 jasne

georgina_
13. říj 2016

@itworks @77lentilka holky moc děkuju...ale od včera špiním - teda přes den nic, jenom malý tečky, ale večer jakoby se to nahromadilo a vyteklo, asi mám po naději a bobka jsem neudržela ☹ ☹
@itworks manžel taky bere nějaký bobulky od urologa, dneska byl na dalším kontrolním spermiogramu, tak uvidíme, jestli zabírají...

itworks
13. říj 2016

@georgina_ a zkoušela jsi testovat? Můžu se zeptat, ty vitamimy máte předepsané od dr nebo jen doporučuji, co by se mělo užívat?

georgina_
13. říj 2016

@itworks testla jsem v 5 hodin po práci a slabá čárka...ano, má to na předpis, jsou to spíš hormony než vitamíny...plus Ečko...

itworks
13. říj 2016

@georgina_ tak to ještě šance je, když předtím byl test negativní a teď se čárka ukázala.Drzim palce na zítřek.Hormony by mohli fungovat více než jen vitamíny, tak určitě vám pomohly 🙂

georgina_
13. říj 2016

@itworks děkuju, jsi hodná, uvidíme...no víš co, při OPU ještě muž tyhle prášky nebral, měl jiné, ale ty moc nepomohly...tak uvidíme, co tyhle...v pondělí jde na kontrolu, tak když tak dám vědět, pokud pomohly a můžete se na ně poptat 😉

hanyas
14. říj 2016

@itworks myslim na tebe! 🙂

tetalucina
14. říj 2016

@itworks pripojuju se k hanyas🙂

lola8888
14. říj 2016

@katka865 Nevydrzela jsem... Testla..😊

Strana