Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@peterska83 jeee, tak to moc gratuluji, já měla 14.den po ET močový test negativní, krevní test hCG nízký, v pátek jdu na kontrolní odběr, tak stále doufám, i když počítám se vším...cítím se dobře, tak uvidím, jak kulička zabojuje...držím pěsti, ať se "mímo" krásně vyvíjí 🙂
@peterska83 ne nedelala zadny doma nemam vydrzim uz na krev tak to moc gratuluju at prcek roste 🙂
@dzimi urcite podoli. Specializuji se tam na vicercata a spolupracuji s belgii. Navic tam nedabvno otevreli nove utz centrum a porad neco vymysli. Hlavne teda doc. Krofta - ten je diktor s velkym D. A nedonosenatka tam taky vypiplavaji. Sestinedeli tam sice neni zadna parada ale i tak je tam v pripade problemu nejvetsi sance na uspech. Nechci ti nic vnucovat jenom pisu osobni zkusenost. Kdybys mela jeste nejake otazky tak mi napis zpravu at tady nevedeme diskuzi mimo tema 🙂
@luciebx 8DC pri kontrole po clostiku 4,7mm a to mi dr rekla, ze jestli se nezvysi, transfer nebude a uz naplanovana punkce na 10DC, toho dne pry 6mm, bohuzel mi to nerekli a prestoze rozhodli, ze transfer pujde, tak ja se bala, ze neroste. Noooo a 15DC pri transferu mi ji nemerili. Jinak jsem ji prave predtim pri kontrolach mela po ovulaci stridave jednou jen 4 a podruhe 7 :(
@katka865 diky moc za info, zatim jeste cekam na dalsi vysledky v centru a pak se pripadne ozvu, ju?
@dzimi pane jo, to je ale překvapení s dvojčátky! 🙂 i sem ráda, že to dopadlo dobře a gratuluji!
@luciebx doporučuje se den před až 3 dny po ET sklenička červeného na prokrvení a taky ananas. Co je na tom pravdy nevím 🙂
@georgina_ držím pěsti na a dobré zprávy!
@mandlicka25 hlavu vzhůru! Je fajn, že jdeš do dalšího boje! Na další vyšetření jsem se ptala, nejdříve mi řekli, že až po dvou I VF cyklech, ale pak jsme se domluvili, že udělají před 2. IVF - takže bych se ptala, jestli ta vyšetření chceš
@itworks @77lentilka holky moc děkuju...ale od včera špiním - teda přes den nic, jenom malý tečky, ale večer jakoby se to nahromadilo a vyteklo, asi mám po naději a bobka jsem neudržela ☹ ☹
@itworks manžel taky bere nějaký bobulky od urologa, dneska byl na dalším kontrolním spermiogramu, tak uvidíme, jestli zabírají...
@itworks pripojuju se k hanyas🙂

@doubravka62 Jj, jsem měsíc od transferu a prcek se chytnul, tak doufám, že se mu bude chtít ven až za 8 měsíců 😉 A test sis ještě nedělala? Já ho měla pozitivní už vlastně 8. den po ET 😉