icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

lussinka88
19. říj 2016

@esiii jasny! Moc ti drzim palecky!! 🙂

itworks
19. říj 2016

@esiii to je dobrá zpráva, testni zitra znovu a pak vydrz aspoň ob den, jde pak vidět vice, zda sílí 🙂 fakt moje čerstvá zkušenost. Bohuzel ani dálnice ani rostoucí hCG nezaručí, že bude vše v pořádku, taky má blbá zkušenost ☹ Držím moc palce, ať jen sílí a je vše tak jak má 😉

esiii
20. říj 2016

@lussinka88 Tak jsem testila 🙂 uz v noci 😀 ten spodní a druhy rano clearblue. <3 :-*
Mamatest je hodne slaboučký ☹

itworks
20. říj 2016

@esiii v klidu, mamatesty dělají takové slabe čárky, až později jsou stejne. Zkus dr Max, ty jsou lepší.

esiii
20. říj 2016

@itworks pro doktora maxe bych musela skoro 60 km. To se mi nechce. Clearblue vysel krásně pokud se. Nepletu !!!! Podle instrukcí by mel byt pozitivni. Ted uz je to na mimiskovi :-* jen musim davat pozor a přestat byt tak zbrkla 🙂

lussinka88
20. říj 2016

@esiii jeeee tak skvela zprava! Tfuj tfuj jen tak dal! Kazdej test ti to ukaze trosku jinak - pouzivaj jiny cinidla. Je lepsi delat testy obden a stejne znacky 🙂 kazdopadne krasa! 😉

esiii
20. říj 2016

@lussinka88 clearblue je nejkrásnější. Jen nevim holky jestli uz to rict pritelovi novin počkat do krve. On je uplne totálně nadšený a bojm se aby se neco nestalo a nebyl pak zklamaný i on. I kdyz byl by asi i tak. On si neuvědomuje ze 9mesicu je hrozně dlouhá doba. Porad chodi a hladí bříško a mluvi na andilka. Kdyz jsme prijeli po zavedení, tak mu hned ukazoval domeček sotva jsme zastavili. V nedeli kdyz odjížděl, tak mi rekl, ze mám na nas davat pozor. A porad hladit andilka. Ze ho tam citi, ze tam je. :-*

itworks
20. říj 2016

@esiii tak to jo, to je teda dálka. Clearblue to jen potvrdil a na to, že není citlivostí 10 tak to jde vidět pekne. Jestli vydržíš to krve to nerict, tak to jsi dobrá 🙂 muzes to říct s tím, že ještě není nic jisté, že se musí počkat na utz, ten je nejdůležitější. Stejně do 12 tt je to vždy hodně kritické, takže tě aspoň může podporovat a starat se o tebe 🙂

esiii
20. říj 2016

@itworks tak uz jsem to milackovi rekla. :-* prijel rano o pul páté z holandska a zítra rano odjíždí zas do dánska či kde zase na čtrnáct dnu. Vi ze jdu pristi tyden na krev a nechci mu to rikat po telefonu. Uz nas opusinkoval. Mne i andílka. :-* milackovi tekly i slzy :-* prý slzy štěstí :-* nejradši bych sla uz rodit. Aby to bylo za náma a vse v poradku. <3

itworks
20. říj 2016

@esiii no vidíš, ted už to chce hlavně klid a trpělivost a nesrovnavat žádné hodnoty s ostatními holkami 🙂🙂🙂 tak nás tady musíš informovat, potřebujeme číst skvělé zprávy a nabudit se na další pokus.

esiii
20. říj 2016

@itworks to vis ze se s vámi rada podělim. Velice rada. Ted uz je to v rukou andilka :-* dobrych zpráv neni nikdy dost 😎 😀

mandlicka25
21. říj 2016

Ahoj holčičky, po krátké pauze a nevydařeném prvním ivf jsem byla včera u doktora a rozhodl, že půjdeme do dlouhého protokolu. Mohla jsem si vybrat, jestli do toho chci jít před/po Vánocích a vybrala jsem si už před, abych na to zase nebyla doma sama a víc byl doma se mnou muž. Chtěla jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti krátký vs dlouhý protokol, budu ráda za cokoli ať už Vaše zkušenosti postřehy atd. Moc děkuju

1987katka
21. říj 2016

@mandlicka25 ahoj, moje zkušenost je jediná a to s krátkým protokolem...hned napoprvé vyšlo a jsem ve 25 tt. Moc držím palce. Jestli protokol dlouhý nebo krátký stejně nezávisí vůbec na tom, co chceme, ale jaký máme z krve hormonální profil a ten v danou chvíli sami nezměníme. Takže na každého funguje něco jiného.

lussinka88
21. říj 2016

@mandlicka25 dlouhy protokol je v podstate to samy co kratky. Jen trva dyl, ziska se min vajicek, ale zato s lepsi kvalitou. Davaji ho kdyz z kratkyho protokolu se nic nechytne. Myslim ze se zacina 22dc... ja mam zatim za sebou kratky prokol a neuspesny ET. Ve stredu me ceka KET a kdyztak pak taky dlouhej protokol

mandlicka25
21. říj 2016

@1987katka Moc gratuluju. Já mám právě všechny tyhle výsledky v pořádku, ale když jsem nebrala léky, tak nebyla ovulace a byla nízká sliznice. A když tohle vše bylo, tak se to stejně bohužel nepodařilo. Musím říct, že to bylo pro mě strašný sražení na kolena a pořád se z toho vzpamatovávám.

mandlicka25
21. říj 2016

@lussinka88 Já měla 14 vajíček s krátým - oplodněno 5, pořád se držela 4 krásná kvality jedna a poslední den zbylo už jedno :( o to to bylo vše horší to prožívání. Držím palečky. No ještě míň vajíček... doufala jsem, že víc :(. tak uvidíme, na tom jak vidím nezáleží, hlavně aby vydržela.

mandlicka25
21. říj 2016

Ještě jsem se Vás holky chtěla zeptat, jak jste snášely odběr vajíček? Předem říkám, že nejsem ta, která si stěžuje, že ji něco bolí a vydrží, hlavně když jde o něco takového, tak jsem schoplna podstoupit cokoli.
První problém, co jsem po odběru měla, že jsem nemohla vstát a ani si sednout, manžel si měl pro mě přijet v 11 a nakonec mě pustili až ve tři s tím, že mě museli dát kapačku, až to té se mi udělalo trošku líp. Strašně se mi motala hlava, prý jsem vypadala jak mrtvolka a nic nezabíralo. Potom jsem měla šílené bolesti na levé straně pod žebry, měla jsem až problémy s dýcháním. Každý špatný pohyb jsem strašně obrečela, takovou folest jsem nikdy nezažila. Včera jsem ti říkala doktorovi a ten mi řekl, že ví, že tam nateklo hodně krve. Je to normální? Všude mi přišlo, že je to spíš "banálnější" zákrok a tohle jsme nečekali. Moc děkuju!

ledge
21. říj 2016

@mandlicka25 Teda, tohle ti nerozhodně nezávidím. Já měla jen trochu bolení při sezení, ale jinak v pohodě. Ale v CARu jsem i viděla, že jednu paní odvážela sanitka a taky měla kapačku. Asi to někdo hůř snáší...

pidalka12
21. říj 2016

@mandlicka25 při prvním odběru jsem měla to samé. Siiiilena bolest, ležela jsem asi o tři hodiny déle, než jsem měla. Kapacky na bolest taky... hrozný. Bála jsem se, ze to bude to samé při druhém odběru (byl toto pondeli) a dobrý. Oproti prvnímu to byla procházka růžovou zahradou. Nevím čím to bylo, dr říkal, ze jsem měla moc vajíček a byla jsem "rozpichana" Ted jsem mela stejně a pohoda. Poprvé jsem byla v Pronatalu a teď v Sanusu.
Z 11 bublinek se 10 úspěšně vyvíjí ❤🍀 A zítra jdeme na transfer 🎁🙈❤🍀 Tak pokud můžu být směla... držte mi všechny pěsti ☺ Děkuji. Přeji všem štěstí.

tetalucina
21. říj 2016

@itworks ahojky,tak jak jsi dnes dopadla?ja se dnes objednala do jineho caru a jdeme 10.11 na konzultaci🙂

tetalucina
21. říj 2016

Jinak devcatka vsem uspesnym tehulkam gratuluji a preji moc moc stesti
:-*

itworks
21. říj 2016

@tetalucina ahoj, jelikož břicho pořád bolí a stále krvácím, tak jsem se preobjednala na úterý,tak uvidíme.Tak to se už určitě tesis na nějakou změnu 😉

mandlicka25
21. říj 2016

@pidalka12 takové výsledky se tak krásně čtou! Já taky chodim do Sanusu. A děkuji za uklidnění, hodně štěstí!

ledge
21. říj 2016

@pidalka12 Páni, tolik oplodněných... Držím palce, ať jsou zítra krásné 🙂

kolbena
21. říj 2016

@mandlicka25 ahoj,jsem ráda,že jsi to nevzdala a jdeš do toho znovu 🙂 budu moc a moc držet palce, aby to vyšlo 😉

mandlicka25
22. říj 2016

@kolbena Jsi zlato! Moc děkuju, je to úžasný když tohle napíše úplně cizí člověk a myslí to upřímně, moc si toho vážím! No, nic jiného mi nezbyde, vlastně je to moje nová útěcha, že se to zase někam schyluje. Doktor mi dal na výběr, jestli před Vánoci nebo po Vánocích. Manžel bývá přes týden pracovně pryč, takže to byla jasná volba, nebudu na to sama.... koukám, že jsme obě z HK 🙂, jak na tom jsi teď ty?

kolbena
23. říj 2016

@mandlicka25 jj,to je určitě dobře, špatné myšlenky stranou a už mysli jen pozitivně a soustřeď se na to,co bude 🙂 no já jdu 4.11.na UZ, mám z toho docela dost strach,jestli bude vše ok, stihla jsem už skončit na pohotovosti, protože jsem začala krvácet, ale nepřišli na to proč, na uz byl gestační váček a prý vypadalo vše ok, naštěstí to během asi 3 hodin úplně ustalo, tak teď se jen klepu,aby bylo vše ok i za těch 14 dnů...

mandlicka25
23. říj 2016

@kolbena Určitě bude!

itworks
23. říj 2016

Tak holky mám za sebou revizi, měla jsem šíleně křeče a hodně krvácela ☹ přístup v ambulanci strašný, že co se divim, že mám křeče, že je to úplně normální a to že nezabírají prášky je taky normální .Nechali mě čekat hodinu v čekárně, kde nebyla ani toaleta, krev ze mě úplně lila. Po výsledcích najednou dr říkala, že je nutná revize, že mám v břichu i volnou tekutinu a že bych jinak mohla vykrvácet.No prostě děs, musím být přes noc, zítra dopo mě snad pustí. Už nikdy tato nemocnice :'( ten přístup člověku moc nepřidá a to ze sestrám přidaly na výplatě.

hanyas
23. říj 2016

@itworks jezisi :-O a ja uz doufala, ze uz to bude za tebou. Coz teda asi je, ale takhle?! Chjo. Drz se!

Strana