icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

georgina_
25. říj 2016

@pidalka12 nám embryolog říkal, že po 2 dnech by zavedl, pokud by se nám "ujaly" např. jen 2 embryjka, "u mámy" se může mít drobek líp, ale není to záruka....naopak když je embryjek víc, doporučuje prodlouženou kultivaci - že se počká na ty nejsilnější...no je to těžké říct, co je nejlepší, roli hraje spousta faktorů - jestli se setká to nejlepší vajíčko s nejhorší spermií nebo naopak, manipulace, prostředí atd. atd.🙂

petapal
25. říj 2016

@evikuuu držím moc moc pěstičky

petapal
25. říj 2016

@pidalka12 vůbec nevím mně dali dva dny staré 4bunecne.A najednou pozitivní test,ale vím,že ještě je dlouhá cesta

tetalucina
25. říj 2016

@itworks ahojky, je mi litp,ze si tak trpela a preju,aby ti uz byl fajn🙂a urco po novem roce budu s vami;)

tetalucina
25. říj 2016

@dzimi moc moc me mrzi, ze to nevyslo😢preji hodne sil zlato.

tetalucina
25. říj 2016

@evikuuu drzim palecky at ti vsechno dobre dopadne
:-*

pidalka12
25. říj 2016

@georgina_
Děkuji za odpověď. Uz jsem nečekala, ze někdo zareaguje 🙂 zavedli nám jedno po 5denní kulti. Jsem nervózní a dnes protivna i sama sobě 🙊
Dala jsem si skleničku vína, slyšela jsem, ze je to dobré na uhnizdeni 🙂 i když od soboty uz je asi rozhodnuto, zda to vyslo 🍀 Nebo né. Ale takhle variantasi nepřichází v úvahu.

pidalka12
25. říj 2016

@petapal určitě to bude dlouhá cesta, tak cca 9 měsíců 🙂 Ale na konci a krásným výsledkem ;)

georgina_
25. říj 2016

@pidalka12 také jsme měli 5denní, z 10 vajíček nakonec přežilo jako jediné (přitom po 3 dnech jich bylo ještě 6), takže na tom asi něco je...bojovníčka jsem ale neudržela a snažíme se dál...držím pěstiiii! 🙂

evelinah
25. říj 2016

@dzimi je mi z toho smutno 😢, je mi to tak líto, moc jsem ti to přála a doufala b dobrý konec. Vím jak to bolí, to samé jsem měla v březnu. Ale přebolí to a bude líp. Hodně sil na zítra 😯

evelinah
25. říj 2016

@itworks ono není vyhráno až do porodu, zrovna minulý týden známa přišla o mimi v 7.měsíci, taky mu přestalo bít srdíčko 😕

itworks
25. říj 2016

@tetalucina děkuji za povzbuzení, akorát že mě teď štve, že nemůžu do práce, ptz tím jak jsem byla ted pořád na nemocenské, je za mě už náhrada.Ta sice odchází, ale až po Novém roce.Tak to vidím, že v leden si odpracuju a únor opět nemocenská.

itworks
25. říj 2016

@evelinah to je hrozné, to je fakt lepší potratit hned na začátku než takhle. To musí čekat delší dobu i na další snažení.

mandlicka25
26. říj 2016

@pidalka12 ja mela oplodnenych 5 vajicek. Druhy den byly uz jen 4 a ostatni po trech dnech byly taky super. Tri - kvalita jedna a jedno kvality dva. Bohuzel paty den uz bylo jedno, ktery pry bylo super, ale nic z toho nebylo :(. Nezbyva nic jineho nez verit doktorum, snad tech pet dni je jim u nich lip.

mandlicka25
26. říj 2016

@georgina_ koukam, ze jsme na tom podobne. Dal ti doktor nejake vysvetleni proc to tak je? Ja se nic moc nedozvedela :(

markatka
26. říj 2016

@mandlicka25 My to taky nechali zcela na doktorech.. Odebrali mi 20 vajíček, z toho 12 dobré kvality. Za dva dny jich zůstalo 9 a ten pátý den zbylo jedno jediné. Jedna bojovnice, se kterou budeme už ve třech čtvrtinách. Držím palce, ať taky všechny vybojujete úspěch!
Nikdy jsem vás tady neopustila, poctivě vás čtu a pořád držím palce!

mandlicka25
26. říj 2016

@markatka To je krásný, takový zprávy tady potřebujem! Já se radovala z toho, jak budu mít nějaký mražáčky, takže kdyby to nevyšlo, tak se to prostě zkusí znovu třeba se dvěma prďolkama. Zítra jdu na první injekci dlouhého protokolu a teším se. Bude to zase hrůza, ale zase krůček k něčemu. Zdravím bojovničku a doufám, že se na nás taky usměje štěstí a třeba za chvíli taky bude i u nás.
Po tom, co to tak s našima embrijkama dopadlo takhle špatně, tak jsem si to hrozně brala za vinu, i teď mám takový stavy, protože jsem si četla ty případy, kdy mají krásných 11 embryek! Ale jak koukám, tak ten druhý případ, kdy vydrží jen jedno, je taky dost hojný :/.

markatka
26. říj 2016

@mandlicka25 Já z toho byla v den transferu taky hotová, zbylo jedno, ani mi neřekli v jakém stavu je, tak jsem se pomalu smiřovala, že počkám tri měsíce, trochu se pročistím od všech těch hormonů a holt znovu celý proces. Ještě pořád nemáme vyhráno, pořád se může spoustu věcí přihodit, ale snad už to dotáhneme do konce.
Pořád s vámi prožívám každý úspěch i neúspěch a myslím na vás! 🙂

fille
26. říj 2016

Holky, chce to vydržet, a hlavně na to nemyslet, viz můj případ, byla jsem už na 3 pokusu a už tak ze všeho unavená, že jsem to prostě už vzdala, říkala nebudu se stresovat že to zas nevyjde... prostě jsem počítala s tím, že se neuhnízdí, a ono ejhl 8 den po transferu, pozitivní test.... 🙂

vvercatkoo
26. říj 2016

@fille tak to jsem na tom podobně, vůbec už neřešim jestli test klapne. Už plánují výpověď a nástup do nové práce.

handous1
27. říj 2016

@dzimi ach jo , je mi to taky strašně líto ja si to prožila v březnu bez srdíčka jen dutinka a v srpnu jsem byla 10 tt a opět následná revize vím jak se citis....
Je to tak nespravedlivé. Drž se !!! Hodně síly 🌷💗

georgina_
27. říj 2016

@mandlicka25 doktorka a embryolog tvrdili, že je to pravděpodobně těmi spermiemi...urolog je ale se spermiogramem spokojený...tak aby si člověk vybral 😀 :-/ No taky jsem byla v práci dost ve stresu (i když jsem se snažila být v klidu a cítila se celkově dobře) - ve stresu ne z práce jako takové, ale z vedoucí...tak kdo ví, co se všechno poskládalo...v lednu jdem zkusit znovu, do té doby budem zkoušet přirozeně...hormony ještě dobíhají, prý to takto občas vyjde. Jenže my oba chytli rýmu jako blázen a já na nic nemám náladu ☹ ☹ To je prostě k vzteku...

kukla.zizi
27. říj 2016

@georgina_ ahoj nějakou dobu sem tady nebyla.... Úplně tě chápu ano je to k vzteku, nas dům byl naplněn beznaději a vzteklem... V listopadu by sme měli jít na ket ale i tak jakou máme šanci kolik ještě takových snesu-em. Manžel mě podporuje to jo ale jinak to stojí za prd. Já byla od vložení na PN (dělám ve špitálu na Jip) ale i tak od doby kdy mě začalo bolet břicho na ms tak stres úměrně narůstal situaci. No na hovno - pardon 🤐
Drž se fandím všem a nenávidím tenhle stát za tyhle podmínky, když vím že každému ozralovi a fetakovi se dá první poslední a mi to zaplatíme ale když mi něco potřebujem ač za to nemůžem tak co... Nasrat zaplaťte si to! 😤

pidalka12
28. říj 2016

@kukla.zizi moje řeč! Tohle jé hodně nespravedlivé!

tetalucina
28. říj 2016

@kukla.zizi to si napsala uplne presne

jodyd
28. říj 2016

Ahoj všem. Přečetla jsem si tu pár vašich příspěvků a chtěla bych se poďělit o svůj příběh. Dneska se cítím vážně na nic. Máme za sebou dva cykly IVF. V 1. cyklu zůstalo jedno embryo. Proběhl vklad,výsledek negativní. Genetiku a imunologii máme OK. Manžel má špatný spermiogram. Pustili jsme se do druhého cyklu. Spermiogram se nepatrně zlepšil. Výsledkem byla dvě embrya. Zavedli jsme jedno,výsledek negativní. Druhé nám zamrazili. Dala jsem si od všeho na chvilku pokoj. Začali mi ovšem problémy v práci. Začala jsem cvičit Mojžíšovou,chodit na jógu a taky k psyvholožce. Do toho prášky na spaní. Musím říct,že mě psycholožka dost pomohla. Na začátku roku 2016 jsem zjistila,že jsem těhotná. Bohužel jsem se neradovala dlouho. Embryjko se přestalo vyvýjet a v 8 tt jsem byla na revizi. S pomocí psycholožky jsem se dala zase dohromady. Užili jsme si s manželem léto. Na říjen jsem si naplánovala KET. Týden před KETem začalo opět v práci přituhovat. Změnili nám jednosměnný provoz na dvousměnný + jeste pohotovosti v noci a o víkendech s platností od 1.11. Na KET jsem šla 13.10. s tím,ze jsem měla plnou hlavu toho,co vlastně bude - hlavně v práci. Práce mě baví. Jen nemám dobrý vztah se svým šéfem. Každý den dojíždím a podmínky jsou nastaveny tak,abych měla co největší komplikace. Po KETu jsem zústala doma. Včera jsem byla na testu z krve. Negativní výsledek. Problémy v práci jsem řešila s právníkem. Výsledkem bylo,že vlastně mám jedinou možnost - pokud se mi nové podmínky nelíbí,tak mám dát výpověď. Takže jsem včera donesla šéfovi výpověď. Při té příležitosti se mi stihl pochlubit,že je podruhé dědečkem. Další nálož přišla včera odpoledne,kdy jsem se potkala se sestrou a říkám jí: měla jsem teď nedávno v noci sen a zdálo se mi,že seš těhotná. Ona na to,víš jsem ve třetím měsíci. Tak jsem jí včera pogratulovala a ustala jsem to. Alespon pro tu chvili. Potoky slz se dostavily dneska ráno. Toť můj dosavadní příběh. Děvčata držte se. Říkám si,že vždycky může být ještě hůř. Teď se z toho všeho musím co nejrychleji vyhrabat a jak se znám,tak v sobě najdu určitě ještě dost síly pustit se do všeho znovu. Díky tomuhle všemu jsem si navícuvědomila,že můj manžel je na 1000 % chlap,se kterým chci být. Takže tak. Přeji všem hezký pátek - v rámci možností.

mandlicka25
28. říj 2016

@georgina_ ja jsem zase bez ovulace, takze doma se muzu stavet na hlavu

mandlicka25
28. říj 2016

Ahoj holky, porad premyslim a v hlave mi ti srotuje. Byly jste po neuspesnem ivf jeste na nejakem vysetreni, kde muze byt chyba? Ja jdu rovnou ma druhe a nic se nezkoumalo. Ted beru navic leky na cukrovku druheho stupne, nevim, jaky to ma vyznam, ale cukrovku nemam. Jde mi o to, ze jsme oficialne oba zdravi a ja mam problemy "jen" s ovulaci a nikdy jsem jeste nebyla tehotna, ani kdyz ovulace byla diky clostiku a ted po kratkem protokolu taky ne. Jsem z toho sptna, takze resim, jestli nemuze byt chyba jeste nekde jindy, nemel by to vic resit doktor? Nerada bych po druhem ivf zjistila, ze to bylo zbytecny, ze byla chyba jeste jinde :(, dekuju

mandlicka25
28. říj 2016

@jodyd mam stejne pocity, za tu dobu co se snazime uz otehotnelo a porodilo tolik lidi kolem, ze mi je cim dal hur. Posledni tehotenstvi jsem se dozvedela taky dnes.

jodyd
28. říj 2016

@mandlicka25 Ja to segre moc preju. Krom toho,ze mame problem ja s manzelem,tak problem s otehotnenim ma segry svagrova. Tak jsme se strachovali,aby do toho nespadli taky. No a povedlo se jim to na prvni dobrou. Mam z toho obrovskou radost,jen mi je lito,ze me se porad nedari. A kdyz se zadari,tak se to po... V rodine mame jeste jednu tehulku. O to vic to na me vsechno pada.

Strana