Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@petapal tak to moc gratuluji a držím pěsti.
@petapal koukam, že jsi už druhou čárku měla desátý den. To já desátý den ani duch.
@vvercatkoo měla já mikroducha 6az 7den ,ale jak to uschlo nebyl vidět moc mám vložený dvě
@verunkadar kolikátý den jsi
@verunkadar měla jsi to dostat a nic tak to je dobře znamení každý to má jinak neházej flintu ještě.U mne to bylo počtvrté poslední pokus
@georgina_ Jsi zlatá, děkuju! :*
@petapal já to přes ty hormony ani nedostanu, až vysadim,tak ano, nikdy jsem to přes utrogestan atd nedostala, až po vynechání, tak to přislo do dvou dnů. Jj ještě vnitřně doufám, že to mohlo dopadnout, sice sliznice nebyla moc dobrá, ale vajíčka přežila rozmražení, byla zamrazena jako pětidenní + den venku po rozmražení, třeba tam ten bojovníček je 🙂. To se přesně dozvim ve čtvrtek či v pátek.
@petapal dnes jsem 10.den.
@verunkadar držím pěsti
@vvercatkoo ty jsi zkousela 10. Den test?
@lussinka88 jj a bilo. Zitra budu 14-ty den a myslim si, že zase nic.
@vvercatkoo zkus jeste ovu test, me to ukazal driv nez tehu!! Drzim moc palecky. Zitra dej vedet!
@lussinka88 ovu.jsem zkoušela a tam jsou slabe carky
@lussinka88 děkuji
@vvercatkoo slabou carku tam budes mit porad jestli mas PCO... to mas? Zkus zitra jestli to nebude silnejsi
@lussinka88 zítra testuji klasický a naposled
@vvercatkoo tak drzim palecky! Treba to klapne 😉
@lussinka88 tak zase nic ☹
Ahoj holky, prosim nevite nektera, jak je to s tou imunologii a uzivanim prednisonu/medrolu....? Po druhem KETu 11.den opet nic, embrya mam kvalitni navic po pgs, jiny problem nemame....napadlo me toto. Mela jsem pocit, jako bych chvili po zavedeni mela takove lehle krece, muze to s tim souviset...? Nechci jit do dalsiho pokusu s tim, ze "tak to zase zkusime a uvidime" .
@mandlicka25 to asi nee, můj je taky atopik ...
@flawi 11 den ještě neznamená že nejsi... neříkal náhodou doktor test za 14 dní? 🙂 já teda křeče neměla, ale v den kdy jsem to měla dostat tak bolest jako když má dojít MS, ale nebyla to MS ale zahnízdění, takže počkat a vydržet... že jsem to měla už 8 den je jenom zázrak, já totiž dle MS můžu řídit hodinky... 🙂 a jestli bylo v den vynechání zahnízdění což asi bylo pač trochu špinění tak stejně test byl pozitivní až za 3 dny od toho... 🙂
@fille Já se po utrogestanu složila :(a i když jsem to říkala dr. Rekl mi na to zkuste si to zavádět pomohla az změna lékaře...
@flawi ten prednison medrol se ma brat minimalne 6tydnu pred transferem... (kdyz jsem ho brala kratsi dobu tak se mímo nechytlo), brala jsem k nemu anopyrin pry pak lip funguje. Taky jsem mela u ETu co nevysel "krece" v podbrisku a ted u KETu jsem brala k tomu magne B6, bez kreci a vypada to ze se zadarilo. Preju hodne stesticka!! 🙂
@flawi brát 6-8 týdnů před transferem. Nasazení v době transferu nestačí a bohužel to tak v car dělají. Na imunu mu řekla, že Prednison začíná působit až po 25 dnech uzivani.

@verunkadar s tím strachem jsme na tom stejně