icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

vvercatkoo
5. lis 2016

@verunkadar s tím strachem jsme na tom stejně

vvercatkoo
5. lis 2016

@petapal tak to moc gratuluji a držím pěsti.

vvercatkoo
5. lis 2016

@petapal koukam, že jsi už druhou čárku měla desátý den. To já desátý den ani duch.

petapal
5. lis 2016

@vvercatkoo měla já mikroducha 6az 7den ,ale jak to uschlo nebyl vidět moc mám vložený dvě

petapal
5. lis 2016

@verunkadar kolikátý den jsi

petapal
5. lis 2016

@verunkadar měla jsi to dostat a nic tak to je dobře znamení každý to má jinak neházej flintu ještě.U mne to bylo počtvrté poslední pokus

handous1
6. lis 2016

@georgina_ děkuji . 😉

handous1
6. lis 2016

@georgina_ přeji ti také hodně stesticka a ať je ten další pokus ten poslední....

mandlicka25
6. lis 2016

@georgina_ Jsi zlatá, děkuju! :*

verunkadar
6. lis 2016

@petapal já to přes ty hormony ani nedostanu, až vysadim,tak ano, nikdy jsem to přes utrogestan atd nedostala, až po vynechání, tak to přislo do dvou dnů. Jj ještě vnitřně doufám, že to mohlo dopadnout, sice sliznice nebyla moc dobrá, ale vajíčka přežila rozmražení, byla zamrazena jako pětidenní + den venku po rozmražení, třeba tam ten bojovníček je 🙂. To se přesně dozvim ve čtvrtek či v pátek.

verunkadar
6. lis 2016

@petapal dnes jsem 10.den.

petapal
6. lis 2016

@verunkadar držím pěsti

georgina_
6. lis 2016

@handous1 děkuju ti 😉

lussinka88
6. lis 2016

@vvercatkoo ty jsi zkousela 10. Den test?

vvercatkoo
6. lis 2016

@lussinka88 jj a bilo. Zitra budu 14-ty den a myslim si, že zase nic.

lussinka88
6. lis 2016

@vvercatkoo zkus jeste ovu test, me to ukazal driv nez tehu!! Drzim moc palecky. Zitra dej vedet!

vvercatkoo
6. lis 2016

@lussinka88 ovu.jsem zkoušela a tam jsou slabe carky

vvercatkoo
6. lis 2016

@lussinka88 děkuji

lussinka88
6. lis 2016

@vvercatkoo slabou carku tam budes mit porad jestli mas PCO... to mas? Zkus zitra jestli to nebude silnejsi

vvercatkoo
6. lis 2016

@lussinka88 zítra testuji klasický a naposled

lussinka88
6. lis 2016

@vvercatkoo tak drzim palecky! Treba to klapne 😉

vvercatkoo
7. lis 2016

@lussinka88 tak zase nic ☹

flawi
7. lis 2016

Ahoj holky, prosim nevite nektera, jak je to s tou imunologii a uzivanim prednisonu/medrolu....? Po druhem KETu 11.den opet nic, embrya mam kvalitni navic po pgs, jiny problem nemame....napadlo me toto. Mela jsem pocit, jako bych chvili po zavedeni mela takove lehle krece, muze to s tim souviset...? Nechci jit do dalsiho pokusu s tim, ze "tak to zase zkusime a uvidime" .

fille
7. lis 2016

@mandlicka25 to asi nee, můj je taky atopik ...

fille
7. lis 2016

@flawi 11 den ještě neznamená že nejsi... neříkal náhodou doktor test za 14 dní? 🙂 já teda křeče neměla, ale v den kdy jsem to měla dostat tak bolest jako když má dojít MS, ale nebyla to MS ale zahnízdění, takže počkat a vydržet... že jsem to měla už 8 den je jenom zázrak, já totiž dle MS můžu řídit hodinky... 🙂 a jestli bylo v den vynechání zahnízdění což asi bylo pač trochu špinění tak stejně test byl pozitivní až za 3 dny od toho... 🙂

flawi
7. lis 2016

@fille mela jsem 5-denni hatchujici blastocystu...dostat jsem to mela min.stredu, ale pres utrogestan to nedostanu nikdy.

fille
7. lis 2016

@flawi jj, já měla stejné embrijko.. 🙂 zkus ještě počkat.. to já dostala i přes utrogestan a to jsem ho měla i 10 denně.. 🙂 říkám hodinky řídit mohla si... 🙂

maruska002
7. lis 2016

@fille Já se po utrogestanu složila :(a i když jsem to říkala dr. Rekl mi na to zkuste si to zavádět pomohla az změna lékaře...

lussinka88
7. lis 2016

@flawi ten prednison medrol se ma brat minimalne 6tydnu pred transferem... (kdyz jsem ho brala kratsi dobu tak se mímo nechytlo), brala jsem k nemu anopyrin pry pak lip funguje. Taky jsem mela u ETu co nevysel "krece" v podbrisku a ted u KETu jsem brala k tomu magne B6, bez kreci a vypada to ze se zadarilo. Preju hodne stesticka!! 🙂

tehulka1167
7. lis 2016

@flawi brát 6-8 týdnů před transferem. Nasazení v době transferu nestačí a bohužel to tak v car dělají. Na imunu mu řekla, že Prednison začíná působit až po 25 dnech uzivani.

Strana