Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Ahoj holky dnes 11 den po KET hlásím výsledky krevních testů 1139 j tak juchuchu hlavně ať je vše ok
Tak dnes první ultrazvuk hlásím v děloze jeden GS o velikosti 13.4mm se srdeční akci.podle menstruace 6+6 ,ale podle velikosti mladší 6+0
@verunkadar ja mela na ovu testu // a na tehu malinkatyho ducha a tehu prej jsem. Na ovu testu je to videt driv! 🙂 kdyztak ti to pak muzu poslat vyfoceny pro srovnani...
Ahoj holky,
potřebovala bych povzbudit v úterý jsem byla na punkci z 5 vajíček zbyla 2 oplodněna prodlouženou kultivaci na tento počet mi nechtěli udělat tak jsem šla ve čtvrtek na transfer. Jedno embryko bylo 6 buněčné to bylo jak doktor řekl špatné a druhé 8 buněčné vlastně se mu obě moc nezdali. Já měla vcera totalni depku že to zase nevyjde.... je to už 5 ivf. Nejhorší je že nevěřím že to dopadne dálnici.... ach, jo.
@petapal nee!!! ☹ ach jo! Já Ti to tak přála a ono tohle?! To je fakt nespravedlivý!!! Je mi to moc líto ☹ drž se!
Taky si myslim ,ze je blbost kdgz to predtim videl dnes ne aby se priste stal zazrak

a ještě jedna rada holky, přestala jsem sledovat modrého koníka, pač rady, dotazy a tak vás taky pěkně psychicky zatěžují, odpojila jsem se a že se nepodívám, čím víc o tom čtete, píšete tím nepomůžete... ale je to jenom rada ode mě... 🙂