Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Ahoj holky dnes 11 den po KET hlásím výsledky krevních testů 1139 j tak juchuchu hlavně ať je vše ok
Tak dnes první ultrazvuk hlásím v děloze jeden GS o velikosti 13.4mm se srdeční akci.podle menstruace 6+6 ,ale podle velikosti mladší 6+0
@verunkadar ja mela na ovu testu // a na tehu malinkatyho ducha a tehu prej jsem. Na ovu testu je to videt driv! 🙂 kdyztak ti to pak muzu poslat vyfoceny pro srovnani...
Ahoj děvčátka, tak jak válčíte? Něco nového? 🙂
Ahoj holky,
potřebovala bych povzbudit v úterý jsem byla na punkci z 5 vajíček zbyla 2 oplodněna prodlouženou kultivaci na tento počet mi nechtěli udělat tak jsem šla ve čtvrtek na transfer. Jedno embryko bylo 6 buněčné to bylo jak doktor řekl špatné a druhé 8 buněčné vlastně se mu obě moc nezdali. Já měla vcera totalni depku že to zase nevyjde.... je to už 5 ivf. Nejhorší je že nevěřím že to dopadne dálnici.... ach, jo.
@petapal nee!!! ☹ ach jo! Já Ti to tak přála a ono tohle?! To je fakt nespravedlivý!!! Je mi to moc líto ☹ drž se!
@jasmine2258 dekuji
Taky si myslim ,ze je blbost kdgz to predtim videl dnes ne aby se priste stal zazrak
Vsem dekuji za srdicka necham si je do ctvrtka pak je rozeslu jinym

a ještě jedna rada holky, přestala jsem sledovat modrého koníka, pač rady, dotazy a tak vás taky pěkně psychicky zatěžují, odpojila jsem se a že se nepodívám, čím víc o tom čtete, píšete tím nepomůžete... ale je to jenom rada ode mě... 🙂