icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

fille
8. lis 2016

a ještě jedna rada holky, přestala jsem sledovat modrého koníka, pač rady, dotazy a tak vás taky pěkně psychicky zatěžují, odpojila jsem se a že se nepodívám, čím víc o tom čtete, píšete tím nepomůžete... ale je to jenom rada ode mě... 🙂

pidalka12
8. lis 2016

@fille souhlasím. Chodím sem jen proto, ze si napíšu s jednou fajn holcinou. Jinak se "odpojit"

zabbkakvak
10. lis 2016

Ahoj holky dnes 11 den po KET hlásím výsledky krevních testů 1139 j tak juchuchu hlavně ať je vše ok

petapal
14. lis 2016

Tak dnes první ultrazvuk hlásím v děloze jeden GS o velikosti 13.4mm se srdeční akci.podle menstruace 6+6 ,ale podle velikosti mladší 6+0

luciebx
14. lis 2016

@petapal moc krasny.. obr gratulace.. 😵

lussinka88
14. lis 2016

@verunkadar ja mela na ovu testu // a na tehu malinkatyho ducha a tehu prej jsem. Na ovu testu je to videt driv! 🙂 kdyztak ti to pak muzu poslat vyfoceny pro srovnani...

petapal
14. lis 2016

@luciebx děkuji moc zlatíčko

petapal
14. lis 2016

@luciebx už je k tobě na cestě neboj

petapal
14. lis 2016

@pidalka12 brzo se ti splní přání neboj

pidalka12
15. lis 2016

@petapal děkuji. V pondělí jdu na první uktrazvuk. Tak se nám to naše štěstí potvrdí 🙂

petapal
15. lis 2016

@pidalka12 tak držím vše co jde a dej hned vědět🍀😘

hanyas
19. lis 2016

Ahoj děvčátka, tak jak válčíte? Něco nového? 🙂

handous1
19. lis 2016

Ahoj holky,
potřebovala bych povzbudit v úterý jsem byla na punkci z 5 vajíček zbyla 2 oplodněna prodlouženou kultivaci na tento počet mi nechtěli udělat tak jsem šla ve čtvrtek na transfer. Jedno embryko bylo 6 buněčné to bylo jak doktor řekl špatné a druhé 8 buněčné vlastně se mu obě moc nezdali. Já měla vcera totalni depku že to zase nevyjde.... je to už 5 ivf. Nejhorší je že nevěřím že to dopadne dálnici.... ach, jo.

hanyas
19. lis 2016

@handous1 doktorovi se to líbit nemusí, ale příroda si to stejně zařídí po svém... třeba je zrovna teď ta pravá chvíle! 🙂 Tak hlavu vzhůru! 😉

petapal
20. lis 2016

@handous1 drzim palecky

handous1
20. lis 2016

@hanyas diky, tomuto pokusu asi sama vnitřně nevěřím.
Stejně mi nic jiného než doufat nezbývá.... ☹

handous1
20. lis 2016

@petapal děkuji.

pidalka12
22. lis 2016

@petapal tak včera první uz. Bublinka měří 5,6 mm. Není to málo? Jinak je vidět uz srdíčko. Jsem šťastná 🙂 ❤

petapal
22. lis 2016

@pidalka12 to je hodne gratuluji.Ja bohuzel dnes na kontrole a spatna zprava miminko nema srdecni akci .Ve ctvrtek jdu na kontrolu znova a objedna mne na revizi

jasmine2258
22. lis 2016

@petapal nee!!! ☹ ach jo! Já Ti to tak přála a ono tohle?! To je fakt nespravedlivý!!! Je mi to moc líto ☹ drž se!

hanyas
22. lis 2016

@petapal treba se jeste objevi?

petapal
22. lis 2016

@jasmine2258 dekuji

petapal
22. lis 2016

@hanyas tak to nevim byl by to zazrak pred tydnem akce byla a dnes ne

hanyas
22. lis 2016

@petapal jo takhle :-O tak to na stastny konec moc nevypada... ☹ je mi to lito. Kdyz uz to vypada nadejne, tak zase tohle... ☹

petapal
22. lis 2016

Taky si myslim ,ze je blbost kdgz to predtim videl dnes ne aby se priste stal zazrak

pidalka12
22. lis 2016

@petapal Naděje umírá poslední. Kolikrát slyším mnoho neuvěřitelnách příběhů, třeba to tak není a další návštěvu bude vše tak, jak má být 🙂 moc ti to přeji.

petapal
22. lis 2016

@pidalka12 dekuji dam vedet hlavne ze mi je furt spatne
Ale uvidime ve ctvrtek

luciebx
22. lis 2016

@petapal to je mi lito zlato.. uz to vypadalo tak krasne.. ale nic neni ztracene uvidis ve ctvrtek budu na tebe myslet.

petapal
22. lis 2016

@luciebx dekuji

petapal
22. lis 2016

Vsem dekuji za srdicka necham si je do ctvrtka pak je rozeslu jinym

Strana