icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

petapal
19. led 2017

@anetapegg vypadá to dobře

petapal
19. led 2017

@lenejewel89 já měla 5den po teenagerů divné od žaludku jen malinko,ale myslela jsem,že je to psychické.Břicho pobolivalo jednou na leve straně pak na pravé i níž jak když to mám dostat a večer vždy víc.Měla jsem 2 3denni embryjka a 10den jsem malinko zakrvacela.Čárka se rysovala od 5dne Teda spíš duch pod lupou.Bohužel to pak nedopadlo v 8+6 bez srdíčka byla revize.Teď mne čeká poslední pokus asi nativ Iva už nemám nárok od pojišťovny

georgina_
19. led 2017

@hanyas tak ať tě ti ďáblíci moc nezlobí 😀...určitě to zvládneme! 🙂

animalgirl
20. led 2017

@anetapegg a stale spinis? A mas mírné bolistky? Od včerejška uz spinim. Nevite, jak dlouho jste spinily?

evina2310
20. led 2017

Zdravim zeny,jsem 2.den po et🙂

lenejewel89
20. led 2017

@evina2310 Ja jsem take druhy den ale po KET...kdy budes testovat?🙂

evina2310
20. led 2017

@lenejewel89 vubec nevim,chci to vydrzet do krevnich testu a ty az 6.2.

evina2310
20. led 2017

@lenejewel89 Kdy ty?Myslim ,ze to nedam a koupim testik za par dni🙂))

lenejewel89
20. led 2017

@evina2310 No ja vim, ze v pondeli zkusim prvni test to bude 5.den a potom budu testovat az do 12teho dne. To napjeti je strasne🙂 S pocitujes neco? Ja se citim zatim uplne normalne🙂

anetapegg
20. led 2017

@animalgirl dnes uplně mini špinění, včera to bylo horší... vysadila sem vasopirin - lék na ředění krve, doktor mě ten lek napsal hned po ket, automaticky...myslím si ,že to krvácení bylo z toho. Dnes jsem si ho nedala, a jsem bez špinění 🙂

anetapegg
20. led 2017

Dnes 9den po ket

lenejewel89
20. led 2017

@anetapegg Jééé krása!!!

anetapegg
20. led 2017

@lenejewel89 děkuji ,ale už zas pochybuju jestli čárka na testu je dnes silnější než 8 den... bojím se aby to sílilo...

lenejewel89
20. led 2017

@anetapegg Cítila jsi něco třeba 2 den od transferu?

lenejewel89
20. led 2017

@anetapegg Zkus zase zítra a uvidíš, máš // čárky, tak se raduj na další okolnosti nemysli. A špinila jsi?

anetapegg
20. led 2017

@lenejewel89 jo myslím že nějaké malinko pichání,tlak trošku..spíš až 3 den

lenejewel89
20. led 2017

@anetapegg Tak snad to u mě také bude tak...krásné testíky fakt!

handous1
20. led 2017

Ahoj holky, já jsem 5 den po et dvou embryjek. Jsem už nervozni jak se to pomalu blíží.... Jinak držím palečky.✊

evina2310
20. led 2017

@lenejewel89 necitim vubec nic,snazim se fungovat a nemyslet na nasi Morusku🙂))
@lenejewel89

evina2310
20. led 2017

@anetapegg teééda to je krasa,po ket 9.den,to uz je jistotka,ode me 👍

evina2310
20. led 2017

@handous1ahoj,tedy 5.den po et a dve,ti moc fandim!!!Jak ti je?

hanyas
20. led 2017

@anetapegg paráda! Vypadá to víc než nadějně 🙂 potichoučku gratuluju! 🙂

hanyas
20. led 2017

@handous1 jeee, ahojky! 🙂 tak to jsi den za mnou. Já dnes 6.den po KETu 🙂 kdy se chystáš testovat?

handous1
20. led 2017

@evina2310 cítím se normálně tak nějak jak bych to popsala nekdy mam pocit že mě poboliva v podbřišku ale pak si říkám to asi ta psychika ,která si se mnou nemile zahrává.
@hanyas tentokrát testovat budu možná už zítra nebo v neděli podle toho jestli budu mít odvahu. A co ty kdy budeš testovat. Máš 5-denní embryjko ?

hanyas
20. led 2017

@handous1 nene, mám 4denní morulku. První mrazáček nepřežil noc, tak ráno rozmrazili dalšího bojovníčka a toho teď mám u sebe. Mám strach, že taky nevydržel víc, než pár hodin. Na druhou stranu, občas během dne taky cítím jakoby maličký popíchnutí v podbřišku, tak neztrácím naději 😉 testovala jsem 4. a 5. den, ale to spíš jen proto, abych viděla, kdy vyprchl Pregnyl (5000j.) 4. den byl duch, který vykoukl po několika hodinách - ráno byl test sněhobílý, tak jsem ho vyhodila a večer hele, něco málo na něm bylo. No a 5. den už nic. Takže v dnech následujících by byla jakákoli druhá čárka na testu pozdrav od drobečka 🙂 asi to nevydržím a zkusím zítra... 🙂

handous1
20. led 2017

@hanyas já když budu testovat tak vím že když bude test snehobily tak se mi ta naděje rozplyne. Ja pregnyl neměla. Pak si říkám stejně na tom nic nezměním. Když tam čárky najdu tak stejně v klidu nebudu jelikož jsem loni dvakrát měla zt a dvakrát revizi. Takže je to v celku jedno protože toho vnitřního strachu se po těchto špatných zkušenostech asi už nezbavim.
Tobě držím palečky ať ti to vyjde.😉

hanyas
20. led 2017

@handous1 vím, že jsi to loni měla těžký ☹ u mě minule bylo mimoděložnī, který nakonec odešlo samo. Myslím, že se // se budeme bát víc a víc. Ale tenhle strach za to stojí. Já si zase říkám, že když tam nic nebude o víkendu, tak pořád ještě je naděje, že se něco ukáže třeba 10.den. ale je to děs, to čekání,...

handous1
20. led 2017

@hanyas máš pravdu to čekání je děs. Na tebe si taky pamatuji jak si o tom tady psala. Lehké to rozhodně není ,snad ten rok 2017 bude úspěšnější než ten loňský. 😉

hanyas
20. led 2017

@handous1 musi byt! 😉

anetapegg
21. led 2017

Dnes 10den po ket. Carecka krasne sili..preji vam holky to same,neskutecne krasny pocit po tolika letech 🙂

Strana