icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

hanyas
28. led 2017

@petabb ja byla 17.DC a rikali, ze se chodi cca 17.-20.DC 😉

petabb
28. led 2017

@romik32 Taky jsme z Plzně 🙂 Vybrala jsem si Smetanku kvůli tomu, že je pro mě líp dostupná a jsem za to ráda. Chodim k p. dr. Krmíčkový 🙂
@absintka19 nám 8 no 😀 Jsem šťastná i za toho jednoho rošťáka. Včera mu byl rok a půl 🙂

andryst
28. led 2017

😘

lenejewel89
28. led 2017

@romik32 Mam 3 mrazacky...ne 6!

romik32
28. led 2017

@lenejewel89 Jejda,tak pardon,ja mysela,ze 6..tak i tri jsou krasny😉

lenejewel89
28. led 2017

Holky nekrvacim,nespinim...brani tomu Utrogestan nebo Estrimax? Oboji beru 3x denne po 2 tabletkach...co myslite?

georgina_
28. led 2017

@hanyas jojo, sama, taky jsem hubeňour...občas mi přišlo, že to píchám až někam do střev 😀 Gonal je super, ale k tomu luveris, který se musí komplet namíchat...a pak napůl připravený cetrotide, který ještě k tomu svědí...fuuuuj 😀 Mno mám to za sebou, snad se broučci chytnou ♥

georgina_
28. led 2017

@absintka19 @andryst holky a co říkáte na pracovní stres? Mám ho poměrně dost - jak spoustu práce v termínech, tak takový psychický stres a dusno ze strany vedení, žádná podpora, spíš takový menší "bossing"...zase aspoň nebudu myslet na to, jestli se to povedlo nebo ne, ale pokud mám být v klídku, tak bych asi měla jít na nemocenskou? 🙂

petapal
28. led 2017

@lenejewel89 ale já na tom spodním ducha vidím ten je.z dneska?

hanyas
28. led 2017

@georgina_ drzim pesti!😉

kurimka
28. led 2017

@lenejewel89 proc konec? Dyt spravne mas testovat az za 3 dny takze klidek. Vynechej ten stresovaci maraton s testovanim. S klidnym vedimim si dej deci cervenyho a hlavne nevysazuj prasky 🙂 jeste sakra brzo na zavery. Kdybys tohle rekla v centru kde ti delali transfer, tak by se asi hodne divili proc tam vubec chodis ldyz to vzdavas predem. Proste tomu ver. A ne ze to vsechno vzdas predem

absintka19
28. led 2017

@lenejewel89 vidim duchaaaas !!!! Takze nestresuj, ber prasky, i manzel ho tam vidi !

absintka19
28. led 2017

@kurimka taky ho s manzelem vidime 🙂

petapal
28. led 2017

@lenejewel89 tak vidíš rýsuje se ti neboj za dva tři dny bude čárka

lenejewel89
28. led 2017

@petapal Ano z dneska je...

lenejewel89
28. led 2017

@petapal 😊😊😊😊😚

lenejewel89
28. led 2017

@kurimka Dekuju😚

lenejewel89
28. led 2017

Ja to jeste nevzdam...po krvi budu vedet 100%...Diky vsem za podporu a rady!

handous1
28. led 2017

@romik32 tak 6 ifv loni 2 revize jedno skoncilo na začátku bez srdeční akce druhé 10 tt nejhorší rok v mem životě.Loni 7 narkoz tak uz punkci dávám bez narkozy mám vždy 5až 8 folikulu je to sice bolestivé ale za to rychlé a vydržet se to dá. Po tom všem co jsem zažila to nedokážu zatím vzdát a mít prázdnou náruč. 6let snažení z toho 3roky v caru. Ještě chvilku budu bojovat ale je to velká psychická a finační zátěž a tak se ten boj taky pomalu blíží ke konci.😢 No a taky uz nejsem nejmladší...

handous1
28. led 2017

@romik32
Ja měla 6 x plné ivf žádnou minimalku. Teď přemýšlím že zkusíme jednou minimalku.

handous1
28. led 2017

@vvercatkoo
Tak ty toho máš taky požehnaně za sebou. Mě pořád doktor dává naděje že to musí už vyjít jinak už bych s tim snad skončila. Manžel mi je velkou oporou což je velmi důležite...
Kdy jdeš ty na další ivf ?

vvercatkoo
28. led 2017

@handous1 v úterý bych měla dostat ms, takže příští týden. Taky bojujeme. Máme za sebou všechno vyšetření a nechápeme, proč to nejde. Ani jednou na testu dvě čárky

romik32
28. led 2017

@handous1 Tak to.mne moc mrzi..6xplne ivf,je mi jen z ty predstavy blbe..moc ti preju at ti to vyjde😘vsem to samozrejmne preji,ale holkam,co tomu takhle obetujou zdravi,co po tych megadavkach hormonu to tak proste je,tak jim to preji fakt moc..mate muj obrovsky obdiv,ze to nevzdavate👏

romik32
28. led 2017

Holky,ale zase mate aspon jednoho broucka,tak na nej myslete,taky vas urcite potrebuje😘ja mam bohuzel jenom krecka,a tomu som ale doopravdy uplne u zadele😅

vvercatkoo
28. led 2017

@romik32 ja mam jen papouška

romik32
28. led 2017

@vvercatkoo no jo no...a kolik ti je?skoda,ze nemuzu mit aspon psa,delame oba s manzou dvanactky,takze by byl chudinka...krecek je o nicem😀ale i tak ho mam rada😀ale papousek adpon neco chape a neco rekne😂

vvercatkoo
28. led 2017

@romik32 za par dnů 33. Ten náš nechce mlluvit. A pejska od včerejška už nemáme, byl nemocný. Takže když se .... tak se .....

romik32
28. led 2017

@vvercatkoo jeziiis..chudinka..jejda,ja zboznuju zvirata..to mi je lito..takze stimulujes,nebo uz po opu? Mne to tu nejak splyva,promin😞

vvercatkoo
28. led 2017

@romik32 v poho mam po opu, transfer se nekonal, tak zacinam zase stimulovat pristi tyden, jen co dorazi ms

romik32
28. led 2017

@vvercatkoo nekonal? Jak to? A nevadi stimulace hned takhle brzo? Promin za tolik otazek😲

Strana