icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

fonamor
autor
23. únor 2017

@petabb tak dabl mamko🙂... Ono se to i lip snasi,kdyz uz mate mimco,vid?..

petabb
23. únor 2017

@fonamor to určitě jo, přes den se nezastavim a nemam čas nad tim přemejšlet. Teď o víkendu byl u našich a já samozřejmě projížděla všechny možný diskuze apod., což je lepší asi nedělat 🙂 A pořád si řikam, že díky bohu, že už jedno dítě máme....

adusku
23. únor 2017

@misula29
Jsem se s tím nesrala 😂

@hanyas
Spíš jančí manžel a to tak že mi vypsal co nesmim jíst 😂

tehulka1167
23. únor 2017

@petabb to Pregnyl nebude. Proto ze jestli je spodní test ze dneska tak je čárka silnější než test včerejší. Rudiš Pregnyl by mizel a nesilil hihi takže jsi tehu zda se.

petabb
23. únor 2017

@tehulka1167 kéž by. Teď to testování začne. Minule jsem udělala snad 20 těch testů. Nemůžu si pomoc 🙂

hanyas
23. únor 2017

@petabb čtyřdenní morulka.
@salenas já si nervy nedělám. Prostě testuju a beru to tak, jak to je 😉 kdybych testovala až 11.den a nic tam nebylo, tak to bude hrozná rána takhle naráz. Když začnu testovat dřív, pořád mám naději, že se další den něco málo objeví a když ne, začnu se pomalu smiřovat s tím, že to nevyšlo. 😉

hanyas
23. únor 2017

@adusku tak to je hezký, ne? :D

petabb
24. únor 2017

Malej Pregnylek 🙂

tyna87
24. únor 2017

@petabb gratuluji...Test sílí...Což je super...😉

petabb
24. únor 2017

@tyna87 díky 🙂 ten dnešní je ještě mokrej teda, ale snad to bude sílit dál. Testovat mam až 1. 3. 🙂 dneska 9. den po ketu

tyna87
24. únor 2017

Já mám dnes 10den po transferu. Už 7den duch,8.den trochu silnější. A dnes chci testovat další až se vyhrabu z postele🙂. Ja jdu na krev 28.2. tak musíme myslet pozitivně že to vše dobře dopadne..😉😉

gabcat
24. únor 2017

@tyna87 Tak duch 7., 8. den vypadá slibně. Ještě pokud sílí 🙂 tak dnes bude určitě ještě silnější, držím palce 🙂

petabb
24. únor 2017

@tyna87 Držim palce 🙂 My měli dneska budíček ve 4.15 😂

tyna87
24. únor 2017

Tak dnes krása...

tyna87
24. únor 2017

@gabcat je úplně už krásně vidět...
@petabb děkuji moc,to já už od pěti.. Strašně u nás fouká vítr...

adusku
24. únor 2017

@tyna87
Krasavice 🙂 tichounká gratulace 🙂

marsi69
24. únor 2017

Holky já přemýšlím ze bych šla na krev dneska ... myslíte ze by mohla byt pozitivni nebo negativní ? Tt vypadá ze je negativní ,dneska 10 po KET

gabcat
24. únor 2017

@marsi69 Já být tebou, tak ještě vydržím. Všichni doporučují testovat nejdříve 12. den, někdo až 14. den 🙂 máš čas, zbytečně se nestresuj

marsi69
24. únor 2017

@gabcat já myslím ze víc už to snad ani nejde ... ale Jo počkám ,na krev jdu 1.3 tak zkusím ještě o víkendu udělat tt a uvidí se .... i když mam takové tušení ze se nezadarilo a další pokus muže byt až za 3 měs tak přemýšlím ,ze ty 3mes to budeme zkoušet přirozene a uvidí se ...

tyna87
24. únor 2017

@adusku děkuji moc...Snad se zadařilo a bude vše v pořádku...Teď jen vydržet do úterý na krev...Ach ty nervy..

gabcat
24. únor 2017

@marsi69 Já teda musím říct za sebe, že jsem čím dál tím víc nervózní. Po každém testu se člověk bojí, aby sílil. Po odběru krve se zase boji, aby hcg rostlo, jak má. Atd atd. Myslím si tudíž, že kdybys šla na krev, stejně by tě to neuklidnilo. Tak si ještě užij to, že máš čas, rozhodně nic není ztracené a budeš určitě jen mile překvapená 🙂 budu držet palce 👍

hanyas
24. únor 2017

@marsi69 ahojky, jsem na tom stejne jako ty. Nic. Ale ja uz to beru jako konecnou.

gabcat
24. únor 2017

@tyna87 Přesně jak jsem říkala... nervozita stoupá v každé fázi, co? 😀

adusku
24. únor 2017

@tyna87
Taky jdu v utery 😀
A do tý doby mi asi odumřou všechny nervový buňky, jakej z ní mám vítr 😂

hanyas
24. únor 2017

Holky, jsem moc rada, ze je tu ted tolik peknych testiku. At se vam dari i dal 😉

tyna87
24. únor 2017

@gabcat to ano,nejdřív,aby byl test pozitivní,pak aby sílil a teď aby dobře dopadly výsledky a pak aby vše šlo jak má...Je to hrozné...😉

tyna87
24. únor 2017

@adusku tak to i mě,je to strašné na psychiku..I když se snažím myslet pozitivně..Tak už nám to snad do toho úterka uteče...😉😉😉

jennyy12
24. únor 2017

Ahoj holky. S dovolenim se k vam pridam 😄. Dnes 12:15 KET. Muj prvni. Embryjko neni vysetrene a me az potom zjistili na genetice mozaiku genu. Mam strasny strach, ze mimous nebude v poradku 😞. Vubec mi nejde myslet pozitivne.Ach jo 😳. Preju vam vsem brzi // ❤

gabcat
24. únor 2017

@tyna87
@adusku
Úterý máte za chvíli, to už dáte 😉 Já další zprávy dostanu až 10.března, to je taky úplně na palici 😖

marsi69
24. únor 2017

@hanyas třeba přes víkend ještě překvapí ale moc s tím nepočítám :(

Strana