Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@petabb to Pregnyl nebude. Proto ze jestli je spodní test ze dneska tak je čárka silnější než test včerejší. Rudiš Pregnyl by mizel a nesilil hihi takže jsi tehu zda se.
@tehulka1167 kéž by. Teď to testování začne. Minule jsem udělala snad 20 těch testů. Nemůžu si pomoc 🙂
@petabb čtyřdenní morulka.
@salenas já si nervy nedělám. Prostě testuju a beru to tak, jak to je 😉 kdybych testovala až 11.den a nic tam nebylo, tak to bude hrozná rána takhle naráz. Když začnu testovat dřív, pořád mám naději, že se další den něco málo objeví a když ne, začnu se pomalu smiřovat s tím, že to nevyšlo. 😉
Já mám dnes 10den po transferu. Už 7den duch,8.den trochu silnější. A dnes chci testovat další až se vyhrabu z postele🙂. Ja jdu na krev 28.2. tak musíme myslet pozitivně že to vše dobře dopadne..😉😉
Holky já přemýšlím ze bych šla na krev dneska ... myslíte ze by mohla byt pozitivni nebo negativní ? Tt vypadá ze je negativní ,dneska 10 po KET
@gabcat já myslím ze víc už to snad ani nejde ... ale Jo počkám ,na krev jdu 1.3 tak zkusím ještě o víkendu udělat tt a uvidí se .... i když mam takové tušení ze se nezadarilo a další pokus muže byt až za 3 měs tak přemýšlím ,ze ty 3mes to budeme zkoušet přirozene a uvidí se ...
@marsi69 Já teda musím říct za sebe, že jsem čím dál tím víc nervózní. Po každém testu se člověk bojí, aby sílil. Po odběru krve se zase boji, aby hcg rostlo, jak má. Atd atd. Myslím si tudíž, že kdybys šla na krev, stejně by tě to neuklidnilo. Tak si ještě užij to, že máš čas, rozhodně nic není ztracené a budeš určitě jen mile překvapená 🙂 budu držet palce 👍
Holky, jsem moc rada, ze je tu ted tolik peknych testiku. At se vam dari i dal 😉
Ahoj holky. S dovolenim se k vam pridam 😄. Dnes 12:15 KET. Muj prvni. Embryjko neni vysetrene a me az potom zjistili na genetice mozaiku genu. Mam strasny strach, ze mimous nebude v poradku 😞. Vubec mi nejde myslet pozitivne.Ach jo 😳. Preju vam vsem brzi // ❤

@petabb tak dabl mamko🙂... Ono se to i lip snasi,kdyz uz mate mimco,vid?..