Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Dnes opět nic - 9. den. Už mě ani moc nebolí břicho. Manžel mě včera uklidňoval, že jeho kolegyně měla test bílý, těhotenství jí bylo potvrzeno až z krve a to čekala dvojčata. Jenže já tak nějak cítím, že to nevyšlo. Jsem naštvaná - na sebe, že nedokážu to, co se ode mě - jako od ženy - očekává a na okolí - když vidím kočárky... Ještě v týdnu jsem si říkala, že půjdu na 2. IVF, teď si to vůbec nedokážu představit. Nemám po těch letech už sílu. Přijde mi to akorát zbytečné vyhazování peněz, další moje psychické i fyzické trápení...Kvůli manželovi asi do toho půjdu, ale určitě ne hned. Ach jo... ☹ Jak jste na tom vy, holky? Snad budete mít některá lepší zprávy...
@cucito Sice tě chápu,ale nevzdávej to. Já do toho půjdu tolikrát kolikrát bude potřeba. Ono to pár dní bolí,ale pak se zase seberu a jedu dál do dalšího pokusu. Prostě nic jiného mi nezbývá,protože to dítě chci a já ho budu mít 🙂
@tehulka1167 Ahoj, tak jak? Testovala jsi?
@cucito Neee,ani nemám chut,pač to na stopero cítím,že se nic neděje. 😠
Ahojte holky, nebuďte také pesimistky, já jsem dnes osmý a ani mě nenapadá dělat test a kdyby ji, tak to mám zakázané od mojeho 🙂 pořád máte na test čas 😉
@vvercatkoo Vždycky jsem si tohle říkala a nikdy jsem nevydržela netestovat 🙂. Ale je fakt, že já jsem vždy začínala 9tý den 🙂. Ale naprosto s tebou souhlasím! Manžel se na mě taky vždy zlobil, ale pak jsem zjistila, že taky kvůli sobě, prožíval to možná víc než já, ale to ty chlapi nikdy přeci nepřiznají 🙂
@pavlina1976 já jsem taky testovala ty první tři pokusy hned ze startu a vůbec mi to nepřineslo štěstí, tak teď to opravdu nechám až na den D
@vvercatkoo Já jsem právě ty první pokusy netestovala, fakt jsem to vydržela až do toho 13 dne....Ono to opravdu není o tom, jestli testujeme nebo ne, ale je fakt, že když je bílo, tak se nervujeme, že to nevyšlo a třeba zbytečně, a nebo je tam duch a taky se radujeme zbytečně protože je to biochemické....Ach jo, kdo nezažil, tak tohle nepochopí 😉 . Přeju moc štěstí aby tam byly //!
Tak ja testovala vzdycky hned temer od zacatku 😁 a nikdy jsem neprestala doufat az do krve. Svym zpusobem jsem ten adrenalin potrebovala.
Tak jsem to dnes nevydržela a testovala (9. den) a zatím nic, ani náznak ducha ☹ ale je ještě celkem brzo, tak to zítra prubnu znova, aspoň že už mě nebolí tak břicho... Držím palce ostatním, ať se vám to hemží // 🙂
@pavlina1976 děkuji
@tehulka1167 me po druhe ale myslim ze u nas zabral prednyson vis. Ale dockaji se vsechny jen holt malo kdo ma hned. Taky jsem si myslela ze to opet nevyslo a zacala premyslet co dal. Bylo jasne ze pujdu do tretiho ket. A nakonec jsem nemusela. Ale zatim bohuzel vyhrano nemam. Jeste nemam potvrzene srdicko na to jdu az ve ctvrtek 😊. Taak se bojim ze mi reknou ze je tsm jen vacek. Desny proste.
@pipi39 Já beru od února Medrol. No je fakt,že 10 minut po transferu jsem prostě musela jít na záchod.....tak kdo ví jestli jsem si to tím zpackala...doma těžká práce a jedno k druhýmu. ☹
@cucito ja jsem si to taky myslela ze to nevyslo neves hlavu. A hlavne u prvniho ket jsem mela dusika uz 8den. A moc nesilil jen malinkato. A z krve pak ze nejsem ze mam hcg 8coz bylo hrozne malo. Ale ja doufala nechtela jsem tomu ani verit ze to nevyslo. Ale kdyz i po nekolika dnech nesilil tak jsem to vzdala vysadila leky a dostala jsem to bohuzel. No a pri druhem ket zase pidi duch 9den. Opet jsem nevydrzela. No a 11den zase dusik. Myslela jsem ze to je jek predesly ket. Ze to nevyslo byla jsem nestastne dny neutikaly cas se zastavil...porad jsem jen myslela a bala se a snazila se s tim vyrovnat ze to opet nevyslo a psichycky jsem se zacala pripravovat na dalsi ket. No a on malinko dusik zesilil ale jen trochu. No ale porad dusik jam minule. Tak jsem byla z jedne strany nestastna a ba druhou stranu jsem se tesila na dalsi pokus. A kdyz jsem zas za par dnu testla byla tam slaba carka ne duch uplne me polilo ze to neni mozne . Bala jsem se radovt predcasne a za dalsi dny tam fakt byla zase carka malinkato silnejsi. Velka radost ze to asi vyslo. Z krve potvrzeno. Sice hcg nic moc zadne velke cifry ale kazdy to mame jinak. No a nyni uz cekam od krve netrpelive ba ultrazvuk ba srdicko a jdu az ve ctvrtek to bude skoro 3tydny po krvy . Takze dalsi obavy opet se citim stejne a tehu se necitim takze desny. Holky me uklidnovali ze nektere meli testik az i 15den.....proste kazda jsme jina vydrz treba je opravdu brzo. To cekani je opravdu desne a bude jeste hur. Jsou to nervy stale zatim.... drzim palecky a pevne nervy .. . 😊
@tehulka1167 ne tim to neni. Raky jsem po transferu sla ne wc nez jsme sli dom. To uz nemuze vypadnout je v deloze. To proste nejde 😊
@pipi39 no vypadnout nemuže 😀 ale deset minut po transferu se jim nelibilo,že vstávám.
nevím no,těžko říct
@tehulka1167 Mě nechali ležet hodinu...
@cucito My taky ležíme hodinu,ale já se přepila,protože minulý transfer mi nadávali,že nejsem napitá a nic neviděj. Tak jsem se málem poo užkdyž jsem lezla na to lehátko na transfer. To se prostě nedalo vydržet. 😒
@pipi39 Díky moc za podporu a za popsání Tvé cesty... Chvíli si říkám, že mě bolí břicho, že by tam něco mohlo být, pak si říkám, že to nevyšlo...Kdybych měla něco "u ledu", bylo by mi lépe. Takto bych musela do celého procesu znovu...Vím, že každá jsme jiná, nejsme stroje, ale 9.den už by něco být mohlo...Ať Ti to do čtvrtka rychle uteče...
@tehulka1167 Já jsem právě taky čekala, že mi řeknou, že mám pít, nebo nechodit na WC. Přijela jsem do CARu, šla na WC a hned na ET a nikdo mi nic neřekl. V Sanusu totiž nezavádí pod UTZ, to bude asi tím...
@cucito A jak dlouho jsi na toho dušíka čekala? Já jsem taky měla ducha 9tý dne, ale dlouho po limitu (těch 10min co tam píšou, nebo kolik)......Nechala jsi to dost dlouho? Jestli ne, tak testík vyhrab a jdi se na něj kouknout teď 🙂.
@pavlina1976 Já jsem po minutě (přesně dle návodu) viděla bílo a test letěl do koše...
@cucito No tak ho koukej vyhrabat! Já jsem měla ducha asi po 15ti minutách 😉 .
@pavlina1976 Vyhrabáno a...NIC! Pořád bílo...Zítra - 10. den - už by něco mohlo být...Při dalším případném IVF si testy nebudu kupovat vůbec. Dnes mi manžel říkal, že z toho zbytečně plaším...
@cucito To si taky říkám každý pokus a potom jako blbá testuju 😀
@tehulka1167 A dnes jsi tedy netestovala?
@cucito Dnes jo,včera ne. A prd tam je. Ale já s tím nějak od začátku počítala,nevím proč 😒

@tehulka1167 Já jo a nic...