icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

nada1985
13. bře 2017

to chteji penize hned dopredu nebo jak a kde jste udelala umely oplodneni? a kolik vam rekli ze je procent uspesnost:?

nada1985
13. bře 2017

@fonamor
@fonamor to chteji penize hned dopredu nebo jak a kde jste udelala umely oplodneni? a kolik vam rekli ze je procent uspesnost:?

fonamor
autor
13. bře 2017

@nada1985 u kazdeho paru je cena jina,ivf se vetsinou pohybuje od 15000 do 40000. Zalezi na mnoha faktorech. My vzdy cca 30000. Manzel ma priserny spermiogram,tudiz se muselo delat picsi atd.

nada1985
13. bře 2017

@fonamor ale kde jste byly nemocnici a kolik je sance procento nebo v nemocnici hradec mi rekli ze je to 50 na 50 procent a praha zas 49procent a brno ma zas 87 procen

misula29
13. bře 2017

?? úspěšnost prvního ivf je cca 30%

nada1985
13. bře 2017

@misula29 malo 30procnet a vyslo to ? a jaka nemocnice jste byly

misula29
13. bře 2017

všeobecně je to 30% na poprvé pak se úspěšnost zvyšuje ,ale určitě ne přes 50% mrkni na stránky zůzných car ,většinou mají na stránkách uvedenou statistiku úspěšnosti.Nám to napoprvé vyšlo,ale ono záleží na více faktorech,

misula29
13. bře 2017

@nada1985 ber to tak ,že u přirozenýho početí je šance každý měsíc u zdravého páru 20-25%

fonamor
autor
13. bře 2017

@nada1985 vygoogli si Cary,ktere by byly ve tvem okoli prijatelne. Kazda klinika ma nekde na jejich strankach grafickou tabulku uspesnosti za urcity rok. Ja se priklanim k nazoru,ze vseobecne prvni Et ,nepocitam do toho kety,je sance cca 20procent.
Preji hodne stesti.

nada1985
13. bře 2017

@fonamor a jeste jste mi neodpovedeli chtely hned hotovosti ?

nada1985
13. bře 2017

@fonamor
@fonamor a kde mesto nemocnici cary

fonamor
autor
13. bře 2017

@nada1985 ano,plati se hotovne nebo kartou🙂.. A hned.

nada1985
13. bře 2017

@misula29 a kde jste byla v nemocnici jaky mesto potrebuju vedet

jenie
13. bře 2017

ahoj holky, v pátek jsem byla na ET. Zajímalo by mě, jak jste se cítily vy po ET? Příspěvků je tady moc, takže bych ty odpovědi vyhledávala asi dlouho. Cítím, že nemám vůbec žádnou kondičku, cokoli udělám, tak u toho funím jak medvěd. Pak si musím jít vždycky odpočinout. Má někdo tenhle stav taky?

misula29
13. bře 2017

@nada1985 ano platila jsem při odběru léků a pak po odběru vajíček,posléze jsme dopláceli za zamražení zbývajících embryjek. My jsme ivf podstoupili v Reprogenesis v Brně

misula29
13. bře 2017

@jenie já jsem se cítila úplně normálně ,hned po et jsem klusala do práce🙂

handous1
13. bře 2017

@tetalucina moooc držím palecky a raduji se s stebou !!! Přeji hodně 🍀 ať to dobře dopadne....
Já jsem teď na tom tak že čekám na mrchu a pak začnu stimulovat na minimalku. Plné ivf už nechci protože jsem měla stejně jen kolem 3 vajíček po 6 pokusech ivf chci teď vyzkoušet minimalku. Pak možná ještě jednu a pak darované.
@itworks taky držím všechy palecky !!! Ať se zakousnou oba dva😁. Mám kamarádku která ve 40 letech měla to štěstí a na 2 ifv má dvojčatka a jsou to krásné dětičky. A pak ještě jednu kamosku a ta teda měla 30 let a na poprvé také dvojcatka.

jenie
13. bře 2017

@misula29 tak to bych upřímně nedala, ani kdybych chtěla...hodně blbě jsem pobírala i konec stimulace a odběr vajíček snad ani nebudu komentovat...ale dávali mi kapačky i kvůli hyperstimulačnímu syndromu, takže jestli je to pořád s ním spojené...já bych to v práci nedofuněla ani na poštu, která je tak půl kilometru od práce, takže jsem ráda, že jsem teď doma. A pořád čekám, kdy se stav zlepší

itworks
13. bře 2017

@fonamor nechci to moc rozvádět proc, ale dá se to prostě obejít.

misula29
13. bře 2017

@jenie aha,tak pokud jsi měla takový komplikace tak to je jasný,že nejsi ve své kůži ☹ Tak lehni , odpočívej a hodně pij.Za pár dnů už bude líp 🙂

verunkadar
13. bře 2017

Ahoj, chci se optat, mám jít na druhé IVF. Ale uvažuji, že bych si nechala vyndat vajíčka a na transfer jít až se tělo po té dávce hormonu srovná. Zkusil to někdy někdo? Kdyby bylo málo vajíček, třeba dvě, tak bych do toho nešla

evelinah
13. bře 2017

Dneska krev pozitivní 🙂

itworks
13. bře 2017

@evelinah fakt, moc gratuluju ❤ testovala jsi vůbec nebo natajnacku? 😝 takové zprávy tady potřebujeme.

jenie
13. bře 2017

@misula29 děkuji, v to doufám 🙂

fonamor
autor
13. bře 2017

@evelinah supeeer,a jen tak dal... Takove zpravy se hezky ctou🙂..🤰❤

evelinah
13. bře 2017

@itworks Jj testovala od 8.dne a ob den. Nikdy před tím jsem takhle neblaznila. Je potřeba vydržet, ono to jednou vyjde. Od transferu mě bolelo břicho, tak jsem tomu moc nedávala a klaplo to.Taky jím každý den už měsíc grep a do 4.dne jsem si dávala dvojku červeného 🙂. Pěkně odpočívej, ale nepřeháněj to, trocha pohybu neuškodí. Já tentokrát moc odpočívat nemohla a chytlo se.

tetalucina
13. bře 2017

@evelinah moc gratuluju👍

itworks
13. bře 2017

@evelinah jo, to se dobře testuje, když už čárka sílí. Jo tak 3 dny odpočinku, ale ne tak, že bych se celý den válela a bála se jít vyčůrat.Taky jsem ted jedla nejake citrusy, ale žádný extrém. Sliznici jsem dnes měla 11 mm, to si myslím, že je ideálně natrepana peřina 🙂

handous1
14. bře 2017

@evelinah to je krásná zprávnička !!! Super !!!! Ať se brouček drží a nepustí.💗

evelinah
14. bře 2017

@itworks to je tedy krásná peřinka 👍. Tak teď jen hýčkat 😉

Strana