Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
?? úspěšnost prvního ivf je cca 30%
všeobecně je to 30% na poprvé pak se úspěšnost zvyšuje ,ale určitě ne přes 50% mrkni na stránky zůzných car ,většinou mají na stránkách uvedenou statistiku úspěšnosti.Nám to napoprvé vyšlo,ale ono záleží na více faktorech,
ahoj holky, v pátek jsem byla na ET. Zajímalo by mě, jak jste se cítily vy po ET? Příspěvků je tady moc, takže bych ty odpovědi vyhledávala asi dlouho. Cítím, že nemám vůbec žádnou kondičku, cokoli udělám, tak u toho funím jak medvěd. Pak si musím jít vždycky odpočinout. Má někdo tenhle stav taky?
@tetalucina moooc držím palecky a raduji se s stebou !!! Přeji hodně 🍀 ať to dobře dopadne....
Já jsem teď na tom tak že čekám na mrchu a pak začnu stimulovat na minimalku. Plné ivf už nechci protože jsem měla stejně jen kolem 3 vajíček po 6 pokusech ivf chci teď vyzkoušet minimalku. Pak možná ještě jednu a pak darované.
@itworks taky držím všechy palecky !!! Ať se zakousnou oba dva😁. Mám kamarádku která ve 40 letech měla to štěstí a na 2 ifv má dvojčatka a jsou to krásné dětičky. A pak ještě jednu kamosku a ta teda měla 30 let a na poprvé také dvojcatka.
@misula29 tak to bych upřímně nedala, ani kdybych chtěla...hodně blbě jsem pobírala i konec stimulace a odběr vajíček snad ani nebudu komentovat...ale dávali mi kapačky i kvůli hyperstimulačnímu syndromu, takže jestli je to pořád s ním spojené...já bych to v práci nedofuněla ani na poštu, která je tak půl kilometru od práce, takže jsem ráda, že jsem teď doma. A pořád čekám, kdy se stav zlepší
Ahoj, chci se optat, mám jít na druhé IVF. Ale uvažuji, že bych si nechala vyndat vajíčka a na transfer jít až se tělo po té dávce hormonu srovná. Zkusil to někdy někdo? Kdyby bylo málo vajíček, třeba dvě, tak bych do toho nešla
Dneska krev pozitivní 🙂
@itworks Jj testovala od 8.dne a ob den. Nikdy před tím jsem takhle neblaznila. Je potřeba vydržet, ono to jednou vyjde. Od transferu mě bolelo břicho, tak jsem tomu moc nedávala a klaplo to.Taky jím každý den už měsíc grep a do 4.dne jsem si dávala dvojku červeného 🙂. Pěkně odpočívej, ale nepřeháněj to, trocha pohybu neuškodí. Já tentokrát moc odpočívat nemohla a chytlo se.
@evelinah moc gratuluju👍

to chteji penize hned dopredu nebo jak a kde jste udelala umely oplodneni? a kolik vam rekli ze je procent uspesnost:?