icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

babikadaska
29. bře 2017

ciarka na teste mi nesilnie.uplne jemne krvacam (par kvapiek ruzovych). sedim v cakarni necham si odobrat krv na opakovanie hcg. chcem vediet ci to od predvcera stupa.

ja som traged. obe mladsie sestry mali dokopy 6 predcasnych porodov. mam znizenu funkciu stitnej zlazy,autoimunitny zapal,som po konizacii krcka maternice. vidim to vsetko cierno vobec nedokazem verit ze to dopadne dobre.

georgina_
29. bře 2017

@klara8605 8. den po ET slabá, ale viditelná čárka (žádné lovení duchů), 11. den silnější, 14. den dálnice jak do Brna 🙂 Dávala jsem sem i foto - strana 336 🙂 Držím pěsti, hlavně klid a nohy v teploučku, máš ještě čas!

babikadaska
29. bře 2017

@tetalucina cakaaaam s tebou !

babikadaska
29. bře 2017

dnes som 16 DPT a ciarka je stale rovnaka. uplne slabunka.

misula29
29. bře 2017

@babikadaska dej fota na srovnání

itworks
29. bře 2017

@tetalucina přeji jen dobré zprávy 🙏

itworks
29. bře 2017

@fonamor přeji hodně štěstí při dnešním ketu ❤

hanyas
29. bře 2017

@fonamor ty jooo, už dnes?! 🙂 tak držím všechno, co mám! 🙂

itworks
29. bře 2017

@babikadaska ach jo, další cekani. To zvládneš. Tak tfuj tfuj 🙏

itworks
29. bře 2017

@hanyas nebo jsem to popletla? 😲

hanyas
29. bře 2017

@itworks já ti nevím :D jsem po tom včerejšku tak v šoku, že jsem ráda, že trefím na koníka 😀

georgina_
29. bře 2017

@babikadaska mno anamnézu máš teda slušnou ☹ Jaké šance na otěhotnění ti dávají lékaři? Hlavně se z ničeho neobviňuj, asi je to těžké, ale zkus myslet víc pozitivně, nějak se zabav, najdi si nějakého koníčka, fakt to pomáhá...nemá cenu se trápit a neustále přemýšlet o tom, co všechno je v tvém těle špatně - nepomůžeš tím sobě ani miminku...uvidíš, jak to dopadne, seber sílu a drž se 😉 Posílám povzbuzující ♥ 🙂

babikadaska
29. bře 2017

baby ked som si to odfotila,zda sa ze ta ciarka silnie.

normalne sa za seba chvilami hanbim ako vystrajam...
v pracovnom zivote mam niekolko doktoratov a posobim ako sefka jedneho oddelenia v medzinarodnej firme. vzdy robim rozhodnutia po triezvom uvazeni. moji podriadeni sa na mna obracaju obcas poradit aj v sukromnych veciach,chcu vediet moj nazor.

ale odkedy som sa dala na ivf pripadam si ako uplny blazon .... musim sa spamatat pretoze ak takto budem panikarit 9 mesiacov tak si naozaj nepomozem. aj manzel mi dnes povedal ze si to musim trochu usporiadat v hlave. nadychnut sa a relaxovat. zacnem sa snazit.

dakujem vam vsetkym tu,ste strasne mile!

fonamor
autor
29. bře 2017

@itworks
@hanyas ahoj holky,diky...
Hanyas,jak jste dopadli na konzultaci? Ja uz jsen na klinice,transfery od 11 hodin,tak si davame jeste na zahradce snidani🙂

romik32
29. bře 2017

@babikadaska no urcite sili..na 16 den to neni idealni,ale musis verit😘

itworks
29. bře 2017

@babikadaska sílí 🙂 musíš být trpělivá a věřit mimi. Neboj, já si připadám, že mi taky někdy hrabe, je toho prostě na nás moc.

tetalucina
29. bře 2017

Holky moje, dekuju vam moc, hodnota je velice nizka, mam cekat,ze se rozkrvacim😢na kontrolu prijet pristi ctvrtek,ale pry se to nejspis neudrzi:((((chvilku jsem byla stastna ted jsem totalne v prdeli😢.....itworks co lazne ptala ses?...fonamor drzim palecky na 11h.;)

tetalucina
29. bře 2017

@babikadaska drzim palce at stoupa🙂

romik32
29. bře 2017

😨a proto se bojim radovat,i kdyz mam 9 den slusne silnou carku..je to takovy krehky vsechno..ach jo,mrzi mne to 😔

georgina_
29. bře 2017

@babikadaska mno žádná sláva, ale sílí...uvidíš, jak dopadne krev, držím pěsti 🙂

georgina_
29. bře 2017

@tetalucina ach jooo ☹ ☹ Sice tě to asi moc neutěší, ale i tak posílám ♥

georgina_
29. bře 2017

@romik32 já byla to samý, i když test pozitivní, bála jsem se (a bojím furt, už aby byl aspoň první trimestr u konce)...neboj, vyjde to! 🙂

tetalucina
29. bře 2017

@georgina_ dekuju, potesi to, manzel je zrovna dnes pracovne pryc a nikdo o nasem trapenicku vicemene nevi, takze si nemam s kym popovidat....o to vic si vazim vas a vasi podpory

itworks
29. bře 2017

@tetalucina to snad ne ☹ proč se musí vždy vše pokazit, moc mě to mrzí, tak jsem ti to přála. Jestě jsem nebyla u dr, jedu až příští středu, budu mít na ni spoustu otázek. Včera jsem se jen tak dívala na stránky Heliosu a vždy z těch jejich stránek mám dobrý pocit, že tam dělají více vyšetření spermii, odebírají krev při stimulaci a mají velkou úspěšnost... Cenově jsou asi dražší. Hodně lidí mi říkalo, že máme jezdit do Brna, ale máme to 180 km. Jen tak špekuluju, co mám dělat. Teď to mám do car 20 min autem, ale k čemu to, když se ani 4 et nepovedl.

romik32
29. bře 2017

@georgina_ Dekuju..❤jsem hrozny plasan a straspytel😀

tetalucina
29. bře 2017

@itworks jsi moc hodna😘ja se tesila,ze nam tovyjde obema;)....nic, nadeje umira posledni, porad jeste nekrvacim tak se treba kousne a nejak to zvladneme.....k tomu centru, taky jsem ho zmenila, sice ho nemam tak daleko jako ty,ale casove to narocny, kdyz si v praci porad vymyslim nejaky lekare🙂ale asi to stoji za to, v tomhle novem jak jsem uz kdysi psala vidim rozdily, v necem jsou lepsi v necem hirsi, ale faktem je, ze se mi nikdy nevypestovalo takove hezke vajicko a nikdy se mi nechytlo, a take urco i jinej nazor postup stoji za to, i kdyz jsou leky vicemene stejny,proste je to jiny;)

itworks
29. bře 2017

@tetalucina mě překvapuje, že jsem tam četla, že krátký protokol se dělá starším ženám, které nemají dostatečnou zásobu vajíček. Mi bude 30, amh 2,7 - dostatečná zásoba a už 2x po sobě krátký protokol. Možná tam zkusíme nezávaznou konzultaci.

romik32
29. bře 2017

Holky,myslite,ze je to na 9 den silna carka? Drobet se bojim dvojcat😀 ale treba mam jen dobre koncentrovanou moc😉 dve mi doporucil lekar,protoze sice byli 6 tidenni blasty,jedna uz hatchovana,ale pomalejsi..😨

itworks
29. bře 2017

@romik32 já bych řekla, že to je úplně krásná čárka, že můžou být 2 🙂 ale víš jak to je na začátku, může zůstat jen jedno. Raduj se, že máš pozitivní test, kdy jdeš na krev?

babikadaska
29. bře 2017

@tetalucina aka bola ta hodnota???
😢

Strana