Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@tetalucina cakaaaam s tebou !
dnes som 16 DPT a ciarka je stale rovnaka. uplne slabunka.
@babikadaska dej fota na srovnání
@tetalucina přeji jen dobré zprávy 🙏
@babikadaska ach jo, další cekani. To zvládneš. Tak tfuj tfuj 🙏
@babikadaska mno anamnézu máš teda slušnou ☹ Jaké šance na otěhotnění ti dávají lékaři? Hlavně se z ničeho neobviňuj, asi je to těžké, ale zkus myslet víc pozitivně, nějak se zabav, najdi si nějakého koníčka, fakt to pomáhá...nemá cenu se trápit a neustále přemýšlet o tom, co všechno je v tvém těle špatně - nepomůžeš tím sobě ani miminku...uvidíš, jak to dopadne, seber sílu a drž se 😉 Posílám povzbuzující ♥ 🙂
baby ked som si to odfotila,zda sa ze ta ciarka silnie.
normalne sa za seba chvilami hanbim ako vystrajam...
v pracovnom zivote mam niekolko doktoratov a posobim ako sefka jedneho oddelenia v medzinarodnej firme. vzdy robim rozhodnutia po triezvom uvazeni. moji podriadeni sa na mna obracaju obcas poradit aj v sukromnych veciach,chcu vediet moj nazor.
ale odkedy som sa dala na ivf pripadam si ako uplny blazon .... musim sa spamatat pretoze ak takto budem panikarit 9 mesiacov tak si naozaj nepomozem. aj manzel mi dnes povedal ze si to musim trochu usporiadat v hlave. nadychnut sa a relaxovat. zacnem sa snazit.
dakujem vam vsetkym tu,ste strasne mile!
@babikadaska no urcite sili..na 16 den to neni idealni,ale musis verit😘
@babikadaska sílí 🙂 musíš být trpělivá a věřit mimi. Neboj, já si připadám, že mi taky někdy hrabe, je toho prostě na nás moc.
Holky moje, dekuju vam moc, hodnota je velice nizka, mam cekat,ze se rozkrvacim😢na kontrolu prijet pristi ctvrtek,ale pry se to nejspis neudrzi:((((chvilku jsem byla stastna ted jsem totalne v prdeli😢.....itworks co lazne ptala ses?...fonamor drzim palecky na 11h.;)
@babikadaska drzim palce at stoupa🙂
😨a proto se bojim radovat,i kdyz mam 9 den slusne silnou carku..je to takovy krehky vsechno..ach jo,mrzi mne to 😔
@babikadaska mno žádná sláva, ale sílí...uvidíš, jak dopadne krev, držím pěsti 🙂
@tetalucina ach jooo ☹ ☹ Sice tě to asi moc neutěší, ale i tak posílám ♥
@georgina_ dekuju, potesi to, manzel je zrovna dnes pracovne pryc a nikdo o nasem trapenicku vicemene nevi, takze si nemam s kym popovidat....o to vic si vazim vas a vasi podpory
@tetalucina to snad ne ☹ proč se musí vždy vše pokazit, moc mě to mrzí, tak jsem ti to přála. Jestě jsem nebyla u dr, jedu až příští středu, budu mít na ni spoustu otázek. Včera jsem se jen tak dívala na stránky Heliosu a vždy z těch jejich stránek mám dobrý pocit, že tam dělají více vyšetření spermii, odebírají krev při stimulaci a mají velkou úspěšnost... Cenově jsou asi dražší. Hodně lidí mi říkalo, že máme jezdit do Brna, ale máme to 180 km. Jen tak špekuluju, co mám dělat. Teď to mám do car 20 min autem, ale k čemu to, když se ani 4 et nepovedl.
@itworks jsi moc hodna😘ja se tesila,ze nam tovyjde obema;)....nic, nadeje umira posledni, porad jeste nekrvacim tak se treba kousne a nejak to zvladneme.....k tomu centru, taky jsem ho zmenila, sice ho nemam tak daleko jako ty,ale casove to narocny, kdyz si v praci porad vymyslim nejaky lekare🙂ale asi to stoji za to, v tomhle novem jak jsem uz kdysi psala vidim rozdily, v necem jsou lepsi v necem hirsi, ale faktem je, ze se mi nikdy nevypestovalo takove hezke vajicko a nikdy se mi nechytlo, a take urco i jinej nazor postup stoji za to, i kdyz jsou leky vicemene stejny,proste je to jiny;)
@tetalucina mě překvapuje, že jsem tam četla, že krátký protokol se dělá starším ženám, které nemají dostatečnou zásobu vajíček. Mi bude 30, amh 2,7 - dostatečná zásoba a už 2x po sobě krátký protokol. Možná tam zkusíme nezávaznou konzultaci.
@tetalucina aka bola ta hodnota???
😢

ciarka na teste mi nesilnie.uplne jemne krvacam (par kvapiek ruzovych). sedim v cakarni necham si odobrat krv na opakovanie hcg. chcem vediet ci to od predvcera stupa.
ja som traged. obe mladsie sestry mali dokopy 6 predcasnych porodov. mam znizenu funkciu stitnej zlazy,autoimunitny zapal,som po konizacii krcka maternice. vidim to vsetko cierno vobec nedokazem verit ze to dopadne dobre.