Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@pavlina1976 ahoj, utrouš už neberu v ostatním pokračuju.Už začínám špinit tak je zbytečný,abych Utrogestan brala. Hurá do Ketu 😉
Ahoj holky, tak dnes 10. den a stále bílo. Už jsem to obrečela...Je mi to líto hlavně kvůli manželovi, moc věřil, že to vyjde... ☹
@cucito ach jo ☹ kdyby jste měli aspon mrazáčky,hned by bylo o něco líp.
@cucito Ale nezoufej,tolik ženských mělo pozitivní test i 13-14 den. 😉
@tehulka1167 já vždycky když jsem těhotná tak špiním, tak bych ještě určitě věřila
@tehulka1167 pisnu ti sz
@tehulka1167 taky bych nevysazovala leky. A u syna jsem spinila i krvacela.
@cucito 😢 . Ach jo. Ale do krve jsi prostě těhotná, tak to ještě úplně nevzdávej! Moc držím palečky 😉
@tehulka1167 Ahojík, ty jsi nezmar viď 😉 . A to je dobře! Ale stejně mi to nejde do hlavy, medrol jsi brala, tak kde je sakra problém? No aby ses ještě nedivila, moc bych ti to přála 😉
@tehulka1167 Právě, kdybych měla mrazáčky, tak to není tak hrozné...Mrzí mě, že jsem se více nezajímala o celý proces. Prostě jsem věřila doktorům, že dělají vše proto, aby to dopadlo dobře. Čím dál více se přikláním k názoru, že dělají vše pro jejich peněženky... ☹
@pavlina1976 Díky, ale už mě začíná bolet břicho jako na MS... ☹
@pavlina1976 Jojo to je přesný. Nezmar. 😀
@pavlina1976 No problém... mám jednak autoimunitní nemoc štítný žlázy oboje protilítky pozitivní . Od prosin ce mi i přímo TSH stouplo což je hypofunkce štítný žlázy tak že už doživotně musím brát ten hormon Letrox. Už se to snižuje takže to mohlo být taky jedna z příčin. Ale hlavně 4 doktoři se schodli na tom,že za to může moje práce nejspíš. No po tom transferu jsem se jen převalovala ze zad na břicho a zase opačně jak jsem potřebovala na záchod,až jsem na konec po 10 minutách musela vstát. Takže těžko říct co za to mohlo. 😒
@cucito vydrž, třeba to dobře dopadne 😉 já mám taky 10. den a sněhobílo, říkám si ale, že je prostě pořád brzo 🙂 jinak souhlas, taky si říkám, že jsem se měla o to zajímat více a někteří doktoři evidentně na dost věcí kašlou. Je to asi dobry byznys i tak... když si vybavím, kolik jsme jim tam nechali jen my na tom jednom IVF.
@klimca Jojo,je to obrovský byznys na lidským neštěstí. Ale na druhou stranu zaplat pan bůh za ně. At to stojí co to stojí 🙂
@pavlina1976 Na tu autoimunitu mi řekl,že by měl zabrat Medrol. No a TSH ještě není v normě,ale už se to blíží.
@cucito @klimca drzim vse co mam, aby se carka jeste objevila. Je to sice business, ale porad je spousta klinik a lekaru, kteri jsou lide na svem miste a jeste, ze tu jsou. Jde to strasne dopredu a jednou to proste vyjit musi. Je to na palici, ja vim ☹.
@cucito uplne te chapu, bez tech mrazacku clovek tezko hleda nadeji do budoucna. Ale urcite se oklepes a budes bojovat dal. Ale ja moc mackam pesti, at zadne "dal" neni a ta carka vykoukne v dalsich dnech.
@misha83 I kdybych měla mrazáčky, tak by mě tento neúspěch taky určitě mrzel. Protože bych před sebou měla znovu to šílené čekání, zda se povedlo nebo ne. Ale odpadlo by vše okolo - injekce, narkóza...Díky, ale už tomu moc nevěřím. Dnes jsem ani neměla testovat, od rána brečím... ☹
@tehulka1167 tak to jo, díky bohu za tu šanci a ráda za to ty peníze dám, i když se mi celkem protočily panenky, když jsem si sečetla ty peníze za léky a spol, ale čert to vem 🙂 Spíš mě štve, že k tomu přistupujou všude jinak, ne vždy seriózně ☹
@klimca Svatá pravda. A i já chci vše na 100 % když už jim platíme takový prachy.
@misha83 díky moc 🙂 uvidíme, snad to dobře dopadne. Celý víkend jsem ležela v posteli, protože jsem nachcípaná, tak doufám, že to nemělo na to nějaký vliv a i kdyby jo, tak s tím už nic moc nenadělám. Naštěstí mám dva mražáčky, tak můžu pak zkusit KET. Jednou to prostě klapnout musí! 🙂
@tehulka1167 @misha83 Jistě je spousta dobrých center, kde se o člověka starají a dělají maximum, je to byznys, ale zároveň i pomoc lidem, to je jasné. Jen jsem si, asi naivně, myslela, že nebudou tak propastné rozdíly mezi centry. Člověk pak musí "kontrolovat" postup lékařů, aby měl jistotu, že vše probíhá, jak má. Na druhou stranu, asi bych se neměla divit, dneska je to takhle skoro se vším 🙂
@cucito Já vím jak ti je,ale věř,že za tři dny se sebereš a budeš to vidět jinak. Prostě musíme to brát jak to je 🙂 nic jinýho nám nezbývá. Podívej co jich tu je co si prošly moc dlouhou cestou a nakonec se zadařilo. A hlavně ty ještě // mít můžeš. Klidně po zítří 🙂
@tehulka1167 To já všechno vím - vždyť jsou tady holky po x pokusech, potratech... Vím, že to přejde, ale teď jsem prostě smutná. Díky, ale už moc nedoufám... ☹

@tehulka1167 Ahoj, tak jak je? Doufám, že jsi nepřestala brát ty léky, jak jsi tady včera psala? Pořád držím pěsti!!!!! 🙂