icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

pipi39
21. bře 2016

@tehulka1167 ka mam take autoimunitni hyperfunkci stitne zlazy . Hrozne jsem se toho bala ze to bude nej.problem. ale rekli mi pokud beru leky a jsem stabilni tak nevidi problem. Je tam spis riziko pozdejsik vetsich komplikaci pri tehu nebo pri porodu. Ale s tim jsem do toho sla. Lepsi uz to nebude a dite chci. Neni co resit. Jo a beru propicyl 2x1dene. Driv jich bylo i 8x1. Takze stabilni jsem byla pul roku. Aby jsi se opravdu nedivila jak ja. Nakonec jsem to take necekala a tehu se necitim stale vubec.

tehulka1167
21. bře 2016

@cucito Víš jak já jsem obulela ty svý biochemka. Poslední před Vánocema,neměla jsem chut dělat žádný Vánoce,byla jsem naštvaná na celý svět. Zjistíš // a pak příjde pěkně ledová sprcha ☹

tehulka1167
21. bře 2016

@pipi39 Jo jo, jenže já ty hodnoty ještě nemám v normě...pomalu se blížim ,ale.

pipi39
21. bře 2016

@cucito
@tehulka1167 proste holky vydrzte do krve tech par dni to uz vydrzite ne? Jak se rika co kdyby nahodou.....😊 take si myslim ze je tam sance dost velka ze vykoukne dalsi carka...😊 nekomu ue zacatku to hcg leze hrozne pomalu nahoru. Kamaradce museli ze byla tehu a mela hrozne nizke tehu pichat nejake hormony aby ji stouplo a holku ma jak lusk zdrava krasna a chytra. Co nezabije to posili....drzim moc palecky vim ze je to na mozek. 😐

klimca
21. bře 2016

@cucito ☹ to je mi moc líto, že pak budeš muset znovu na injekce a odběr. Uvidíš, že to prostě dříve nebo později dopadne dobře a budeš mít svou // 😉 Držím moc palce!

pipi39
21. bře 2016

@tehulka1167 me to prislo nahle a rovnala jsem to rok ale nyni zatim se to drzi. Ale nikdy nevis co zas prijde. Hlavne nervy trochu srovnat. To na to hrozne pusobi. 😊

cucito
21. bře 2016

@pipi39 Teď mi manžel říkal, že u kolegy měla jeho žena z krve negativní. Zrušili jí neschopenku, nedostala MS, udělala si test a..// a čekala dvojčata...Takže ještě to úplně nevzdávám, ale už mě bolí břicho jako na MS ☹

cucito
21. bře 2016

@klimca Udělám si hezké léto - mám 2 měsíce prázdniny, naberu síly a asi budu muset znovu. Manžel dítě chce moc...

lusinda77
21. bře 2016

@cucito to tě klidně bolet může. Já měla pocit, že to dostanu asi až do 6tt. Já už chci taky testovat!!!!! 🙂

sisul_ka
21. bře 2016

@misha83 dobre si to napisala, svata pravda!

pipi39
21. bře 2016

@cucito to me taky ruzme pobolivalo jako na menzes a porad jsem ji ocekavala takove boleni pak klid a znova. To muze byt a i spineni . Nekdo ma i menzes takze to nevzdavej radeji. Jsou ruzne vyjimky a myslim ze jsme vsichni spesl tady. Kdyz nam ta normalni vec myslim tim otehotneni normalne nejde 😉

pipi39
21. bře 2016

@lusinda77 a kdy budes testovat?

cucito
21. bře 2016

@pipi39 Jak píšeš - chvilku je klid, pak zase píchá, potom bolí...Známá měla MS až do 4. měsíce...Vím, každá jsme originál - já chtěla být zástupce té skupiny, která má cca 8. den // 😉

pipi39
21. bře 2016

@cucito ver ze to tu chteji vsichni ....vypadato ze jsi naprosto normalni 😃

ruzicka77
21. bře 2016

Ahol holky,tak jsem byla dneska na ultrazvuku a sice mam v sobe emryo, ale nebije mu srdicko. Pry je to zamlkle tehotenstvi. Pry si to mam nechat vycistit v nejakem spitalu. Nevite nekdo, kde se to dela v Benesove? Bulim jak mala holka, takovou radost jsem mela,kdyz mi vysel test. Ted budeme muset tri mesice cekat....to je hrozna predstava!!!!!Kata

pipi39
21. bře 2016

@cucito a je pravda ze i popichovani bylo a jednou tak brutalni jak kdyz elektrikou nekdo do me no az jsem se vylekala ale pichlo me tak hnusne asi 8x . A pak uz nikdy vic. Ale pichat me takhle hodinu tak jedu k lekari bylo to hodne bolestive a velmi neprijemne. Njn hol se tam neco deje 😆😊

klimca
21. bře 2016

@cucito zatím to nevzdávej, třeba budeš v létě už řešit úplně jiné starosti a ty dva měsíce využiješ jinak 😉 dokud to není úplně vyloučené, tak nesmíme klesat na mysli 😉

tehulka1167
21. bře 2016

@ruzicka77 ach jo holky,koukám nám se daří ☹ to byl první pokus? U mě to taky ted nevyšlo 4 transfer. 😒 😒

vvercatkoo
21. bře 2016

@ruzicka77 tak to mě mrzí

vvercatkoo
21. bře 2016

@tehulka1167 jsi si 100% jistá, že to nevyšlo?

misha83
21. bře 2016

@ruzicka77 to mi je moc lito. Pri tak rannem tehotenstvi nekteri lekari rikaji, ze staci jen dodrzet sestinedeli. Drz se.

tehulka1167
21. bře 2016
cucito
21. bře 2016

@klimca Když řeknu, že půjdu na imuno, tak manžel trošku nadává, že už jsem to vzdala. Pořád věří tomu, že to vyjde...Kéž by, chtěla bych moc hlavně kvůli němu...

cucito
21. bře 2016

@pipi39 Mě píchlo cca 14h po ET - jako kdyby se do mě něco zevnitř zakouslo 🙂 Teď už je popichování mírnější a méně časté. Už mě bolí i levá strana - jako na MS ☹

pipi39
21. bře 2016

@ruzicka77 taak me to moc mrzi. Toho se take bojim ceka me prvni utz ve ctvrtek. Vunec nevim co budem delat kdyz to nedopadne. Holka drz se. Osud je opravdu nekdy nevyspitatelnej.😢
.

pipi39
21. bře 2016

@cucito jo jo taky me to napadlo ze se nekdo radne zahryznul 😃

cucito
21. bře 2016

@pipi39 Opravdu to byla taková bolest na pravé straně, že jsem si i musela kleknout na všechny 4. Manžel na mě koukal, co se děje. No a od té doby mě na pravé straně bolí...

klimca
21. bře 2016

@ruzicka77 tak to je mi moc líto. Drž se...

klimca
21. bře 2016

@cucito já imuno taky nemám, teď bych se tím nějak netrápila, já vím, ono se to řekne. Já už se taky těším, až budu znova ráno testovat a doufám, že se tam třeba něco objeví. Já bych to řešila, až budeš fakt vědět, že to neklaplo. Ten můj by byl taky moc rád, kdyby nám to vyšlo, někdy mi připadá, že je nervóznější než já 😀

lusinda77
21. bře 2016

Ja jsem teprve 5 den takze casu dost

Strana