Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@cucito Víš jak já jsem obulela ty svý biochemka. Poslední před Vánocema,neměla jsem chut dělat žádný Vánoce,byla jsem naštvaná na celý svět. Zjistíš // a pak příjde pěkně ledová sprcha ☹
@pipi39 Jo jo, jenže já ty hodnoty ještě nemám v normě...pomalu se blížim ,ale.
@cucito
@tehulka1167 proste holky vydrzte do krve tech par dni to uz vydrzite ne? Jak se rika co kdyby nahodou.....😊 take si myslim ze je tam sance dost velka ze vykoukne dalsi carka...😊 nekomu ue zacatku to hcg leze hrozne pomalu nahoru. Kamaradce museli ze byla tehu a mela hrozne nizke tehu pichat nejake hormony aby ji stouplo a holku ma jak lusk zdrava krasna a chytra. Co nezabije to posili....drzim moc palecky vim ze je to na mozek. 😐
@tehulka1167 me to prislo nahle a rovnala jsem to rok ale nyni zatim se to drzi. Ale nikdy nevis co zas prijde. Hlavne nervy trochu srovnat. To na to hrozne pusobi. 😊
@cucito to me taky ruzme pobolivalo jako na menzes a porad jsem ji ocekavala takove boleni pak klid a znova. To muze byt a i spineni . Nekdo ma i menzes takze to nevzdavej radeji. Jsou ruzne vyjimky a myslim ze jsme vsichni spesl tady. Kdyz nam ta normalni vec myslim tim otehotneni normalne nejde 😉
Ahol holky,tak jsem byla dneska na ultrazvuku a sice mam v sobe emryo, ale nebije mu srdicko. Pry je to zamlkle tehotenstvi. Pry si to mam nechat vycistit v nejakem spitalu. Nevite nekdo, kde se to dela v Benesove? Bulim jak mala holka, takovou radost jsem mela,kdyz mi vysel test. Ted budeme muset tri mesice cekat....to je hrozna predstava!!!!!Kata
@cucito a je pravda ze i popichovani bylo a jednou tak brutalni jak kdyz elektrikou nekdo do me no az jsem se vylekala ale pichlo me tak hnusne asi 8x . A pak uz nikdy vic. Ale pichat me takhle hodinu tak jedu k lekari bylo to hodne bolestive a velmi neprijemne. Njn hol se tam neco deje 😆😊
@ruzicka77 ach jo holky,koukám nám se daří ☹ to byl první pokus? U mě to taky ted nevyšlo 4 transfer. 😒 😒
@ruzicka77 tak to mě mrzí
@tehulka1167 jsi si 100% jistá, že to nevyšlo?
@vvercatkoo jojo
@cucito já imuno taky nemám, teď bych se tím nějak netrápila, já vím, ono se to řekne. Já už se taky těším, až budu znova ráno testovat a doufám, že se tam třeba něco objeví. Já bych to řešila, až budeš fakt vědět, že to neklaplo. Ten můj by byl taky moc rád, kdyby nám to vyšlo, někdy mi připadá, že je nervóznější než já 😀
Ja jsem teprve 5 den takze casu dost

@tehulka1167 ka mam take autoimunitni hyperfunkci stitne zlazy . Hrozne jsem se toho bala ze to bude nej.problem. ale rekli mi pokud beru leky a jsem stabilni tak nevidi problem. Je tam spis riziko pozdejsik vetsich komplikaci pri tehu nebo pri porodu. Ale s tim jsem do toho sla. Lepsi uz to nebude a dite chci. Neni co resit. Jo a beru propicyl 2x1dene. Driv jich bylo i 8x1. Takze stabilni jsem byla pul roku. Aby jsi se opravdu nedivila jak ja. Nakonec jsem to take necekala a tehu se necitim stale vubec.