Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Tak já dnes devátý den, ale odvahu testovat pořád nemám, nebo se spíš bojím, že ty čárky tam nebudou
Ja uz to moc dlouho nevydrzim 🙂
Ahojte holky, tak dnes ráno jsem zažila menší šok, probudila jsem se s pocitem, že jsem to dostala. Naštěstí plány poplach, ale cítím se že to asi každou chvíli dostanu, tak doufám, že to jsou jiné příznaky 🙂
@vvercatkoo Ale prd dostaneš, to se ti bude zdát celý první trimestr 😀
@pavlina1976 doufám, že máš pravdu. Už i prsa mám citlivější na dotek
@vvercatkoo a kolikaty si den. Ja dnes sesty zacina se blizit testovaci obdobi
Dnes už desaty
@vvercatkoo a uz si testovala?
Ještě ne, nemám odvahu
@vvercatkoo tak to si fakt dobra to ja to tak dlouho nevydrzim
Bojím se, že ty čárky tam nebudou
@vvercatkoo ja myslim ze budou. Ja mam u sebe vsugerovano ze to vyjde. Fakt tonu verim. Takze pokud ne (coz nepredpokladam☺) budu prekvapena.
Byl to muj prvni transfer. Doktorka rikala, ze kazde pate tehotenstvi konci potratem. Ted me ceka vycisteni a pak musim dvakrat odmenstruovat. Myslite, ze mam ty tri mesice brat nejake vitaminy? Treba na podporu otehotneni? Jedine, co nechapu, tak mi rikali, zeaz po tretim neuspechu se dela geneticke vysetreni embyii. Ale proc to neudelaji hned? Ono o vsechno stoji hrozne moc penez a pokud jsou ty embrya nejak geneticky narusene, tak nemusi vyjit ani jeden pokus, Proc mam teda cekat az po tretim pokusu, kdyz by to mohli vysetrit hned? Rozumite tomu nekdo? Ja jsem ted dostala zanet prudusek, tak beru antibiotika a az se uzdravim jdu na kynetaz. Kata
@ruzicka77 jde o to ze je to drahe i kdyz by se predeslo spouste nezdaru. Ale oni jeste porad timto usetri. Spousta transferu se podari a spatne embrio je jen male procento nezdaru. Ja bych take o to stala. Bohuzel nechteji vyhazovat penize. A v tomto pripade postupuji tabulkove a ne individualne bohuzel.
Děvčátka jakto s vámi vypadá? Máte některá pozitivní testík? 🙂 Já jdu 1 dubna 12 DC na UTZ a pak Ket. 🙂
@tehulka1167 ahoj a ty už máš jasno., že to nevyšlo? Já si ráno testík udělala a nic, ale jsem teprve sedmý den.
@lusinda77 Já jsem to 21 ted dostala.
@tehulka1167 Tak to mě mrzí aspoň, že máš mrazáčky a můžeš jít zase hned do toho. Já to podle mě sama nedostanu když baštím estrofem
Tak já dnes dělala test a nic ☹ dnes 11 den
@vvercatkoo ☹
Dnes jsem zkoušela dělat test a zdá se mi, že tam vidím náznak druhé čárky, ale jen slabší, takže těžko říct ☹ (dnes mám 12. den). Takže musím ještě vyčkat.
@tehulka1167 tak to mě moc mrzí. Držím palce, jak jen to jde, aby to příště vyšlo. Prostě musí! 🙂

@klimca Tak to máme stejně s těma chlapama koukám 🙂