Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

Jsem v šoku jsem teprve 6 den po ET a odpoledne jsem testovala nepříliš kvalitním testem nevěřila jsem tomu tak at nevyhodím ty kvalitní a co myslíte? byl tam duch tak proto se mi rozjíždí hyperstimulák.
@luciebx Spíš hormony blázní. Co čtu tak je to jasné : Co syndrom způsobuje
Přesná příčina vzniku není tak úplně známá, ačkoliv vyšší hladiny hCG (lidského choriového gonadotropinu) hrají v celém procesu svou roli. Cévy vaječníků zareagují na tuto látku nezvyklým způsobem a začnou propouštět tekutinu. Tato tekutina způsobuje otok vaječníků a velká část se může dostat i do břišní dutiny, což způsobuje bolesti a zvětšení břicha i nárůst váhy. V případě, že se ženě podaří otěhotnět, začne její tělo navíc také tvořit hCG, a proto se v takovém případě příznaky zpravidla zhoršují.
@luciebx Já to vím od tety byla na IVF 10 let zpět a málem na to zemřela, ale podcenila to a nešla hned do nemocnice. Já počkám do rána a pokud se to zase zhorší raději hned pojedu at si to pohlídají. Mám břicho jak v 6 měsíci na to jak jsem hubená tak katastrofa to mám, ale od OPU jen mě nic nebolelo až dnes v noci.
Já jsem čerstvě po OPU byla víceméně v klidu. Asi za tři dny ráno jsem se probudila hroznou bolestí. Asi od 4 ráno jsem ležela v křečích, až jsem brečela. Muž už byl ready, že mě veze na pohotovost. Takhle jsem se ale ani nemohla zvednout. Takže prášek.. . Po něm to trochu ustalo. Další dny už se to zlepšovalo, začala jsem jíst a pít vše dle doporučení a ok. Tvaroh, jonťák, obecně hodně pití..
Při ET, když mi dělali uz, mi akorát doktorka říkala ježíš, tady je to samý vaječník 😀 ale vodu jsem v břiše neměla.
Pokud vás to ale nepřestává bolet, určitě radši jeďte, zrovna tohle je dost nebezpečné podcenit.
@martik29 Tak s tímto mám přesně zkušenost. Od transferu mi bylo špatně a zhruba od toho 6 dne se mi tak nafouklo břicho, no, asi jak tobě, ale obdivuju tě jak stojíš!!! já se takhle narovnat nemohla! chodila jsem shrbená, protože to prostě bolelo. Psala jsem doktorovi 10 den, že už se to nedá asi vydržet, tak mi řekl, gratuluju, udělejte si test, jste nejspíš těhotná 😀 a byla tam, v tu ránu jsem zapomněla na všecky bolístky, nééé, to zas né, dělám srandu, ale byla jsem štastná, že tam je 🙂 no a 12 den se to už fakt nedalo vydržet, tak jsem jela do car a tam mi vytahovali asi 3 deci vody z břicha a neskutečně se mi potom ulevilo! takže já určitě radím, hned zítra ráno jet pro jistotu!!!
držím pěsti pro štěstí! bude to dobrýýýýýýýý 🙂
Jojo, když se otěhotní tak se hyperstimulak většinou vic rozjede. To nám říkal dr. V Car.
@klokanka73 no super. ja rano netestovala. Nejak sem sla jeste se zavrenyma ocima na zachod. Dneska mam dr aby me objednali na utz behem 2 tydnu. A na zitra se objednam na krev a v patek posledni digital test a padla. Budu verit prirode
Nemel tu nahodou dneska nekdo testovat???

Všem co mají potvrzeno těhu 🤰 gratuluji, je to povzbuzující