icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

raelyn
25. dub 2017

Všem co mají potvrzeno těhu 🤰 gratuluji, je to povzbuzující

luciebx
25. dub 2017
sticker
fonamor
autor
25. dub 2017

@luciebx tak ta je přímo německá, krása🙂..

fonamor
autor
25. dub 2017

@martik29 ahojky, ty jsi asi po OPU, viď? No to je fuk, být tebou, jela bych hned do Caru nebo někam na pohotovost, to není dobrý.. Držím palečky, drž se❤

fonamor
autor
25. dub 2017

@evikuuu jéé, tak to už vím, jak to dopadne, to bude dálnice zítra další!!🙂.. Po Et, když nedošla mrcha do týdne, max deseti dnů, je to jasný těhotenství, juchů, to se budu zítra těšit na další těhulku👏❤

luciebx
25. dub 2017

@fonamor souhlasím 😍

fonamor
autor
25. dub 2017

@luciebx stejně jak je to tělo nastavené suprově, člověk nejdřív hledá duchy a pak za pár dní je to úplně obráceně🙂... na takové testy bych mohla koukat furt🙂

martik29
25. dub 2017

Jsem v šoku jsem teprve 6 den po ET a odpoledne jsem testovala nepříliš kvalitním testem nevěřila jsem tomu tak at nevyhodím ty kvalitní a co myslíte? byl tam duch tak proto se mi rozjíždí hyperstimulák.

martik29
25. dub 2017

@fonamor ne na OPU jsem byla, už 13.4 tzv je to víc jak 10 dnů. Ted mám 6 dnů po ET a dnes se mi rozjela bolest břicha žaludek na vodě a je mi špatně bolí mě prsa, ale ráno mi bylo zle a dopoledne ted je mi líp.

luciebx
25. dub 2017

@martik29 juuu ze by prvni priznaky??

martik29
25. dub 2017

@luciebx Spíš hormony blázní. Co čtu tak je to jasné : Co syndrom způsobuje

Přesná příčina vzniku není tak úplně známá, ačkoliv vyšší hladiny hCG (lidského choriového gonadotropinu) hrají v celém procesu svou roli. Cévy vaječníků zareagují na tuto látku nezvyklým způsobem a začnou propouštět tekutinu. Tato tekutina způsobuje otok vaječníků a velká část se může dostat i do břišní dutiny, což způsobuje bolesti a zvětšení břicha i nárůst váhy. V případě, že se ženě podaří otěhotnět, začne její tělo navíc také tvořit hCG, a proto se v takovém případě příznaky zpravidla zhoršují.

luciebx
25. dub 2017

@martik29 wow.. to sem netusila..

martik29
25. dub 2017

@luciebx Já to vím od tety byla na IVF 10 let zpět a málem na to zemřela, ale podcenila to a nešla hned do nemocnice. Já počkám do rána a pokud se to zase zhorší raději hned pojedu at si to pohlídají. Mám břicho jak v 6 měsíci na to jak jsem hubená tak katastrofa to mám, ale od OPU jen mě nic nebolelo až dnes v noci.

fonamor
autor
25. dub 2017

@martik29 ty jo, ráno si fakt zajdi, ať jsi v klidu. To břicho máš dobře nafouklý,, ale já to po ET taky tak měla, jen to je mě hůř vidět, pač jsem při tělě a hyperstimulák jsem neměla.

martik29
25. dub 2017

@fonamor Já to nechápu, že to tak naběhne....já dost cvičila takže jsem měla vyloženě ploché břicho vypracované a ted toto 🙂 jak je ted teplo vzala jsem si včera jen mikinu a samozřejmě sousedky to hned zaregistrovaly a v práci to taky neutajím.

luciebx
25. dub 2017

@martik29 no ty blahoooo.. to je mazec.. joo radsi si rano zajdi.
ja teda mam taky bricho asi z tech hormonu a vseho.. a to je tehu sotva v zacatku.

kvetnatko
25. dub 2017

@martik29 Ahoj. Kolik dni jsi po ET? Jsem na tom uplne stejne..☹

martik29
25. dub 2017

@kvetnatko 6 dnů zítra to bude týden

kvetnatko
25. dub 2017

@martik29 Ja tedy 14. Ale bricho obri a tvrde.. A to jsem taky hubenour.. 😯 Boli Te neco?

martik29
25. dub 2017

@kvetnatko Jo jo též ho mám tvrdé jak kámen. Momentálně naštěstí nebolí nic ani to břicho ted ne snad se to nevrátí ležím a opravdu poctivě piju vodu asi 3 litry zatím.

kvetnatko
25. dub 2017

@martik29 Me to zacalo adi 9. den po ET. Rikam si, ze je to jen ta lehci forma.. Ale vubec nemam tuseni, kdy to odezni ☹

gabcat
25. dub 2017

Já jsem čerstvě po OPU byla víceméně v klidu. Asi za tři dny ráno jsem se probudila hroznou bolestí. Asi od 4 ráno jsem ležela v křečích, až jsem brečela. Muž už byl ready, že mě veze na pohotovost. Takhle jsem se ale ani nemohla zvednout. Takže prášek.. . Po něm to trochu ustalo. Další dny už se to zlepšovalo, začala jsem jíst a pít vše dle doporučení a ok. Tvaroh, jonťák, obecně hodně pití..

Při ET, když mi dělali uz, mi akorát doktorka říkala ježíš, tady je to samý vaječník 😀 ale vodu jsem v břiše neměla.

Pokud vás to ale nepřestává bolet, určitě radši jeďte, zrovna tohle je dost nebezpečné podcenit.

martik29
25. dub 2017

@gabcat Já, ale nevím kam s tím jet do CAR? nebo do nemocnice?

gabcat
25. dub 2017

@martik29 Pokud to bude v pracovní době, zavolala bych car. Oni ti řeknou, jestli na tebe mrknout tam, nebo jestli radši rovnou do nemocnice.

kvetnatko
25. dub 2017

@gabcat Dr. me kontroloval v patek.. Nic mi neni krome toho bricha.. Piju, jim, na toaletu chodim, normalne funguju.. Asi lehci forma..

catchulinecka
25. dub 2017

@martik29 Tak s tímto mám přesně zkušenost. Od transferu mi bylo špatně a zhruba od toho 6 dne se mi tak nafouklo břicho, no, asi jak tobě, ale obdivuju tě jak stojíš!!! já se takhle narovnat nemohla! chodila jsem shrbená, protože to prostě bolelo. Psala jsem doktorovi 10 den, že už se to nedá asi vydržet, tak mi řekl, gratuluju, udělejte si test, jste nejspíš těhotná 😀 a byla tam, v tu ránu jsem zapomněla na všecky bolístky, nééé, to zas né, dělám srandu, ale byla jsem štastná, že tam je 🙂 no a 12 den se to už fakt nedalo vydržet, tak jsem jela do car a tam mi vytahovali asi 3 deci vody z břicha a neskutečně se mi potom ulevilo! takže já určitě radím, hned zítra ráno jet pro jistotu!!!
držím pěsti pro štěstí! bude to dobrýýýýýýýý 🙂

tehulka1167
26. dub 2017

Jojo, když se otěhotní tak se hyperstimulak většinou vic rozjede. To nám říkal dr. V Car.

klokanka73
26. dub 2017

Tak dnes poslední test a zítra krev. Tak jsem zvědavá.

luciebx
26. dub 2017

@klokanka73 no super. ja rano netestovala. Nejak sem sla jeste se zavrenyma ocima na zachod. Dneska mam dr aby me objednali na utz behem 2 tydnu. A na zitra se objednam na krev a v patek posledni digital test a padla. Budu verit prirode

luciebx
26. dub 2017

Nemel tu nahodou dneska nekdo testovat???

Strana