Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Holky mě ode dneska ale vůbec nic není. Břicho splasklo a cítím se úplně v pohodě. Bože doufám ze se něco neposralo
Zítra jdu znovu na krev a v patek ráno výsledky tak uvidim
Holky ahojte,měla bych jít na ket někdy v půlce, spíš až ke konci května, pokud vše dobré půjde a genetika atd bud v pohodě, ale!!!dnes mi dala obvodacka antibiotika na 7 dní. Myslíte,že bych tě neměla raději brát a "zasírat" si tím tělo před transferem? Nebo právě naopak raději vyléčit tím. Je to "jen" angína, čili bolení v krku, jinak se cítím ok. Nemáte zkušenost? Dekuju
@catchulinecka já bych napsala do car co si o tom mysli. Já si myslím ze to bude v poho ale dr ti poví víc
@catchulinecka podle me rozhodne vylecit. Nez pujdes na transfer, telo se vycisti, jestli na to bude mit 14 dni a vic 😉
@luciebx nestresuj se, mě taky vůbec nic není. Břicho tedy mám, ale že se pořád cpu, jinak vůbec nic. Taky dnes jedu na krev.
@catchulinecka určitě je ber ať se vylecis. Mě řekli že nejhorší je po transferu chytit nějakého bacila. Viry prý napadají a ničí buňky a embryo je shluk buněk. Takže určitě větší hrozba než atb, který už v tobě stejně nebudou. Kup si k nim lactobacily.
Devcatka drzim palce na krev🙏
@hanyas ahojky zlato, ja kdyz mela cystu,tak jsem dostala hormony a stimulka musela pockat:(nastesti se mi vzdy po mrse vstrebala.... A neboj se, je dobre, ze jste absolvovali vysetreni, aspon to vsechno pujde lip;)
@tetalucina ja prave musela na OPU a dostala jsem HA, aby se mi v dalsim cyklu neudelala dalsi... nechci to zase odkladat ☹ ale v patek se na utz uvidi 😉
Já jdu v poledne taky na krev. Zajdu si pak na nehty jichuu
Holky díky, psala jsem moji doktorce už včera, tak uvidím. Každopádně jsem je už stejně zacla brát, tak snad to bude ok
@luciebx Bud ráda, že jsi v pořádku a nemáš oteklé břicho. Já mám střední hyperstimulační syndrom chodím denně na kapačky v noci nespím a když ano jen zcela v sedě jinak to nejde. Musím vydržet možná i pár týdnů nemohu vůbec nic dělat břicho je víc a víc oteklé.Nosit mohu jen šaty volné ani bundu nezapnu.
Holky, vsem vam moc drzim palce. Vcerejsi HCG 1157. Byla jsem ted v Car kvuli tomu brichu a mimi je v deloze ❤
Tak už mi volali Hcg (14den po KET) je 1116. A příští pátek na utz. Mám radost.🤰
@kvetnatko
@klokanka73 super holky 👍 moc vám to přeju, ať je vše jen ok 🍀
@klokanka73 tyyyy jo, dvojcata? 🙂
@hanyas nevím, mám utz až příští pátek. Ale zaváděli jsme dvě, tak tam třeba budou. Sama jsem zvědavá tedy.
@klokanka73 To vypada na 1. Mame skoro stejne ☺
@kvetnatko tak je to možný jen tohle je hodnota 14 dní po KET. Ty máš víc ne? Ale ono je to fuk, budu ráda za jedno i dvě. Hlavně ať je všechno v pořádku.
@klokanka73 Ja mam 1157 15. den po ET.. To je jasne, hlavne, at je mimi v poradku..
@kvetnatko Děkuji za optání. Je mi divně mám denně infuze tak se to snad i zlepší, ale v noci prostě nespím. Dnes budu spát v křesle nemohu si lehnout zhorší se mi to. Asi ty dvojčata to zhoršují pokud se chytla obě. Jinak ted čtu super výsledky moc moc gratuluji a jsem ráda, že je vše jak má být.

@hanyas na všechno ze zeptej v pátek, mě třeba v heliosu tvrdili, že cysta IVF absolutně nepřekáží.. Dej mi pak vědět, budu na tebe myslet🙏