Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Holky mě ode dneska ale vůbec nic není. Břicho splasklo a cítím se úplně v pohodě. Bože doufám ze se něco neposralo
Holky ahojte,měla bych jít na ket někdy v půlce, spíš až ke konci května, pokud vše dobré půjde a genetika atd bud v pohodě, ale!!!dnes mi dala obvodacka antibiotika na 7 dní. Myslíte,že bych tě neměla raději brát a "zasírat" si tím tělo před transferem? Nebo právě naopak raději vyléčit tím. Je to "jen" angína, čili bolení v krku, jinak se cítím ok. Nemáte zkušenost? Dekuju
@catchulinecka já bych napsala do car co si o tom mysli. Já si myslím ze to bude v poho ale dr ti poví víc
@catchulinecka podle me rozhodne vylecit. Nez pujdes na transfer, telo se vycisti, jestli na to bude mit 14 dni a vic 😉
@luciebx nestresuj se, mě taky vůbec nic není. Břicho tedy mám, ale že se pořád cpu, jinak vůbec nic. Taky dnes jedu na krev.
@catchulinecka určitě je ber ať se vylecis. Mě řekli že nejhorší je po transferu chytit nějakého bacila. Viry prý napadají a ničí buňky a embryo je shluk buněk. Takže určitě větší hrozba než atb, který už v tobě stejně nebudou. Kup si k nim lactobacily.
@hanyas ahojky zlato, ja kdyz mela cystu,tak jsem dostala hormony a stimulka musela pockat:(nastesti se mi vzdy po mrse vstrebala.... A neboj se, je dobre, ze jste absolvovali vysetreni, aspon to vsechno pujde lip;)
@tetalucina ja prave musela na OPU a dostala jsem HA, aby se mi v dalsim cyklu neudelala dalsi... nechci to zase odkladat ☹ ale v patek se na utz uvidi 😉
Holky díky, psala jsem moji doktorce už včera, tak uvidím. Každopádně jsem je už stejně zacla brát, tak snad to bude ok
@luciebx Bud ráda, že jsi v pořádku a nemáš oteklé břicho. Já mám střední hyperstimulační syndrom chodím denně na kapačky v noci nespím a když ano jen zcela v sedě jinak to nejde. Musím vydržet možná i pár týdnů nemohu vůbec nic dělat břicho je víc a víc oteklé.Nosit mohu jen šaty volné ani bundu nezapnu.
Holky, vsem vam moc drzim palce. Vcerejsi HCG 1157. Byla jsem ted v Car kvuli tomu brichu a mimi je v deloze ❤
Tak už mi volali Hcg (14den po KET) je 1116. A příští pátek na utz. Mám radost.🤰
@hanyas nevím, mám utz až příští pátek. Ale zaváděli jsme dvě, tak tam třeba budou. Sama jsem zvědavá tedy.
@kvetnatko tak je to možný jen tohle je hodnota 14 dní po KET. Ty máš víc ne? Ale ono je to fuk, budu ráda za jedno i dvě. Hlavně ať je všechno v pořádku.
@klokanka73 Ja mam 1157 15. den po ET.. To je jasne, hlavne, at je mimi v poradku..
@kvetnatko Děkuji za optání. Je mi divně mám denně infuze tak se to snad i zlepší, ale v noci prostě nespím. Dnes budu spát v křesle nemohu si lehnout zhorší se mi to. Asi ty dvojčata to zhoršují pokud se chytla obě. Jinak ted čtu super výsledky moc moc gratuluji a jsem ráda, že je vše jak má být.

@hanyas na všechno ze zeptej v pátek, mě třeba v heliosu tvrdili, že cysta IVF absolutně nepřekáží.. Dej mi pak vědět, budu na tebe myslet🙏