Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@pipi39 taky mě to velice mrzi ☹
@pipi39 Hlavu vzhůru 🙂
@pipi39 No to je šílený! To snad není pravda ☹ . To je k zbláznění....Moc na tebe myslím! Vím, žádná slova teď nepomůžou.....
@pipi39 ja potratila dvakrat pak prislo tehu. To jsem byla na nervy cely prvni trimestr jsem spinila. Porad jsem si myslela ze to jde do haje. Nakonec se narodil Ada. Po nem Terka a zase tehotenstvi nervy a spineni. No a pak jsem zase 3x potratila. Chtela jsem mut vzdycky hromadu deti. Ted uz to snasim mnohem lip. Dve deti uz mam a snazim si jen splnit svuj sen velke rodiny. A jsem zrputna hnedtak se nevzdam.
@lusinda77 Tak to jsme na tom stejně. Já to taky nehodlám,ani náhodou vzdát 😀
@tehulka1167 priznam se ze dokud to plati pojistovna tak do toho pujdu. Pak to ukoncim. Zase do toho nechci dat hromadu penez na ukor tech dvou deti co uz mam.
@lusinda77 holky a jak je to s nativním IVF? To se může chodit třeba každý měsíc? Jako samoplátci?
@tehulka1167 já jsem první dvě měla hned po sobě, žádné čekání tři měsíce na pojišťovnu a teď už jen minimalky, které mému tělu vyhovují víc. Pokud to neklapne, tak jdu hned do toho zas
@tehulka1167 co je nativni ivf
ahojky,tak dnes hlásím ET 5-ti denní hatchující blastocysty,tak se řadím k čekatelům na // a doufám,že to klapne nejen mě 😉
Ahoj, taky se k Vam pridam,dnes jsem 3. Den po ET,taky 5 denní blastocysta 🙂 doufam,že se ji u mě bude líbit. Držím palecky vsem
Ja cim dyl cekam tim vic jsem k vysledku skepticka
@tehulka1167 jj, není tam hormonální srimulace takže když si to zaplatíš, no problem 😉
@pipi39 je mi to moc lito 😢 😢
@lusinda77 to je opravdu vycerpavajici pak to tehu byt tak ba nervy. Je krasne ze nes uz vybojovane tuty dve. S tvim pristupem verim ze se dockas dalsiho mimiska. Je peavda dokud je to hrazebe pojistovnou je to fajn. Mam uz jen poskedni smamku se 4 jednodenimi embryjjami. A pak jedine hradit sama. Coz je tak silene drahe. Toto byl darecek k mim 40catym narozkam 😢 njn bohuzel realita je kruta.
Tak dnes jsem 9 den a snehobilo takze asi nic
@pipi39 No vidíš, máš ještě 4 sněhuláky 🙂. To víš, realita je náš věk ☹. A prostě v tomhle věku stojí ty naše vajíčka za prd no ☹ . Kdybych nějak nedozrála do toho darovaného, tak asi mimi taky nemáme, nevím.....Moc přeju aby mezi těma čtyřma byl ten pravý bojovník! 🙂
@pavlina1976 jsi zlato moc dekuji. Uvidime. Treba to tak nakonec dopadne ale chlap zatim o tom nechtel vubec premyslet. Njn musi nam dojit holt ty zasoby. Celou noc jsem prorvala. Z jedne strany bylo fajn se vybulet z toho nyla jsem sama na pokoji. A premyslela co dal. Akorad vim ze nyni pujdu na imunologii do plzne a pak dalsi vec. Jelikoz je mam jednodeni tak je muzu nechat otestvat ten treti den z te pate bunky tak snad tam nejaky bojovnicek bude o.k. 😐
@pipi39 proč ti je zamrazily embrya takhle brzy? Nenechaly je dojít do blastocysty,když jsi jich měla víc... 😒
@pipi39 Aha, tak to není blbej nápad mrazit takhle brzo, když je pak můžou otestovat, to je dobrý 🙂. ale to je to PGD, ne? A to je drahý jako prase.....Ale zase víš, jak na tom jsou 🙂
ahojík, mě čeká transfer v neděli, takže pak taky to čekání a to je vždy dlouhé 🙂
Ahoj, můžu se přidat? Dnes jsem byla na ET, ležím u telky a strašně se nudím. Mám nařízeno 3 dny polehávat, pak jen krátké procházky a nic náročného. Z 6 nám vydržely jen 2 embryjka, tak snad to vyjde. Měli jsme i PDG. Můžu nějak poznat zahnizďování? To nicneďělání je na tom nejhorší, chlap mě nechce nechat dojít pomalu ank na WC. Říkám si, že všeho s mírou a běźný malý úklid nebo vaření by snad nemělo vadit ne?
@zuzanaxx Vaření určitě nevadí,malé procházky naopak prospějou na prokrvení dělohy. Můžeš fungovat,ale jak píšeš všeho s mírou a určitě netahat nic těžkýho jinak normálka 🙂
@zuzanaxx vaření nevadí a procházky jsou určitě fajn, souhlas, že všeho s mírou a moc se nepřepínat. Hlavní je, teda podle mě, abys byla v pohodě a zbytečně se nestresovala 😉 pokud tě štve neumyté nádobí, tak ho umej (soudím podle sebe, mě to přímo vytáčí 😀 ), jen se prostě nepřepínej.
@pavlina1976 no ale kdyz mas prave pry nepovedeny 2x ket tak to pry hradi poj. Jen je riziko ze nakonec nemusi testovat zadny protoze je jich malo. Doktorka mi rekla ze by bylo nej. Jeste odber a dat jich tam vic kdyz uz. Ale proe je to hrozitansky drahe vyjde to na 65000 to nyni nemam no. 😕

@pipi39 uz jsem to ted cetla u tebe na profilu. Je mi to tak lito ☹.