Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

Já byla na embryotransferu. Doufám že se drobek snaží 🙂
@majinka1981 držím moc palečky, ať se bobísek hezky zavrtá🙂... 5ti denní blasty?
Ahoj holky, muzu k vam? Jsem tyden po prvni minimalce.
@fonamor dobre rano🙂tak to jestli ti prace neprospiva tak tam nechod😀nn vazne chapu ty myslenky a je fajn,ze je uz nemas🙂tak ve ctvrtek cekam //🙏
@fonamor Děkuji. Citim se uplne normalne, jen tak 3 a 4 den po et me pichalo v podbrisku a byla jsem nafoukla. Vcera jsem mela uplne cerne myslenky taky, protoze me muj chlap premluvil at testnu a test byl samozrejme snehobily .... Takze mam hrozny strach,ze se to nepovedlo ....
@tetalucina Dobré ránko🙂.. dneska jsem se probudila za se jako stará Baruna🙂
Do práce tento týden nejdu🙂.... JJ, čtvrtek nebo pátek rozhodne, v sobotu jdeme na fesťák, tak buď zůstanu u birella nebo si dopřeju pivko🙂 Hezký den)
@tetalucina a co tyyy? Jak je? 🙂
Já měla úplně takovýho minipidi kterymu sem sní nevěřila 7 den. Opravdu to chce vydržet.
Holky měli sme super víkend. V patek mi teda bylo strašně zle cely den ale včera úplně super. Snad se to pomalu ustálí
Musím vás dočíst nějak sem tu nestíhala
@fonamor ano 5ti denní
@majinka1981 tak držím moc palečky, ať se prcek zavrtá a už nepustí🙂
Já testovat asi ani nebudu, nechám to přírodě. Já jdu k na krev 30.5.takze by to dřív nemělo asi ani cenu. Včera jsem ten utrogestan spolkla místo zavedla. Celý den se mi chtělo spát a bylo mi mdlo. Takze už jen spodem 😂
@majinka1981 máš můj obdiv, ikdyž jednou jsem to taky vydržela netestovat, ale přišla mrcha.. který den jsi po KET? myslela jsem si z tvého příspěvku, že včera, ale podle krve asi déle🙂..
@fonamor byla jsem na transferu v sobotu a na krev jdu toho 30.5.
Co s tím koněm zase je, špatně se mi zobrazují příspěvky na mobilu 😲

@fonamor uz jsem se lekla 😁 budu hledat s tebou. Jsem v tom fakt dobra 😁