icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

hanyas
21. kvě 2017

@fonamor uz jsem se lekla 😁 budu hledat s tebou. Jsem v tom fakt dobra 😁

fonamor
autor
21. kvě 2017
sticker
majinka1981
21. kvě 2017

Já byla na embryotransferu. Doufám že se drobek snaží 🙂

fonamor
autor
21. kvě 2017

@majinka1981 držím moc palečky, ať se bobísek hezky zavrtá🙂... 5ti denní blasty?

haninka17
21. kvě 2017

Ahoj holky, muzu k vam? Jsem tyden po prvni minimalce.

fonamor
autor
21. kvě 2017

@haninka17 ahojky, jasně, že můžeš, rády tě přivítáme🙂.. jak se cítíš?

tetalucina
22. kvě 2017

@fonamor dobre rano🙂tak to jestli ti prace neprospiva tak tam nechod😀nn vazne chapu ty myslenky a je fajn,ze je uz nemas🙂tak ve ctvrtek cekam //🙏

itworks
22. kvě 2017

Dobré ráno holky, přeji vám pekne pondělí 🙂 já bych​ ještě spala, v sobotu jsme sjížděli řeku celý den 😀
@fonamor doufám, že uz ty škaredé myšlenky jsou pryč a nastoupili jen ty dobré 😘

haninka17
22. kvě 2017

@fonamor Děkuji. Citim se uplne normalne, jen tak 3 a 4 den po et me pichalo v podbrisku a byla jsem nafoukla. Vcera jsem mela uplne cerne myslenky taky, protoze me muj chlap premluvil at testnu a test byl samozrejme snehobily .... Takze mam hrozny strach,ze se to nepovedlo ....

fonamor
autor
22. kvě 2017

@tetalucina Dobré ránko🙂.. dneska jsem se probudila za se jako stará Baruna🙂

Do práce tento týden nejdu🙂.... JJ, čtvrtek nebo pátek rozhodne, v sobotu jdeme na fesťák, tak buď zůstanu u birella nebo si dopřeju pivko🙂 Hezký den)

fonamor
autor
22. kvě 2017

@itworks Dobré ránko🙂.. já bych taky ještě spala, ale budí mě vytékající utroš, dokonce dneska v takové lepkavé podobě, no fuj:.)
Jéé, to byl vždycky můj sen jít si sjet řeku, to muselo být bájo teda🙂... určitě jste se i opálili, pralo sluníčko jak blázen🙂

fonamor
autor
22. kvě 2017

@haninka17 ahojky, kolikátý den jsi testovala a jak staré embryjko do tebe vkládali? První IVF?
Vůbec ještě nezoufej, každému to hcg stoupá jinak, někdo má ducha už šestý sedmý den, někomu až kolem 11 dne.. Doufám, že škaredé myšlenky jsou pryč, drž se🙂

hanyas
22. kvě 2017

@itworks ahoooj, to je parada, muselo to byt super, kdyz je tak pekne 🙂 poradne si uzivej, brzy ti to prestane 😀 a vcera byl v telce Frantisek i s tim svym omakanym pindikem, tak si za me nezapomen sahnout 😀

haninka17
22. kvě 2017

@fonamor testovala jsem sedmy den a vkladali mi 3-denni desetibunku

hanyas
22. kvě 2017

@fonamor na utros se vyprdni 😀 do 12.tt bude tvym vernym pritelem :-P

hanyas
22. kvě 2017

@tetalucina a co tyyy? Jak je? 🙂

fonamor
autor
22. kvě 2017

@haninka17 , tak to je strašně brzo na testování... sedmý den mají jen některé holky, co vkládají 5 ti denní blasty, hoď se ještě na pár dní do klidu a věř bublince🙂.. zkus třeba o víkendu zase, jestli jsi nedočkavá, teď je to zráta času🙂.. držím palce..

luciebx
22. kvě 2017

Já měla úplně takovýho minipidi kterymu sem sní nevěřila 7 den. Opravdu to chce vydržet.

Holky měli sme super víkend. V patek mi teda bylo strašně zle cely den ale včera úplně super. Snad se to pomalu ustálí

luciebx
22. kvě 2017

Musím vás dočíst nějak sem tu nestíhala

luciebx
22. kvě 2017

@haninka17 super vítej k nám. Týden je málo vydrž ještě dva dny

jezz13
22. kvě 2017

@haninka17 Tak to buď v klidu, to bych asi ani jiný výsledek nečekala, mně se duch objevil vždy až tak 13 DPO a fakt byl hodně slabý.

haninka17
22. kvě 2017

@jezz13 přemýšlím, že bych to zkusila ve středu ráno .... Ale asi to přehodnotím, protože mám strach. Jen mě překvapilo, že mě včera úplně přestal bolet a píchat podbříšek a splasklo mi nafouklé břicho. Jsem z toho hold nervozní, je to moje první minimální IVF.

majinka1981
22. kvě 2017

@fonamor ano 5ti denní

fonamor
autor
22. kvě 2017

@majinka1981 tak držím moc palečky, ať se prcek zavrtá a už nepustí🙂

majinka1981
22. kvě 2017

Já testovat asi ani nebudu, nechám to přírodě. Já jdu k na krev 30.5.takze by to dřív nemělo asi ani cenu. Včera jsem ten utrogestan spolkla místo zavedla. Celý den se mi chtělo spát a bylo mi mdlo. Takze už jen spodem 😂

fonamor
autor
22. kvě 2017

@majinka1981 máš můj obdiv, ikdyž jednou jsem to taky vydržela netestovat, ale přišla mrcha.. který den jsi po KET? myslela jsem si z tvého příspěvku, že včera, ale podle krve asi déle🙂..

jezz1e
22. kvě 2017

@luciebx Tak se mi tahle diskuze zrovna náhodně otevřela na stránce, kde jsi ukazovala ducha 6 den po KET (str. 399). No přiznávám, že tam bylo přání hodně otcem myšlenky a koukněme, jak to dobře dopadlo 🙂 Neboli pro ostatní - vydržte!

majinka1981
22. kvě 2017

@fonamor byla jsem na transferu v sobotu a na krev jdu toho 30.5.

itworks
22. kvě 2017

@fonamor
@hanyas jo holky bylo super 😀 byli jsme na raftu, holky a kluci zvlášť. No u nás na Opavsku teda sluníčko bylo, ale jen do 9 hod 🙂 pak se zatáhlo, ale teplo bylo. Odpo začalo trochu foukat, ale měli jsem rum 🙊😀 teda hodně rumu 😀

itworks
22. kvě 2017

Co s tím koněm zase je, špatně se mi zobrazují příspěvky na mobilu 😲

Strana