icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

raelyn
23. kvě 2017

@fonamor teda jaký pak testování 😝 takhle brzy. Vím, ale nestresuj testama a užívej si to 😘

raelyn
23. kvě 2017

@luciebx to je super, že je dobře 😍 krásné

fonamor
autor
23. kvě 2017

@raelyn ahojky, no supeeer, zrovna jsem si říkala a myslela na tebe, že máš dneska UTZ... sliznici máš krásnou, paráda🙂... který den ti vychází KET: Budu na tebe moc myslet🙂❤

raelyn
23. kvě 2017

@fonamor v pondělí to vypukne 😍. Měla jsi taky pregnyl? Mě ho teď zase dali, tak nevím, jednou jo pak zase ne

fonamor
autor
23. kvě 2017

@raelyn jo takže jty jsi v nativu, folikul ti řekli kolik má? Já byla bez pregnylu, měla jsem řízený transfer, jsem na hormonech, tam se to neřeší..

raelyn
23. kvě 2017

@fonamor ty jo to se vůbec neřešilo, byla to jen kontrola a tak jsem to i brala. Je toho tolik, že už to přestávám sledovat. Podle mne zkouší co se dá, ale asi dobrý doktor byl spokojený.

fonamor
autor
23. kvě 2017

@raelyn a na další kontrolu už nejdeš? takže jsi bez léků a píchat pregnyl budeš asi v sobotu, co? na kolikátý den ti vychází transfer?

hanyas
23. kvě 2017

@raelyn budu drzet pesti! 🙂

raelyn
23. kvě 2017

@fonamor ne kontrolu už nemám, transfer bude v pondělí tj. 20 den.

raelyn
23. kvě 2017

@hanyas děkuji snad už to tentokrát klapne 🙂

fonamor
autor
23. kvě 2017

@raelyn budu držet všechno!!🙂

raelyn
23. kvě 2017

@fonamor děkuji, já to mám stejně 🙂 držím vše co mám 😉

haninka17
23. kvě 2017

@fonamor Ahoj, nepsala jsi mi včera, že budeme testovat spolu ? 🙂 Já to ale nechám místo středy na pátek, protože mám nervy a strach .... Dle mé chytré aplikace by měla mrcha dorazit ve čtvrtek, dnes jsem 9.den po et 3-denní desetibuňky

fonamor
autor
23. kvě 2017

@haninka17 ahojky, no asi psala🙂... jenže to jsem celá já, pak mi prostě prdne v hlavě a jedu bomby🙂... Jinak jedna holčina, je ale v jiné skupině dnes 8 den po ET a má pěkného ducha, ty ji budeš za chvíli následovat, neboj🙂...

haninka17
23. kvě 2017

@fonamor No kéž by .... Ale zatím mám spíš pocit, že dorazí mrcha 😈 Není mi totiž vůbec nic, jen mám trochu nafouklá prsa a není mi úplně ok od žaludku - ale to je klasika PMS ....

fonamor
autor
23. kvě 2017

@haninka17 vždy´t to můžou být klasické příznaky těhotenství, nevolnost, cotlivost prsou atd.. já věřím tomu, že to dobře dopadne a bude tam krásná //🙂

martik29
23. kvě 2017

Ty jo já teď řeším, že se nám dvojčata nevejdou 🙂 partner má již několik děti a ty mají jeden malý pokojíček dohromady a dvojčata asi budou na chodbě tu máme velkou nebo nevím. Stěhovat se budeme do baráčku za 3 roky.

tetalucina
23. kvě 2017

@raelyn drzim palce na po😉

fonamor
autor
23. kvě 2017

@martik29 určitě to nějak pořešíte, no budete muset🙂... tak si to hezky plánuj, měř a přestavuj🙂

raelyn
23. kvě 2017

@tetalucina děkuji 😉

catchulinecka
23. kvě 2017

@raelyn jééé, to je super, krásné zprávy, takže vzhůru do toho a půl je hotovo!!! mě čeká zítra ultrazvuk, tak jsem už fakt napjatá jak kšandy, zda je vše ok.
a na sliznici si něco brala nebo ne?

raelyn
23. kvě 2017

@catchulinecka od 1DC mám prednison a estrofem od zítra začínám s urtoušem. Tak to je taky super, budeme to mít fakt stejně a ty jsi se bála, že budeš poslední 😅 a co máš za léky ty?

raelyn
23. kvě 2017

@catchulinecka ještě jsem si tedy dělala kontryhelový čaj 💃

catchulinecka
23. kvě 2017

@raelyn já prednison nemám, prootže jsem byla na tu imuno ted čerstvě a výsledky prý super, takže to nic, tak beru jen Estrimax právě na sliznici. Ty jo, já jsem myslela, že když se nebere na tu sliznici, tak že je to nativ a že se píchá pregnyl, takže je to asi jinak zas 😀

catchulinecka
23. kvě 2017

@raelyn jooo, to musí být a listovku ještě 🙂

raelyn
23. kvě 2017

@catchulinecka já ti už právě nevím, jednou něco mám pak zase ne. Nechávám to už na doktorech a neřeším to 😀 podle mě si se mnou neví rady, tak zkouší co se dá, no uvidíme 😉

lydiee
23. kvě 2017

@raelyn Ahoj, i když se neznáme, i já ti držím (stejně jako všem holkám tady) na dálku pěsti🙂!!! Mohla bych se tě, prosím, zeptat, z jakého důvodu bereš Prednison? Já jej vždy v centru brala preventivně, tak mi to vysvětlili, a také mám protilátky proti obalu vajíčka, že se k němu spermie dostat nemůže, ale toto právě řeší IVF, a také mám autoimunní poruchu štítné žlázy...tak prý je lepší brát, když mám tyto dvě imunitní poruchy. Že by jakože moje celková imunita bránila přijetí embryjka!! Nyní jsem odešla do jiného CAR a tam mi lékař řekl, Prednison vůbec nebrat. Komu a čemu tedy věřit?? Co si o tom, prosím, myslíš? A i jiné holky? Děkuji, hezký den vám všem🙂

luciebx
23. kvě 2017

me treba nikdy zadny imuno nedelali ale prednisone sem po ket mela. taky pry na imunitu. ale po et sem ho nemela.

lydiee
23. kvě 2017

@luciebx odpověď byla pro mě🙂děkuju!! No, já jsem z toho taky jelen😲!! Já se spíše přikláním k tomu brát ho, jsou to jen pidi dávky, už tedy jen pro to, že má AUITOIMUNNÍ onemocněníštítná žláza i alergie, ale musím asi poslechnout doktora, když řekl nebrat, tak ho asi brát nebudu moct...Tak nevím, nechci nic podcenit, bude to můj už 7 ET/KET a strašně moc si přeji, ať to vyjde!!!! A chci pro to udělat úúúúplně vše❤

raelyn
23. kvě 2017

@lydiee děkuji, také ti držím palce 🙏 já mám prednison vždy. Mě ho asi také dávají preventivně 😲 žádný problém nemám jen endometriozu, tak možná i proto. Určitě se drž rad lékařů, oni vědí které léky nejlépe kombinovat. Já mám pokaždé něco jiného a pak zase třeba kombinaci různých, ale každá jsme jiná 😉

Strana