Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Ty jo já teď řeším, že se nám dvojčata nevejdou 🙂 partner má již několik děti a ty mají jeden malý pokojíček dohromady a dvojčata asi budou na chodbě tu máme velkou nebo nevím. Stěhovat se budeme do baráčku za 3 roky.
@raelyn drzim palce na po😉
@tetalucina děkuji 😉
@raelyn jééé, to je super, krásné zprávy, takže vzhůru do toho a půl je hotovo!!! mě čeká zítra ultrazvuk, tak jsem už fakt napjatá jak kšandy, zda je vše ok.
a na sliznici si něco brala nebo ne?
@catchulinecka od 1DC mám prednison a estrofem od zítra začínám s urtoušem. Tak to je taky super, budeme to mít fakt stejně a ty jsi se bála, že budeš poslední 😅 a co máš za léky ty?
@catchulinecka ještě jsem si tedy dělala kontryhelový čaj 💃
@raelyn já prednison nemám, prootže jsem byla na tu imuno ted čerstvě a výsledky prý super, takže to nic, tak beru jen Estrimax právě na sliznici. Ty jo, já jsem myslela, že když se nebere na tu sliznici, tak že je to nativ a že se píchá pregnyl, takže je to asi jinak zas 😀
@raelyn jooo, to musí být a listovku ještě 🙂
@catchulinecka já ti už právě nevím, jednou něco mám pak zase ne. Nechávám to už na doktorech a neřeším to 😀 podle mě si se mnou neví rady, tak zkouší co se dá, no uvidíme 😉
@raelyn Ahoj, i když se neznáme, i já ti držím (stejně jako všem holkám tady) na dálku pěsti🙂!!! Mohla bych se tě, prosím, zeptat, z jakého důvodu bereš Prednison? Já jej vždy v centru brala preventivně, tak mi to vysvětlili, a také mám protilátky proti obalu vajíčka, že se k němu spermie dostat nemůže, ale toto právě řeší IVF, a také mám autoimunní poruchu štítné žlázy...tak prý je lepší brát, když mám tyto dvě imunitní poruchy. Že by jakože moje celková imunita bránila přijetí embryjka!! Nyní jsem odešla do jiného CAR a tam mi lékař řekl, Prednison vůbec nebrat. Komu a čemu tedy věřit?? Co si o tom, prosím, myslíš? A i jiné holky? Děkuji, hezký den vám všem🙂
me treba nikdy zadny imuno nedelali ale prednisone sem po ket mela. taky pry na imunitu. ale po et sem ho nemela.
@luciebx odpověď byla pro mě🙂děkuju!! No, já jsem z toho taky jelen😲!! Já se spíše přikláním k tomu brát ho, jsou to jen pidi dávky, už tedy jen pro to, že má AUITOIMUNNÍ onemocněníštítná žláza i alergie, ale musím asi poslechnout doktora, když řekl nebrat, tak ho asi brát nebudu moct...Tak nevím, nechci nic podcenit, bude to můj už 7 ET/KET a strašně moc si přeji, ať to vyjde!!!! A chci pro to udělat úúúúplně vše❤
@lydiee děkuji, také ti držím palce 🙏 já mám prednison vždy. Mě ho asi také dávají preventivně 😲 žádný problém nemám jen endometriozu, tak možná i proto. Určitě se drž rad lékařů, oni vědí které léky nejlépe kombinovat. Já mám pokaždé něco jiného a pak zase třeba kombinaci různých, ale každá jsme jiná 😉

@fonamor teda jaký pak testování 😝 takhle brzy. Vím, ale nestresuj testama a užívej si to 😘