Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@lydiee ahojky, jj, každá z nás to má jinak, hold musíš věřit doktorům, jednou jsem prednison brala před transferem, teď mi ho nasadili po transferu, já už se v tom taky nevyznám🙂.. Až půjdeš do caru, napiš si na papírek otázky a ptej se, já to taky tak dělám, protože když tam jsi, máš okno a vzpomeneš si až doma, klasika🙂.. Hodně štěstí🙂
Holky, tak dnes 10.den po et a test je bohuzel snehobily .... ☹
holky my jedeme v patek stanovat do uterka. ja se vam tak tesim.. boze to bude uzasny. jedeme parta vsichni s detma. juchuuu.. grilovacky atd.. jak mi je lepe jidlo si uzivam tak se fakt tesim. ma byt uzasny pocasi tak snad si to fakt uzijeme..

@romik32 diky bohu se v uk zadna neschopenka na tehu nedava... to bych fakt musela mit mega problem.
Do prace jdu a nejdu podle toho jak se citim a mam dny kdy sem doma zduvodu nevolnosti tehu nebo dr nebo tak tak to mam placeny a nic nemusim dokladat zadny doklad.. tu je to uplne jinak nez v cr takze treba malej byl ted nemocnej a ja volala do prace ze budu doma pac me je zle.. malyho sem neuvadea abych mela placeny den. sice vycuranost. ale co. po materske se tam stejne vracet nebudu
@raelyn
@luciebx
Holky, mě před dvěma lety taky vkládali 2 třídenní embryjka. Doktoři to zdůvodnili tím, že neměli jistotu, zda by vůbec v klultivační misce to ty embryjka zvládla do 5 dne, tak mě to zavedli, že prý přirozené prostředí to může ještě dohnat a navíc by to tak nevbo tak vzalo pokus, tak zkusili, co se dalo.

@raelyn také děkuju🙂! Jsem z toho trošku rozhozená, nechci nic jen tak zkoušet naslepo, ikdyž v novém CAR. Myslím si, že Prednison je taková jistota, ikdyž nepomůže, tak neuškodí...já už mám v IVF moc peněz (hodně přes 100 tisíc) a nevím, zda je ku prospěchu jej nebrat, když mám potvrzenou autoimunitu...prostě aby se příště neřeklo, tak to tedy s ním zkusíme (a s ním s další mega částkou vydaných peněz) Držím ti pěstičky a ahoj🙂