icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

lydiee
23. kvě 2017

@raelyn také děkuju🙂! Jsem z toho trošku rozhozená, nechci nic jen tak zkoušet naslepo, ikdyž v novém CAR. Myslím si, že Prednison je taková jistota, ikdyž nepomůže, tak neuškodí...já už mám v IVF moc peněz (hodně přes 100 tisíc) a nevím, zda je ku prospěchu jej nebrat, když mám potvrzenou autoimunitu...prostě aby se příště neřeklo, tak to tedy s ním zkusíme (a s ním s další mega částkou vydaných peněz) Držím ti pěstičky a ahoj🙂

raelyn
23. kvě 2017

@lydiee drž se 😉 každá si tu prochází tím svým, ale společně se to zvládne ❤

lydiee
23. kvě 2017

@raelyn kéž by, někdy mě stojí hodně sil tomu věřit...ahojky

fonamor
autor
23. kvě 2017

@lydiee ahojky, jj, každá z nás to má jinak, hold musíš věřit doktorům, jednou jsem prednison brala před transferem, teď mi ho nasadili po transferu, já už se v tom taky nevyznám🙂.. Až půjdeš do caru, napiš si na papírek otázky a ptej se, já to taky tak dělám, protože když tam jsi, máš okno a vzpomeneš si až doma, klasika🙂.. Hodně štěstí🙂

lydiee
23. kvě 2017

@fonamor děkuji🙂 tak snad to bude opravdu tak, jak být má...já ho v předchozím CAR měla vždy před transferem, tak mě překvapilo, že teď vůbec, když mám autoimunitu...Moc ti držím pěsti, ať najdeš 2 čárečky❤!!!

haninka17
24. kvě 2017

Holky, tak dnes 10.den po et a test je bohuzel snehobily .... ☹

hanyas
24. kvě 2017

@haninka17 no, myslim, ze 10.den uz by aspon duch byt mel. Ale kdo vi, treba jeste vykoukne. Testujes citlivosti 10?

haninka17
24. kvě 2017

@hanyas jj, 10-kou ... Hold,se s tim musim smířit

luciebx
24. kvě 2017

@haninka17 pockej den dva. Někomu se ukáže vážně déle

fonamor
autor
24. kvě 2017

@haninka17 ahojky, po prodloužené kultivaci? Zkus ještě pozítří, třeba se ještě ukáže, věř tomu.. nebo si zajdi na krev jako samoplátce. Držím palečky🙏

romik32
24. kvě 2017

@haninka17 bohuzel,taky si myslim,ze 10 den by uz mel byt aspon duch😨podle toho,jak stary byli embryjka...a mas nejake mrazacky?

luciebx
24. kvě 2017

holky my jedeme v patek stanovat do uterka. ja se vam tak tesim.. boze to bude uzasny. jedeme parta vsichni s detma. juchuuu.. grilovacky atd.. jak mi je lepe jidlo si uzivam tak se fakt tesim. ma byt uzasny pocasi tak snad si to fakt uzijeme..

sticker
romik32
24. kvě 2017

@luciebx se mas...ja muzu jit tak do p.dky,kdyz musim byt na neschopence😢

fonamor
autor
24. kvě 2017

@luciebx jéé , tak to budete mít super víkendování, jak za starých časů, takový tramp🙂... počasí má být asi všude stejné, u nás hlásí taky horka🙂.. Krásně si to užijte 🙂

luciebx
24. kvě 2017

@romik32 diky bohu se v uk zadna neschopenka na tehu nedava... to bych fakt musela mit mega problem.
Do prace jdu a nejdu podle toho jak se citim a mam dny kdy sem doma zduvodu nevolnosti tehu nebo dr nebo tak tak to mam placeny a nic nemusim dokladat zadny doklad.. tu je to uplne jinak nez v cr takze treba malej byl ted nemocnej a ja volala do prace ze budu doma pac me je zle.. malyho sem neuvadea abych mela placeny den. sice vycuranost. ale co. po materske se tam stejne vracet nebudu

luciebx
24. kvě 2017

@fonamor my takhle jezdime kazdy rok. muz pak s malym jede jeste jednou na nejakou leteckou show a pak jeste sam s chlapama na auto zavody

haninka17
24. kvě 2017

@fonamor Nee, 3-denní desetibuněčné ☹

haninka17
24. kvě 2017

@romik32 Bohužel nemám, byly 2 vajíčka - jedno embryo se vkládalo po 3 dnech a druhé se mělo kultivovat, ale vzdalo to ....

fonamor
autor
24. kvě 2017

@haninka17 juj, tak to je ještě moc brzo na závěry, testuj za tři dny.. to je málo

raelyn
24. kvě 2017

@haninka17 držím palce, ať ještě // najdeš. Mohu se zeptat, proč zaváděli 3 denní, to se ještě někde dělá nebo byl jiný důvod? Kam chodíš?

luciebx
24. kvě 2017

@haninka17 to mas brzy.. pockej 2 dny. to bys mela mit jako kdyz davaj 5denni. A muzu se zeptat proc ti delali transfer tak brzy s 3 denim?

luciebx
24. kvě 2017

@raelyn koukam ze se ptame na to same hahaha

raelyn
24. kvě 2017

@luciebx no mě to přijde zvláštní nebo mají důvod a to musí říct, ne? Jako před 8 lety to chápu, ale dnes.

romik32
24. kvě 2017

@luciebx ti tam je asi lepsi v praci,ale me zase tady vyho uje ta prehnana lekarska pece 😀

fonamor
autor
24. kvě 2017

@raelyn
@luciebx
Holky, mě před dvěma lety taky vkládali 2 třídenní embryjka. Doktoři to zdůvodnili tím, že neměli jistotu, zda by vůbec v klultivační misce to ty embryjka zvládla do 5 dne, tak mě to zavedli, že prý přirozené prostředí to může ještě dohnat a navíc by to tak nevbo tak vzalo pokus, tak zkusili, co se dalo.

luciebx
24. kvě 2017

@romik32 jako je fakt ze zdravotnictvi je tu v prdeli ale zase si muzu jit soukromne. sice to stoji ale ne zase tolik. extra utz asi 1800 na nase coz se neposeru. ale nemam zatim duvod tak si pckam na 12 tt

luciebx
24. kvě 2017

@fonamor aha.. tak to jo.

romik32
24. kvě 2017

@haninka17 tak to mi je fakt lito..😢prvni ivf? Kam chodis do car? A jakej mas problem? Jestli bylo 3 denni,tak jeste pockej,ale asi te sklamu,3 denni kultivace neni uplne ok...

luciebx
24. kvě 2017

@romik32 ja mela 3 den stale 5 embryjek ale 5 den uz jen 3.

raelyn
24. kvě 2017

@fonamor no tak pak je to jasný a je to důvod

Strana