Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Byla jsem na minimální stimulaci, jelikož jsem samoplátce. Jak jsem psala, byly 2 vajíčka. U nás v Olomouci dávají u minimálky raději 3-denní, pokud je těch vajíček tak málo, má větší šanci v přirozeném prostředí.
@fonamor jojo,to se stava casto,ale preci podle hp,veku,cyklu,tak nejak by meli vedet co nejlip zabere..prijde mi hrozny,ze 1 ivf jenom zkousi,to neni sranda s tema dryjakama,co do sebe cpeme..a taky postupne vidi,jak reaguji vajecniky,mohou preci tu stimulaci upravit...nevim,tezko rict,nejsem doktor,nastesti jsem vsechno mela pravidelny,zadnej problem,tak treba tu stimulku zrovna odhadli dobre..
Kdyby mě aspoň přestalo píchat v podbříšku nebo už ať raději dojde mrcha .... A pak můžu přemýšlet jednodušeji, co dál ....
Holky já prave na eBay vydražila Angelsound za 333 Kč i s poštou

ahoooj, zdravím 🙂 takže dnes ultrazvuk a sliznice prý krásná, 9-10 mm. Imunologie negativní, hystero tak ok, i výsledky z ní, které se posílali na vyšetření. Takže vzhůru do dalšího boje. Transfer v úterý 30 🙂
@catchulinecka super.

@catchulinecka same dobre zpravy 🙂 jen tak dal 🙂
@catchulinecka supeer, holky, to půjdete spolu, mám z vás radost🙂
@catchulinecka no to je super 👏 máme to stejně (jeden den sem, jeden tam). Už se těšíííím 😉
@fonamor super, jen tak dal 🙂
@fonamor jééééé, tak to je hustý. A ty jsi vůbec jako netestila a rovnou zašla na krev?
Ahoj, tak jsem včera byla na KET. Modlíme se už. Měla jsem pětidenní embrya,prý se jedno už snažilo z obalu, dala jsem si ještě asistovaný hatching. Tak jim bylo trochu asistovano 🙂. Říkám si, do třetice všeho dobrého.
@catchulinecka ale testila, ale i dneska by se ten duch dal hledat lupou, tak jsem se oblíkla a šla na polikliniku.
@verunkadar ahojky, věř tomu a vyjde to.. a navíc do třetice, to už je samo o sobě znamení.-).. držím palečky🙂
@fonamor taky si říkám, uz by se nám mimčo narodilo do nového domečku, nic by mu nechybělo. Už toho zklamání bylo hodně. Teď vydržet těch 14.dní do krve.

@fonamor ja to chapu,ze chteji zkouset,ale snad je lepsi uznat,ze asi byla blba stimulka a radeji to zkusit znova..nebo treba minimalku.. na druhou stranu je dost holek,co se jim uchytilo i 3 denni..ale tam se o ty kvalite opravdu moc nevi,nejvic preci odpadaji od toho 3 dne,ne?