icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

itworks
6. čer 2017

Holky já už jsem viděla ducha i na tom neupraveném testu 🙂

fonamor
autor
6. čer 2017

@itworks já taky, psala jsem to... ale na tom upraveném nemusí ščlověk zoomovat a vidí ten stín hned🙂

itworks
6. čer 2017

@fonamor jo tipovacka hCG 1556 😀 bude to dobré uvidíš 😘

raelyn
6. čer 2017

@catchulinecka tak to máme stejný to jako není možný 😀 manžel to taky neví, že jsem dnes testila. Právě nechci lovit duchy, chci mu ukázat krásné čárky 😍 drž se

itworks
6. čer 2017

@raelyn jo hlavně nebuď zklamána, že to chlap třeba neuvidi, z vlastní zkušenosti jsem vzdy musela hodně naklánět u okno, aby to manžel viděl 🙂 ti chlapi neumí tak hledat duchy, oni ceks

itworks
6. čer 2017

@raelyn čekají hned jasné čárky.

catchulinecka
6. čer 2017

@itworks přesně 😀 já když jsem kdysi řekla manželovi, že vidíš ducha? Tak si klepal na čelo a absolutně nechápal jakého ducha by měl jako vidět 😀

catchulinecka
6. čer 2017

@raelyn jo no, všecko stejné 😀
Drž se taky!!!!

catchulinecka
6. čer 2017

@fonamor Moc děkuji!!! jsi nejzlatější a těším se na tvé hcg, tipuju rozhodně pře litr 😀

luciebx
6. čer 2017

@fonamor furt nemáš výsledky ?

raelyn
6. čer 2017

@fonamor jsme tu napjaté jak strunky 😀

fonamor
autor
6. čer 2017

@luciebx pořád nic, prvně je poslali v půl dvanácté už , podruhé po třetí.. Tak doufám, že do čtyř přijdou

renkre
6. čer 2017

Ahoj holky,kdy po et jste meli pozitivni tt? Me zavadeli 5denni embryo minule pondeli a dneska jsem zkousela test a ani naznak druhe carky?Myslite,ze je jeste nejaka sance?

fonamor
autor
6. čer 2017

@renkre ahojky, pošli testík, my ti na to mrkneme.. Ono je jetě čas , zkus dát tomu dva dny a pak znova testnout nebo si zajdi na krev a víš hned, jak na tom jsi. Moc držím palečky, vím sama dobře, jaké to jsou nervy.🙏

raelyn
6. čer 2017

@renkre tak to jsi na tom podobně. Ještě vydrž

renkre
6. čer 2017

Tady zeleny je ovulacni jsem se spletla a modry tehotensky. Zitra jdu na kontrolu mam docela strach co bude,bricho me poboliva porad.

fonamor
autor
6. čer 2017

@renkre ten ovulační jsi si dělala zároveň s těhotenským testem? Všechno šlo z ranní moče?

renkre
6. čer 2017

@fonamor jojo vsechno z jedne uplne z ranni ne,mela jsem kafe.

fonamor
autor
6. čer 2017

@renkre je to dost máznuté, ale tady nevidím ani já,,, počkej ještě chvilku..

fonamor
autor
6. čer 2017

Holky, tak HCG.....................................................1837... tak hlavně, že to skočilo..🙂.., kdo je nejblíže?

luciebx
6. čer 2017

@fonamor no krasnyyyyy

sticker
raelyn
6. čer 2017

@fonamor perfektní 😘 ❤

luciebx
6. čer 2017

@fonamor bez obden nebo za 3 dny at vidis jak stoupa 😍

fonamor
autor
6. čer 2017

@luciebx
@raelyn
no některé holky to už mají 14 dnů po transferu a ne jak já 19 den po... Zítra bude testík a pozítří gynda, držte mi palečky, zlatinka.

luciebx
6. čer 2017

@fonamor hele proste se ti embryjko uchytilo na posledni chvilku.. ne 2-3 den ale az 5. a slo pomalu.. neboj.. vse bude dobry.. tesim se rano na testk ..

hanyas
6. čer 2017

@fonamor jaaaa s mymi 1793!😁 jaaaa tooo vedelaaaaa! 😊😘😊

hanyas
6. čer 2017

@fonamor co jsem vyhrala? 😁

fonamor
autor
6. čer 2017

@luciebx Luci, no kéž by, já už si dělám z chlapa srandu, že to bude zpomelené po něm🙂

fonamor
autor
6. čer 2017

@hanyas Haničko, to největší a nejsladší objetí a mega pusinu🙂

vvercatkoo
6. čer 2017

@fonamor juuu, moooc gratuluji. Jen tak dál

Strana