Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@handous1 super, gratuluji, máš to podobné jako já 😉
Ahoj holky.. doufam ze mate krasnou sobotu.. My s kamoskou valime na baby trh co tu mame dnes ve meste.. snad nekdo bude prodavat tehu kalhoty zacinam se ve vsem skrtit.
Konecne mi prestava byt zle.. jak sem za to rada.. ale pro zmenu ta bolest prsou masakr. s takovouhle budu mit F kosicek hahahaha furt rostou a rostou vse mi je male..
tak to si dneska bájo užijete, taky se mi dnes nechce vařit, najíme se venku, v Praze je krásně, tak určitě někam cournem🙂
dekujiiiii tak sem zpet z baby market mam zimni kombinezu a kojo podprdu

Holky nádherný brisanaka mate 😍 blahopřeji a závidím 😉
Tak já už bez žádných léků a konečně mi začíná být líp. Si říkám jestli i ty nevolnosti ty léky nezhorsovaly. A dokonce i pupinky mi začaly mizet a nejsem natekla. Jen to obr břicho asi bude větší a větší. Jsem jako v 5.měsíci. Ale huraa, je mi líp. Tak ještě tuk, tuk, a nezakriknout.
@klokanka73 me je taky lip. Ještě do středy a padla. Taky si myslím ze to ty hormony zhoršovaly. Tak snad už bude jen lip
@luciebx to je fakt a já ještě beru na štítnou žlázu hormony, to musim pořád a ještě jsem brala Prednison, to je největší sajrajt, kortikoidy. Neberu ho 14 dní a chvíli se tělo čistilo, a konečně je klid. Tak a konečně se můžu koupat a zrovna hnusně, ale už se tesim jak si zaplavu.
@klokanka73 Jojo prednison neberu 2 týdny možná 3 a je mi lip
joooo ted uz to pojede jako blazen

@handous1 děkuji a gratuluji