Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Ahoj holky, už vás tu tady nějaký pátek pozoruju a rozhodla jsem se, že taky přispěju svým příběhem. Už jsem tady jednou přispívala a to bylo když jsem byla na prvním pokusu IVF.
Můj první pokus vypadal tak, že mi bylo transferováno jedno embryjko, které se jediné podařilo vykultivovat, bohužel se neujalo. Druhý pokus byl katastrofa, protože odběr byl špatně naplánovaný a všechna vajíčka byla nezrálá a nešla ani oplodnit. To bylo pro mě naprosto šílená zkušenost a od té doby jsem se strašně bála. Nedala jsem se a i přes to, že mi bylo vysvětlováno, že vyšetření jsou zbytečná, tak jsme s manželem všechny podstoupili a jsme oba v pořádku. Můj problém je ovulace a ani když reaguju dobře na léky a ovulace byla, tak jsem ještě nikdy neotěhotněla a to je takový můj největší vnitřní strach. Teď mám za sebou 3.IVF, které jsme po domluvě s doktorem udělali mimo pojišťovnu. Tentokrát se to nepodcenilo a kromě ultrazvuků jsem chodila i na krev. Dnes je to týden, co mi byla transferována dvě pětidenní embryjka. Při transferu mi doktor řekl, že mám na sebe dávat pozor, že mám náběh na hypestimul.s. a vidím, že mám poměrně nafouknuté bříško. Přiznám se, že mám strach, kdo nemá. Takové ty řeči, že na to nesmíš myslet a být vklidu mi už lezou krkem, ale snažím se být aspoň v rámci možností v klidu a doufat a hlavně se nepozorovat! Protože člověk do sebe dává takové množství léků, že by měl příznaky úplně každý :p. Mějte se a držte se!
@mandlicka25 Já si te Pamatuju 🙂
@tehulka1167 já tebe taky! :*
Holky moje, začala jsem strašně krvácet, jdou jako by ze mě kousky sliznice, úplné cucky já se zblázním😢😢
A jeje 🙄 Jeste neni nic ztraceno, muze jit jen o hematom.
Se mohl udelat prave tim vysetrenim. Budu drzet moc palce, aby to byl jen plany poplach.
@fonamor drž se, jsem s tebou. Švagrová taky krvacela, byla dva dny v nemocnici a vše je v pořádku. Musíš věřit 😉
@mandlicka25 tak hodne hodne bilkovin,a on se ti ten hyperstimulak vyhne😘a kdyz ne,byva to priznak uspesneho transferu,kterej by si si moc zaslouzila po tom vsem,tak pak dej vedet az budes testovat😉
❤ v pondělí jdu na krev a test si asi dělat nebudu. Mám opačný problém než většina holek tady, které jevědí, jestli už netestovat týden nebo devet dní po transferu :P.
Po pravdě mám už hrůzu z těh těhotenských testů, protože už jsem jich za tu dobu zkusila opravdu hodně a čím víc člověk dělá, tím pak následuje větší zklamání, když tam je ta jedna čárka.
Přemýšlela jsem o tom, jestli by to nebylo lepší testnout o vikendu s manželem, ale asi to nechám. I když nepříjemná sestra v telefonátu - máte to negativní, taky stojí za to....
@romik32 Jsi moc hodná, děkuju!
@mandlicka25 no prave,ja tenkrat poprvy na to byla uz tema negativnima testama pripravena co mi reknou...vybrecela jsem se doma,inak by jsem se jim tam slozila😉ale jestli vydrzis cekat,si velka frajerka👍
@romik32 u nás se pro výsledky volá, takže se člověk složí doma. Frajerka ne, spíš posera...
@fonamor drž se, nemusí to znamenat nic špatného🙏
@klokanka73 ty mas utz zitra vid?
@mandlicka25 chápu tě že máš strach to má opravdu každá. A s tou stimulaci jak pises oni prostě zkouší co ti sedne a co je pro tebe nejlepší. U nas to trvalo celou věčnost než prisli na to že mega davky hormonů mi nic nepomuzou. Nakonec jsem to řekla já že chci zkusit malé dávky hormonu a jake bylo překvapení že výsledk byl lepší. Máš i mrazacky ? Držím moc palecky ať se zadari. 😉
@handous1 bohuzel nemam, vysla nam dve embryjka a rozhodli jsme se, ze zavedeme obě. Děkuju ❤️

@fonamor tak konečně to čtu! Tady! 🙂 takže všechno je jak má, ne? 🙂 to je super zpráva 🙂 příští týden už tam bude pořádnej macek :-P