icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

luciebx
20. čer 2017

@kvetnatko juuu neboj.. bude vse dobry.. a budu se tesit na fotecku

sticker
luciebx
20. čer 2017

@hanyas tfuj tfuj zlato. drzim co mam

hanyas
20. čer 2017

Holky dekuju. A dekuji anonymnimu darci za srdicko 🙂 mam na krajicku... ❤

itworks
20. čer 2017

@hanyas super, to mám radost, tak si dnešní den užij a ať se bobanek pořádně zavrtá 😘❤

vvercatkoo
20. čer 2017

Holky, ja bych tak nakupovala 🙂, ale vím, že je ještě dost času. Uz jsem i koukala na kocarky a postýlky, co by se mi líbilo, ale než to bude reálné, tak to ještě stokrát změním

kvetnatko
20. čer 2017

Holky, tak nase ❤ je v poradku a ciperka.. Snad zitra dobre dopadne i screening..

luciebx
20. čer 2017

@kvetnatko juuuu

sticker
vvercatkoo
20. čer 2017

@kvetnatko juuuu, mooooc gratuluji

luciebx
20. čer 2017

@kvetnatko kolkka merite

mandlicka25
20. čer 2017
sticker
mandlicka25
20. čer 2017

Tak zatím jedna fazolka! Doktor říkal, že doufá, že jedna zůstane a nevynoří se druhá. Dostatečně mě vystrašil, co se může stát. Jako vždycky... Tak snad to dobře dopadne. Mám vysadit prednison, tak to snad nebude mít špatný vliv.

luciebx
20. čer 2017

@mandlicka25 srdicko ještě nemáš viď. Mě dr řekla vysadit až bude srdíčko jinak gratulace

tehulka1167
20. čer 2017

@mandlicka25 kortikoidy se vysazují až 12-13 tt

vvercatkoo
20. čer 2017

@mandlicka25 super, moc gratuluji a jen tak dál🙂

mandlicka25
20. čer 2017

@luciebx
@tehulka1167
a co s tím holky? myslíte, že by bylo lepší je ještě brát? Tím, že jsem těhotná nebyla, tak mi řekl, že nepotrácím, tak nejsou potřeba...
srdíčko nemám, je to pátý týden

luciebx
20. čer 2017

@tehulka1167 já vysadila v 8 tt po potvrzení srdeční akce. Estrofem a utros do 12+1

luciebx
20. čer 2017

@mandlicka25 nikdo ti nemůže říct ze nepotratis když si tehu ještě nebyla. Do 12 tt je riziko hodně vysoké

mandlicka25
20. čer 2017

@luciebx takže se mám na to vykašlat a normálně ho brát? Mně právě řekl, že hlavně mám zavádět utrogestan, ale tenhhle můžu vysadit. Sice mi je po něm zle, ale kdyby to mělo jen malinký vliv na úspěch, tak ho brát chci. Miminku tím rozhodně neublížím ne?

luciebx
20. čer 2017

@mandlicka25 mě dr řekla ze to ma vliv na udržení ze prý aby tělo ne odmítlo cizi těleso -plod. Já bych brala dal

mandlicka25
20. čer 2017

@luciebx Moc děkuju! Budu ho brát.

luciebx
20. čer 2017

@mandlicka25 aspoň do srdíčka

mandlicka25
20. čer 2017

@luciebx Na kontrolu jdu 4., pak odjíždí doktor na tři týdny na dovolenou. To bude asi ještě na srdičko brzy :(, kdy by mělo být? Osmý týden?

luciebx
20. čer 2017

@mandlicka25 někdo 6+ něco já šla déle abych zbytečně nestresovala ze tam ještě není

tehulka1167
20. čer 2017

Já bych je nevysazovala. Bere se to právě do třináctého tt než začne dáma naplno fungovat placenta a chrání dal dite před tvými případnými protilátkami proti němu. Já vykazovala kolem 20tt

tehulka1167
20. čer 2017

Když je budeš brát dal nic Tim nezkazis.

mandlicka25
20. čer 2017

@luciebx
@tehulka1167
moc dekuju za uklidneni, budu je brat dal!!!

kvetnatko
20. čer 2017

@luciebx
@vvercatkoo Moc dekuji.. Merime cca 6cm. Dr to dnes moc neresil, protoze jdu zitra na screening, kde to bude detailni..

itworks
20. čer 2017

Holky, zítra odjíždím do Františkových lázní, takže se s váma nachvíli loučím... Všem těhotným přeji hladký průběh bez komplikací, kdo čeká na et/ket, ať se vám zadaří a po lázních se tady zase setkáme, to budu stimulovat na 3ivf 🙂 Mějte se krásně, budu na vás myslet 😘🍀

romik32
20. čer 2017

@mandlicka25 no ja nevim,ja bych verila doktorum..ty si ten prednison brala kvuli cemu? Ono to zase neni nic dobryho a jestli k tomu nemas indikaci,cpat do sebe kortikoidy jen tak...estrofem jsem vysadila v 9,utrogestan ve 12 tydnu..taky jsem se bala vysadit estrofem,protoze ho vecsinou brali az do 12 tydnu,ale.psala jsem jeste Texlovi do diskuze a ataky rikal,ze brat ho dyl.preventivne je zbytecny,tak jsem vysadila.podle doporuceni dr z Car...

kvetnatko
20. čer 2017

@luciebx Nevim, jestli je to dost.. Ale dr byl spokojen.. Hlavne, ze uz nemusim brat Utrogestan 😊 A ted nerviky na zitra..

Strana