icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

xyrina
3. dub 2016

@zuzanaxx Já mám 3denni... zítra ráno taky testnu, už by to mělo být jasné, jestli jo nebo ne. U Tebe též. 🙂

zuzanaxx
3. dub 2016

@xyrina tak zítra pošlem fotky TT. Kolikátý den jsi? Asi jsem to přehlédla..

sisul_ka
3. dub 2016

@xyrina ahoj, kazda to znasame rozdielne, nemusis nic citit aby si bola tehotna 🙂 Verim, ze sa dockas! A ked aj nieco citime hned po ET , tak je to vacsinou od liekov ktore berieme.

sisul_ka
3. dub 2016

@zuzanaxx prsia mozu boliet od hormonalnych liekov, drzim palce a dufam, ze na testiku budu krasne dve // 😵

xyrina
3. dub 2016

@zuzanaxx 11 den po ET.

xyrina
3. dub 2016

@sisul_ka Uvidíme, děkuji za podporu. 🙂

pozi
3. dub 2016

holky,jsem 10.den po ET,takže zítra zkusím test,ať už se to rozhodne,protože příznaky nic moc,občas se zamotá hlava a spíš si příznaky vsugerovávám,na krev ve čtvrtek,takže uvidíme všici zítra,držím moc moc pěsti 😉

sisul_ka
3. dub 2016

@pozi drziiiim palce 🙂

zuzanaxx
3. dub 2016

Obdivuju vás všechny, kteté máte za sebou více pokusů. Ty nervy jsou strašné. Nevím, kdy se odhodlám k dalšímu pokusu...

sisul_ka
3. dub 2016

@zuzanaxx trpezlivost ruze prinasa 😵

tehulka1167
4. dub 2016

@zuzanaxx Ano,ano trpělivost růže přináší. 🙂 I když mi taky občas ta trpělivost dochází,ale pak jdu zase dál. Já jdu do pátýho pokusu.

zuzanaxx
4. dub 2016

Tak já dneska testovala a bílo...jestli tam nějaký dušík je, tak spíš vykoukaný...i prsa už přestala bolet...

xyrina
4. dub 2016

@zuzanaxx U mě bohužel taky sněhobilý test ☹ . Ve středu jdu na krev . Zázraky se asi dějí už jen v pohádkách.

itworks
4. dub 2016

@xyrina ahoj,mrzí mě,že ani tobě to nevyšlo.Aspoň že už svítí sluníčko.Mě už od pátku pořád bolí břicho, já si tu svou MS vždycky protrpim.

panbaf
4. dub 2016

Ahoj holky, tak ja jsem taky nevydrzela a dnes taky testla-10.den blastocysta a nic.. doufam, ze aspon nekdo tu dneska napise pozitivni zpravy..

zuzanaxx
4. dub 2016

Z těch nervů jsem moc nespala a šíleně mě bolí hlava. Myslíte, že si můžu vzít aspoň paralen nebo atalargin?

pavlina1976
4. dub 2016

@zuzanaxx jen paralen 🙂

pozi
4. dub 2016

holky,zázraky se nedějí,já mám bílo-11.den.2.pokus a léků jak nadrbáno a stejně nic.Kdy se může na KET?Máme jednoho mrazáčka a mám neschopenku,tak bych jí třeba nemusela rušit

tehulka1167
4. dub 2016

@pozi Na Ket můžeš jít hned v dalším cyklu,pokud je všechno ok. 🙂

xyrina
4. dub 2016

@itworks Dnes jsem si sluníčka ani nevšimla ☹ . Mám před očima jen ten negativní test. Ve středu po krevních testech mi vysadí léky a až dorazí MS bude mi taky zle celý týden. V příštím životě chci být chlap!

pozi
4. dub 2016

@tehulka1167 dík,zkusím se v caru nějak domluvit ve čtvrtek,až tam pojedu na krev,víceméně jsem to čekala,nic mi nebylo,ale člověk stále doufá...

zuzanaxx
4. dub 2016

Já jdu na krev až v pátek. Za 2 dny zkusím test znovu. To čekání je strašné. Jsem taky na neschopence a už nevím, co .ám dělat. Kvůli špinění teď opět pilehávám...Čím si to čekání krátíte?

tehulka1167
4. dub 2016

@pozi Taky jdu do dalšího boje 😉 5 pokus 😠

pozi
4. dub 2016

na krev jdu ve čtvrtek,tak to zkusím ještě ve středu,i když si myslím,že už to nehrozí.čekání je hrozný,snažím se stále něco dělat,ale stále na to myslím...chjo,holky,proč to nejde zařídit prostě tak,aby se povedlo 1. a hotovo a člověk nemusel stále na něco čekat.Dělala jsem teda mamatest,ale snad by to nemělo vadit

pozi
4. dub 2016

@tehulka1167 cože?Už 5.pokus?Ale to máš asi KET,ne?

tehulka1167
4. dub 2016

@pozi Jojo. Ted jsem měsíc po 2 IVF. Z prvního IVF jsem měla dvě biochemka. 😠

pozi
4. dub 2016

ty bláho,no to radši nebýt 100 pro těhotná než biochemko,to naštve

zuzanaxx
4. dub 2016

Když bych pak mohla na KET hned v dalším cyklu, jak to probíhá? Zase do sebe budu muset něco píchat? Kolikátý DC se chodí? Jsem v tom úplný nováček. Taky jsem na neschopence, tak uvažuji, jestli ji prodloužit. Po KET je taky klidový režim?

xyrina
4. dub 2016

@tehulka1167 Jsi opravdu bojovnice 🙂.

pozi
4. dub 2016

taky jsem v KET nováček,z prvního nám nic nezbylo,ale myslím,že píchat už nic a chodí se v době po ovulaci,co mám načteno,KET je stejný jako ET,poté klid,takže taky přemýšlím,jestli mi neschopenku prodlouží nebo ne,no budu se muset domluvit v caru

Strana