Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
holky,jsem 10.den po ET,takže zítra zkusím test,ať už se to rozhodne,protože příznaky nic moc,občas se zamotá hlava a spíš si příznaky vsugerovávám,na krev ve čtvrtek,takže uvidíme všici zítra,držím moc moc pěsti 😉
Obdivuju vás všechny, kteté máte za sebou více pokusů. Ty nervy jsou strašné. Nevím, kdy se odhodlám k dalšímu pokusu...
@zuzanaxx Ano,ano trpělivost růže přináší. 🙂 I když mi taky občas ta trpělivost dochází,ale pak jdu zase dál. Já jdu do pátýho pokusu.
Tak já dneska testovala a bílo...jestli tam nějaký dušík je, tak spíš vykoukaný...i prsa už přestala bolet...
Ahoj holky, tak ja jsem taky nevydrzela a dnes taky testla-10.den blastocysta a nic.. doufam, ze aspon nekdo tu dneska napise pozitivni zpravy..
Z těch nervů jsem moc nespala a šíleně mě bolí hlava. Myslíte, že si můžu vzít aspoň paralen nebo atalargin?
@zuzanaxx jen paralen 🙂
holky,zázraky se nedějí,já mám bílo-11.den.2.pokus a léků jak nadrbáno a stejně nic.Kdy se může na KET?Máme jednoho mrazáčka a mám neschopenku,tak bych jí třeba nemusela rušit
@pozi Na Ket můžeš jít hned v dalším cyklu,pokud je všechno ok. 🙂
@tehulka1167 dík,zkusím se v caru nějak domluvit ve čtvrtek,až tam pojedu na krev,víceméně jsem to čekala,nic mi nebylo,ale člověk stále doufá...
Já jdu na krev až v pátek. Za 2 dny zkusím test znovu. To čekání je strašné. Jsem taky na neschopence a už nevím, co .ám dělat. Kvůli špinění teď opět pilehávám...Čím si to čekání krátíte?
@pozi Taky jdu do dalšího boje 😉 5 pokus 😠
na krev jdu ve čtvrtek,tak to zkusím ještě ve středu,i když si myslím,že už to nehrozí.čekání je hrozný,snažím se stále něco dělat,ale stále na to myslím...chjo,holky,proč to nejde zařídit prostě tak,aby se povedlo 1. a hotovo a člověk nemusel stále na něco čekat.Dělala jsem teda mamatest,ale snad by to nemělo vadit
@tehulka1167 cože?Už 5.pokus?Ale to máš asi KET,ne?
@pozi Jojo. Ted jsem měsíc po 2 IVF. Z prvního IVF jsem měla dvě biochemka. 😠
ty bláho,no to radši nebýt 100 pro těhotná než biochemko,to naštve
Když bych pak mohla na KET hned v dalším cyklu, jak to probíhá? Zase do sebe budu muset něco píchat? Kolikátý DC se chodí? Jsem v tom úplný nováček. Taky jsem na neschopence, tak uvažuji, jestli ji prodloužit. Po KET je taky klidový režim?
@tehulka1167 Jsi opravdu bojovnice 🙂.
taky jsem v KET nováček,z prvního nám nic nezbylo,ale myslím,že píchat už nic a chodí se v době po ovulaci,co mám načteno,KET je stejný jako ET,poté klid,takže taky přemýšlím,jestli mi neschopenku prodlouží nebo ne,no budu se muset domluvit v caru

@zuzanaxx Já mám 3denni... zítra ráno taky testnu, už by to mělo být jasné, jestli jo nebo ne. U Tebe též. 🙂