Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@romik32 tak sem zase zkusila a nasla.. asi do minuty.. bylo uplne dole u ochlupeni. to je mazec jak jednou je u pupiku a pak najednou dole.
JInak sem nasla stranku s levnyma tehu hadrama tak sem si vybrala 3 vrsky. Snad padnou. No ale spis s dlouhym rukavem na zimu. Leto prekonam v tilkach a satech. Az dojdou ukazu
@luciebx jo oni tam jeste maji hodne mista😀dneska zrovna chci jit kouknout nejake schopne kalhoty n3jlip na gumu,kdyz bude chladneji..dziny jsou sice z rozeplym kboflikem jakztakz,ale uz drobet tlaci..akorat,kdyz ja mam bricho,zadek,ale tenke nohy,tak jsem zvedava co najdu..asi kouknu do HM ka...
Chjo...takovy krasny testiky a.... od vcera strevni chripka, zvraceni, prujem a teplota az 39°. Takze se obavam, ze happyend nebude. 😢
@hanyas to mě moc mrzí, ale jak píšou holky, musíš věřit 😉 uvidíš, že vše dobře dopadne. Držím pěsti
@hanyas drzim palce,teplota nad 38 neni dobra😢ja taky mela strevni potize,priserne mne bolelo bricho,nejdriv jsem myslela,ze slepak..ale bez teploty a bez zvraceni,pouze slaby prujem..gynekolog povolil 1 tbl endiaronu a druhy den uz ok..cpu se ted teda i lyctobacilama..kdy jedes do centra?
Kočeny, ještě mě napadlo se zeptat, jestli máte některá zkušenost s negativním testem a nakonec jste byla těhu? Jen se začínám psychicky připravovat na ten zítřejší test, to bude 11. den a už by to mělo ukázat si myslím...
@sivias Držím palečky, ať tam je aspoň dušík! Já jsem nikdy pře utroš ms taky nedostala, takže po první inseminaci jsem se radovala a nebylo proč... :(
Jinak mně se už konečně blíží úterní kontrola a je mi z toho špatně už teď. Dokonce jsem už tak poblázněná, že jsem si včera udělala poslední mama test, který jsem měla doma. Nevím proč, asi pro jistotu že mimi neteklo :P. Těhotenská vykoukla dřív než kontrolní asi po dvou vteřinaách... ale četla jsem, že je to stejně k ničemu, že i kdyby bylo něco v nepořádku, že hormony jen tak neklesnou. Jinak kdy Vám začaly nějaké větší těhu příznaky? Já jsem unavená a lehkou nevolnost mívám i přes den, možná mám míň citlivá prsa než minulý týden a to mě znervózňuje, ale to snad nic neznamená....

@martik29 tak proc te na to chteji poslat? Vzdyt je to zbytecny..to se jich zeptej..