icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

romik32
30. čer 2017

@martik29 tak proc te na to chteji poslat? Vzdyt je to zbytecny..to se jich zeptej..

luciebx
30. čer 2017

@romik32 tak sem zase zkusila a nasla.. asi do minuty.. bylo uplne dole u ochlupeni. to je mazec jak jednou je u pupiku a pak najednou dole.

JInak sem nasla stranku s levnyma tehu hadrama tak sem si vybrala 3 vrsky. Snad padnou. No ale spis s dlouhym rukavem na zimu. Leto prekonam v tilkach a satech. Az dojdou ukazu

martik29
30. čer 2017

@romik32 chtěli jsme jít sami od sebe

romik32
1. črc 2017

@martik29 jo takhle,je to ale zbytecny..pak ve 20-22tydnu pujdes na velky utz..on ten 1 screeening je nejpresnejsi,ten prenascan je podle meho nazoru vhodny jen kdyz ti vyjde riziko downa pozitivni..

romik32
1. črc 2017

@luciebx jo oni tam jeste maji hodne mista😀dneska zrovna chci jit kouknout nejake schopne kalhoty n3jlip na gumu,kdyz bude chladneji..dziny jsou sice z rozeplym kboflikem jakztakz,ale uz drobet tlaci..akorat,kdyz ja mam bricho,zadek,ale tenke nohy,tak jsem zvedava co najdu..asi kouknu do HM ka...

hanyas
1. črc 2017

Chjo...takovy krasny testiky a.... od vcera strevni chripka, zvraceni, prujem a teplota az 39°. Takze se obavam, ze happyend nebude. 😢

luciebx
1. črc 2017

@hanyas juu si mela hezky testik? sem neco prosvihla nebo si ho sem nedala.. neboj chripka tomuhle vadit nebude.. ja kychala kaslala bricho bolelo a taky sem se bala.. a ono dobry

hanyas
1. črc 2017

@luciebx jenze teplota nad 38° vadi. Volala jsem i do CARu, jestli to mohlo poskodit embryo a pry mohlo. Vyvojovy vady, potrat,...

luciebx
1. črc 2017

@hanyas aha tak to sem nevedela. dej si paralen nebo aspirin na srazeni teploty. nebo jen detsky cipek do zadku

hanyas
1. črc 2017

@luciebx paraleny zobu od vcera. Nepomohly. Ani zabaly. Dnes uz je to lepsi, az na ten prujem, ale mam strasnej strach 😢

luciebx
1. črc 2017

@hanyas to verim, drz se

galatea_a
1. črc 2017

@hanyas Držím palce, ať to dobře dopadne. Ještě není nic ztraceno!

hanyas
1. črc 2017
sivias
1. črc 2017

@hanyas Zlato, neztrácej naději, řekli ti, že to emryjko poškodit mohlo, ale nemuselo 😘 Já jsem dneska desátý den po KET, test čistý jak sníh a stejně stále věřím, že zítra se tam objeví // 😍 Vím jak je to těžké, ale musíš věřit a myslet pozitivně 😚 Myslím na tebe a držím pěsti 🌸

hanyas
1. črc 2017

@sivias jsi moc hodna 😘 momentalne je mi ale tak zle psychicky i fyzicky, ze pozitivne myslet neumim. Budu ti drzet pesti, az zitra druha carka vykoukne 🍀

vvercatkoo
1. črc 2017

@hanyas to mě moc mrzí, ale jak píšou holky, musíš věřit 😉 uvidíš, že vše dobře dopadne. Držím pěsti

luciebx
1. črc 2017

@sivias je super ze to nevzdavas kazde se // ukazou jinak

sticker
romik32
1. črc 2017

@hanyas drzim palce,teplota nad 38 neni dobra😢ja taky mela strevni potize,priserne mne bolelo bricho,nejdriv jsem myslela,ze slepak..ale bez teploty a bez zvraceni,pouze slaby prujem..gynekolog povolil 1 tbl endiaronu a druhy den uz ok..cpu se ted teda i lyctobacilama..kdy jedes do centra?

hanyas
1. črc 2017

@romik32 v pondeli jdu na krev ke svoji gynekolozce... ☹

romik32
1. črc 2017

@hanyas tak mu zkus verit,ze to zvladnul a bude ok..budu moc drzet palce 🍀

sivias
1. črc 2017

@hanyas Je mi jasné, že to jde hodně těžko, ale na špatné myšlenky je vždycky času dost 😘 Není to jednoduché, kolikrát si říkám, že se na to vykašlu, ale pak si uvědomím, že to štěstí v podobě miminka za to stojí ❤ Ale kdo ví jak budu smýšlet zítra po testu.

sivias
1. črc 2017

@luciebx Strašně mu věřím, tak doufám, že mi zítra ráno udělá radost 😍

hanyas
1. črc 2017

@sivias to mas pravdu. Je to strasne dlouha cesta. Ale to mimco na konci urcite ceka.

sivias
1. črc 2017

Kočeny, ještě mě napadlo se zeptat, jestli máte některá zkušenost s negativním testem a nakonec jste byla těhu? Jen se začínám psychicky připravovat na ten zítřejší test, to bude 11. den a už by to mělo ukázat si myslím...

luciebx
1. črc 2017

@sivias jako cetla sem o tom parkrat a taky nekdo mel // az 15 den po transferu. Fakt to neni nikdy ztraceno dokud nedorazi ms.

sivias
1. črc 2017

@luciebx Nejhorší je, že menstruaci většinou drží utroš, tak člověk pořád neví 😌

luciebx
1. črc 2017

@sivias ja po et dostala ms a to sem mela utros.

sivias
1. črc 2017

@luciebx Já jednou taky normálně dostala a jednou mi ji utroš držel, a u dalšího už si to ani nepamatuju ☺ Takže teď nevím, už mám dva dny zpoždění, ale test dneska nic jak jsem psala, tak právě nevím ☺ Jsem napjatá, už ať je ráno ☺

mandlicka25
2. črc 2017

@sivias Držím palečky, ať tam je aspoň dušík! Já jsem nikdy pře utroš ms taky nedostala, takže po první inseminaci jsem se radovala a nebylo proč... :(

mandlicka25
2. črc 2017

Jinak mně se už konečně blíží úterní kontrola a je mi z toho špatně už teď. Dokonce jsem už tak poblázněná, že jsem si včera udělala poslední mama test, který jsem měla doma. Nevím proč, asi pro jistotu že mimi neteklo :P. Těhotenská vykoukla dřív než kontrolní asi po dvou vteřinaách... ale četla jsem, že je to stejně k ničemu, že i kdyby bylo něco v nepořádku, že hormony jen tak neklesnou. Jinak kdy Vám začaly nějaké větší těhu příznaky? Já jsem unavená a lehkou nevolnost mívám i přes den, možná mám míň citlivá prsa než minulý týden a to mě znervózňuje, ale to snad nic neznamená....

Strana