Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@mandlicka25 neboj se,ja jedla nivovy testoviny,hermos uz nekolikrat😉
@kvetnatko ja jedu na velky utz v 21 tydnu...
@luciebx hele,ja beru chytre miminko 2 a v tom je furt listovka,ale mne teda blbe neni...akorat ma.nejak parkrat denne popichava jakoby v deloze,tak snad je to ok
@romik32 na to jsem se ptala doktorky a rikala, že to se děloha roztahuje
@luciebx já jsem hlavně četla, že pak už by se listovka neměla brát nebo ne tak velké množství, že se pak rodí velká až moc vyživená miminka 🙂, ale nevím. Já toho běhěm těch pokusů splácala strašně moc, různé zázraky jako nosifol, inofolic a nic... ted od stimulace beru chytré miminko, které je tuším pro první trimestr, pak je něco dalšího, ale jaké podíly látek tam jsou to bohužel nevím....
@tehulka1167
ja si říkám že mi to nic nepřinese když budu lítat na ultrazvuk. To jsem dělala minule těhu a pak jsem v 10 tt stejně potratila. Tak se snažím pozitivně myslet a doufat že bude vše o.k nic jineho mi stejně nezbývá. Když se to ma stát tak se to stane. Teď jdu ve čtvrtek na celkovou kontrolu tak snad mi dr. udělá ultrazvuk. 😃
Bry rano holky. Tak dneska uz listovku brat nebudu. Budu brat jen D a snad mi uz bude lip. Ty odpoledne nekdy stoji fakt za houby. 😴
@mandlicka25 U té nivy nejde ani tak o riziko listeriozy, ale o to, že plísňové sýry obsahují mykotoxiny. Údajně by neměl být žádný problém do množství cca 150 g (tj. víc než celý hermelín), takže pizzy s kostičkou nivy a ještě zapečenou bych se fakt nebála. A za dob našich rodičů se to neřešilo vůbec a taky jsme tady 😉
Ahoj holky, jsem 5 den po ket a 12 den po píchnutí Ovitrelle, včera i dnes mám stejnýho ducha na testu, měla jste to některá?? dík
Myslela jsem že se tak dlouho v těle nedrží...
@luciebx ja už mám srdíčko teď jsem 8tt takže už testiky nedělám. Ve čtvrtek jdu ke gynekol. Na celkovou prohlidku. 😊 tak uvidim jestli prcek roste a srdíčko bije. Po té moji špatné zkušenosti se ještě neraduji a čekám až budeme mít kritické období za sebou. Můj doktor říká do 15 tt je to kritické období.
díky holky tak uvidím zítra...

Ahoj holky, tak dnešní kontrola v pořádku! Máme srdíčko ❤ . Doktor mě zase děsil, co vše se může stát, ale byla jsem strašně šťastná, kéž by to vydrželo až do konce. Na další kontrolu jdu až 1.8. na první screening.
@mandlicka25 krasny

Holky, tak se s vámi zas na nějakou dobu loučím, zašla jsem nakonec dnes do caru na krev a potvrzeno, nevyšlo to 😩 Už to byl čtvrtý pokus, dochází síla, naděje i peníze 😭 všem těhulkám držím pěsti ať je vše v pořádku a čekajícím přeju // na testech ❤
@mandlicka25 super, mooooc gratuluji 😍
@sivias neztrácej naději, jednou to vyjít musí. U mě vyšel až 10-tý pokus
Přeji mnoho sil do dalšího boje
@sivias preju,at ten smutek brzo prejde😘
@mandlicka25 gratuluju k srdicku 😘

@luciebx Dekuju. Ja prave resim, kdy jit. Jestli az po 20tt. Na 3D se chystame po 20tt.