icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

kvetnatko
3. črc 2017

@luciebx Dekuju. Ja prave resim, kdy jit. Jestli az po 20tt. Na 3D se chystame po 20tt.

romik32
3. črc 2017

@mandlicka25 neboj se,ja jedla nivovy testoviny,hermos uz nekolikrat😉
@kvetnatko ja jedu na velky utz v 21 tydnu...
@luciebx hele,ja beru chytre miminko 2 a v tom je furt listovka,ale mne teda blbe neni...akorat ma.nejak parkrat denne popichava jakoby v deloze,tak snad je to ok

vvercatkoo
3. črc 2017

@romik32 na to jsem se ptala doktorky a rikala, že to se děloha roztahuje

mandlicka25
3. črc 2017

@luciebx já jsem hlavně četla, že pak už by se listovka neměla brát nebo ne tak velké množství, že se pak rodí velká až moc vyživená miminka 🙂, ale nevím. Já toho běhěm těch pokusů splácala strašně moc, různé zázraky jako nosifol, inofolic a nic... ted od stimulace beru chytré miminko, které je tuším pro první trimestr, pak je něco dalšího, ale jaké podíly látek tam jsou to bohužel nevím....

handous1
4. črc 2017

@tehulka1167
ja si říkám že mi to nic nepřinese když budu lítat na ultrazvuk. To jsem dělala minule těhu a pak jsem v 10 tt stejně potratila. Tak se snažím pozitivně myslet a doufat že bude vše o.k nic jineho mi stejně nezbývá. Když se to ma stát tak se to stane. Teď jdu ve čtvrtek na celkovou kontrolu tak snad mi dr. udělá ultrazvuk. 😃

luciebx
4. črc 2017

Bry rano holky. Tak dneska uz listovku brat nebudu. Budu brat jen D a snad mi uz bude lip. Ty odpoledne nekdy stoji fakt za houby. 😴

luciebx
4. črc 2017

@handous1 a co tvoje testy? uz sou silne? urcite ano vid

jezz1e
4. črc 2017

@mandlicka25 U té nivy nejde ani tak o riziko listeriozy, ale o to, že plísňové sýry obsahují mykotoxiny. Údajně by neměl být žádný problém do množství cca 150 g (tj. víc než celý hermelín), takže pizzy s kostičkou nivy a ještě zapečenou bych se fakt nebála. A za dob našich rodičů se to neřešilo vůbec a taky jsme tady 😉

axi44
4. črc 2017

Ahoj holky, jsem 5 den po ket a 12 den po píchnutí Ovitrelle, včera i dnes mám stejnýho ducha na testu, měla jste to některá?? dík

luciebx
4. črc 2017

@axi44 5 den je brzy. To bude spis ještě injekce. Vyčkejte na 8-9 den to by už mohlo znamenat tehu

axi44
4. črc 2017

Myslela jsem že se tak dlouho v těle nedrží...

gabcat
4. črc 2017

@axi44 12 dní by se Ovitrelle držet neměl. Zkoušela jsem po ET, abych právě pak nebyla natěšená na falešně pozitivní test.

Ale je pravda, že 5. den po ket je dost brzy. Uvidíš další dny 🙂 držím palce

romik32
4. črc 2017

@axi44 ja mela 5 den ducha,ale fakt pidi😀 zkus zitra,jestli bude silit👍

handous1
4. črc 2017

@luciebx ja už mám srdíčko teď jsem 8tt takže už testiky nedělám. Ve čtvrtek jdu ke gynekol. Na celkovou prohlidku. 😊 tak uvidim jestli prcek roste a srdíčko bije. Po té moji špatné zkušenosti se ještě neraduji a čekám až budeme mít kritické období za sebou. Můj doktor říká do 15 tt je to kritické období.

luciebx
4. črc 2017

@handous1 jeee ja si te pletu s @hanyas

axi44
4. črc 2017

díky holky tak uvidím zítra...

romik32
4. črc 2017

@evina2310 kocko tak co dneska?? Doufam,ze dobre spravy

romik32
4. črc 2017
sticker
mandlicka25
4. črc 2017

Ahoj holky, tak dnešní kontrola v pořádku! Máme srdíčko ❤ . Doktor mě zase děsil, co vše se může stát, ale byla jsem strašně šťastná, kéž by to vydrželo až do konce. Na další kontrolu jdu až 1.8. na první screening.

mandlicka25
4. črc 2017

luciebx
4. črc 2017

@mandlicka25 krasny

sticker
sivias
4. črc 2017

Holky, tak se s vámi zas na nějakou dobu loučím, zašla jsem nakonec dnes do caru na krev a potvrzeno, nevyšlo to 😩 Už to byl čtvrtý pokus, dochází síla, naděje i peníze 😭 všem těhulkám držím pěsti ať je vše v pořádku a čekajícím přeju // na testech ❤

luciebx
4. črc 2017

@sivias to je mi líto. Snad naberes další sílu.

sticker
galatea_a
4. črc 2017

@sivias To mě mrzí. Snad zase najdeš dost sil a jednou to vyjde! ❤

vvercatkoo
4. črc 2017

@mandlicka25 super, mooooc gratuluji 😍

vvercatkoo
4. črc 2017

@sivias neztrácej naději, jednou to vyjít musí. U mě vyšel až 10-tý pokus
Přeji mnoho sil do dalšího boje

romik32
4. črc 2017

@sivias preju,at ten smutek brzo prejde😘
@mandlicka25 gratuluju k srdicku 😘

hanyas
4. črc 2017

@sivias jsme na tom stejne, holka. Ctvrty pokus a bohuzel. Snad priste... 🍀

galatea_a
4. črc 2017

@hanyas Ach bože, to je mi líto. Držím palce, ať už to příště vyjde ❤

sivias
4. črc 2017

@hanyas To mě tak mrzí 😩 Pomalu začínám panikařit. Ale asi zkusím hned v tomto cyklu dalšího mrazáčka pokud to půjde, asi není na co čekat.

Strana