Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@yetti130 super, gratuluji a drzim pěsti
@mandlicka25 moc Ti děkuji... 🙂 snad se i mě po letech zadari.
@vvercatkoo Ahoj moc Ti děkuji. Máš krásného drobeč😍ka
@yetti130 děkuji, ty máš krasnou čárku, to není duch😉 jen ať sílí
@vvercatkoo moooc krasny. jak ja tyhle fotecky miluju
Na krev jdu až 18.7 (2. Výročí naší svatby), tak mám před ještě čekání....
@yetti130 to je za chvíli, já jdu v pondělí na genetiku😉
@vvercatkoo držím palce 😉
Zdravím, já jsem dnes už 18. den po ET, těhu už mám potvrzené předevčírem z krve (4525j. hcg) a včera od svého gyndaře ultrazvukem 🙂 slabou čárku jsem měla taky od 6. dne po ET, akorát já měla jistotu, že to není po injekci, protože jsme měli darované vajíčko.
@leninek79 super, gratuluji a držím pěsti
@vvercatkoo díky!
Ahoj holky, nevím jak vy, ale dnes jsem zjistila, že mám otekle kotniky z vnitřní strany. Není na to ještě čas? I mě to zaskočilo
@vvercatkoo tak ja zatim nic otekleho nemam. sice me nohy vecer boli jak svina ale hodim je nahoru muz namasiruje a dobry.
@salenas Ahoj děkuji,já jsem četla, že když se mrnousek zahnizduje, že je to cítit jako na MS ale že až takhle intenzivně? A ještě po tom,když už ho mám vidět na testiku....No asi jsem blbá a dělám z komara velblouda 🙂 ale po 8 letech zklamání je to můj první test s plnohodnotnou tehu čárkou a bojím se.Už abych šla k lékaři pro potvrzení těhotenství 🙂 Jinak si bojovnicka samozřejmě konejsim a povzbuzuju..
😍
@yetti130 gratuluji 😉
Až ti doktor potvrdii těhotenství tak to tim nekončí ja se začala bát po potvrzení těhotenství více. Jestli bude srdíčko a příští týden mám jit na další ultrazvuk a už teď nervy pracují jestli srdicko bije dál......
Já mám za sebou dvě ZT tak ten strach je prostě větší než kdo to nezazije.
Já na ten zazrak čekám také už skoro 8let ale já těhotná už byla. Tak držím palecky. Nic než doufat v dobrý konec nam stejně nezbývá😉
@handous1 Děkuji, mě je to naprosto jasné,že tím ty strachy všechny začínají a opravdu nezbývá nic jiného než doufat.... Také už mám dceru (12 let) ale to jsem otěhotněla přirozeně a přišla jsem na to skoro až ve 3 měsíci -díky nepravidelné MS, kterou jsem roky měla. A celé těhotenství i porod šel jak po másle. 🙂 teď je všechno jinak...Držím ti palce...

@yetti130 držím palce. Klidně hod fotecku tu my rádi ze holky