Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
U Prvniho a druheho ivf jsem měla vzdy po 20 vajíček,ale žádné nebylo kvalitni na oplodnění. Doktor mě už pomalu připravoval,že možná budu muset požádat drahými. Nevidím na tom v dnešní době nic špatného, i tak to bude tvé dítě. U třetího ivf jsme zázrakem získaly 4 krásné embrya. První et nevyšel, ale implantovala se asi část vajíčka,protože jsem měla jeden den pozitivní test, udelalasr mi v deloze krevní srazenina,takže vše šlo krví ven no a teď mám od patku ket.tak drzim palec bublince malé. Ještě máme dvě zamrazene,ale jedno moc době nevypadá, takže beru to jedno. Pokud tento ani ten druhý mrazacek nevyjde,tak poprosim uz o darce. 4 poku posledni jde ještě na pojišťovnu, tak by nás to ani moc nestálo. Je mi 31a na dítě čekám uz 6 let, už je to dlouho
@sivias ja hodne premyslim jestly by u toho posledniho nebylo lepsi udelat pgd jestly by to ovsem slo,kdyz sme s ivf zacinaly stalo to hodne a vte dobe sme na to nemely a ted jsem koukala ze by to slo I na moji pojistovnu driv sni centrum nemelo smlouvu ale ted uz tam je.Nemate nektera stim zkusenost?jestly by to bylo mozny I ldyz je uz delsi dobu zmrazene?
@ave31 ja mela taky 5tidenni embryjko a test z moci pozitivni uz 6.den po transferu😀u me vajicka taky hruza,takze ted pri 3.ivf jsme si je nechali darovat a musim rict,ze jsem se s tim prekvapive rychle srovnala a vubec to uz nevnimam,zitra jdu na UTZ do CARu,tak jsem napnuta jak ksandy!pred tydnem u myho gyndare uz jsme videli srdicko,tak doufam,ze porad tluce❤
@sivias ja dnes jsem 12den a krev bohuzel negativni ☹ z jednoho ivf sme 32 z toho zralych 28 ale nechaly oplodnit 10 a vsech 10 se vyvijelo dobre az do 6dne prodlouzene kultivace stech 9 sem mela 6biochemic dve vubec.nic a jedno se podarilo ale ve druhym mesici jsem potratila tak nam.zbyva to jedno tak bych chtela nejradeji vedet jak je na tom tak tak.Tak taky jsi toho zazila hodne tak moc moc drzim palecky 😉🙂
Tak u mě 8 den po ET a test negativní ani žádný náznak...:( tak to třeba ještě přijde ty dvě čárky i když po 6 letech by to bylo opravdu velké štěstí...nemáme ani nic zamrazene tak půjdeme od začátku 🙂
@adydejka2609
Ani si neumis predstavit,jak je mi to vzdy lito,kdyz to nevyjde a jeste bez mrazacku...bylo to 1 ivf? A kam chodite? A proc nebyli mrazacky,mas problem s vajickama? Holky,jeste zkuste par mesicu pred ivf kapat gynex,nebo uzivat Fertipronu..na zkvalitneni vajuch...a pupalkovy olej taky muze pom9ct na reprodukcne organy..
Bylo to 1 IVF předtím IUI celkem 3x které skončilo OHSS..mám těžké PCO a vysoké AMH odebrali mi 20 vajicek oplodnilo se pouze 6 a po 5 dnech PK vydrzely 2 a ne moc kvalitní, jedno embryo mi zavedly to mělo kvalitu 2 další to vzdalo do dalšího dne...tak nam nic nezbylo...fertipronu užívám už dlouho a různé vitamíny taky cvičila jsem i Hormonální jogu...tak nevím no...já vím že je to hodně o štěstí tak zkusím se na to druhé IVF ještě více připravit..Chodíme do Zlína k MUDr. Chovancovi...já vím že je nás tu hodně kterým to nevyšlo a když čtu příspěvky těch kterým to vyšlo dává nám to určitě všem naději a ta je v tomto boji strašně důležitá...
@adydejka2609 to je mi líto

@adydejka2609 hele ale muže byt brzy. Vydrž 2 dny třeba se ještě ukáže
@luciebx zkusím třeba v pátek to už bude určitě najisto...v pondělí jdu na krev a konzultaci tak uvidíme co dál....
bezmoc...nevím jak jinak vyjádřit pocit z dnešní kontroly ☹ další zamlklé těhotenství...

@anela85 Taky máme posledního v mrazáku, pokud to teď nevyjde, tak jdu do něj hned a teprve pak bych si dala větší pauzu, mám teď pátý ET.