Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@catchulinecka ja sem taky byla na reprofitu
Tak test 10 den negativní...chtěla jsem se zeptat po jak dlouhé době můžeme jít do dalšího IVF zda je tam nějaká pauza kvůli pojišťovně? V pondělí sice jdeme na konzultaci, ale chci si vše promyslet dopředu..
@catchulinecka Držím palce, ať vyšetření dopadne dobře
@leninek79 To je mi moc líto. Asi bych zkusila popátrat, jestli máte imunologii opravdu kompletní (občas se dělá jenom základní - tady je kdyžtak vzor žádanky na vyšetření, koukni, jestli jsi měla zatržené vše potřebné - http://www.synlabianer.cz/clanky/reprodukcni-im...) a zajela na konzultaci k dr. Ulčové-Gallové do Plzně. Pár lidí tady už psalo, že podle jejich CARu měli imuno v pořádku a paní doktorka něco našla.. Když se nedaří ani s dárkyní, čekala bych, že chyba bude opravdu v imunologii. A ještě bych zkusila mobilizaci páteře podle Mojžíšové, ale to už jste asi zkoušeli, co ☹
Mě teď čeká IVF s PGS po dvou ZT a taky pořád věřím, že chyba byla jen ve vajíčkách a kdyby teď ta moje nedopadla dobře , dárkyně mě zachrání. Takže je fakt smutné, když to neklapne ani s ní.
@adydejka2609
Myslím, že pokud nemáte mrazáčky, lze stimulovat znovu až po 3 MS. Ne kvůli pojišťovně, ale ze zdravotních důvodů.
Holky první kopance jsou tu

@luciebx juuuu, ja už se nemůžu dočkat až to bude u mě😍
@adydejka2609 po krátkém protokolu je snad měsíc minimum pauza a po dlouhém tři měsíce....
@luciebx To je boží! ❤
holky je to zvlastni pocit. Ja si to pamatuju of prvniho ale proste furt je to uzasny. Navenek prez ruku necitim jeste nic jen rano bouleni ale ted uz se to rozjede.

Měla jsem krátký protokol tak uvidíme dekuju ;) chtěla bych jít co nejdříve
@adydejka2609 muzu se prosim zeptat krvavela jsi nebo spinila. Asi je to tezke ale jsem devaty den po ET. A na Tvuj dotaz zálezi asi jak na tom jsi. Ja sla hned druhy mesic na faldi pokus.
Dobry rano holky. Jakpak se mate?
Berete někdo Femibion 2? já ho neberu potom co mi doktorka řekla, že budu mít obrovské děti a zhrozila se kdo mi to poradil tak se bojím, ale dvojčátka nikdy nebývají velké tak o tom pořád přemýšlím zda brát nebo ne.
@martik29 me je uz taky lepe. Teda nekdy vecer na me padne divnota a jdu spat.. ale ta unava za posledni dva dny asi dohra z naseho stanovani. Jinak ja uz taky nic neberu ano pry jsou velka mimi a to fakt teda nechci. Takze ja uz jen jim a piju.
Obcas vezmu D a to je cele.
Jeste tyden a 3 dny a mam velky utz boze jak ja se tesim
jinak to kopani vcera bylo cim dal tim vic. bylo to uzasny. I prez ruku sem to nakonec citiila. .booze jak je to krasny holky.. preji vsem at se toho taky dockate 😍
@martik29 já ho beru a beru ještě magnezko.
@martik29 to jsou kraviny a povidacky...co je to taky za doktora? Mam.kamaradky,ktere braly od zacatku do konce a meli deti kolem.3 kil...dalsi nebrala nic a mela 4 kiloveho kluka..ja beru.pri svuj klid chytre miminko a zatim rosteme podle tabulek ukazkove😀ram tech vitaminu zase nejsou mega davky,jako uprimne dnesne ovoce a zelenina,ktera dozrava po ceste k nam,nema skoro zadne vitaminy...
Holky, máte někdo zkušenost s Pronatal Sanatoriem v Praze? konkrétně MUDr. Středa...včera jsme se rozhodli opustit hradecký Sanus a svěřili jsme se mu do péče, byla jsem u něj včera na nezávazné konzultaci a udělal na mě dojem a mám na něj dobré reference zatím...v HK mi řekli, že už mi žádné další vyšetření udělat nemůžou, že by tam zkusili další KET + přidali mi Fraxiparine a vyšší dávku Prednisonu, mě se ale nechce bezhlavě skočit do dalšího pokusu a prodělat další zamlklý potrat...
@jezz1e k pí. prof. Ulčové - Gallové se budu zkoušet objednat, doporučil mi ji právě Dr. Středa, ke kterému jsem teď přestoupila, tak jsem zvědavá, jestli přijde na něco nového...imuno nám dělali v Hradci Králové ve FN, podle Dr. je podrobné dost, ale přeci jen kdyby...a na Mojžíšku jsem chodila, ale ta pomůže spíš, aby šlo otěhotnět přirozeně, ne? my už přirozeně stejně nemáme šanci...potřebuju přijít na příčinu, proč se mimčo vždycky přestane vyvíjet
@leninek79 Já. Jsou tam super. A výsledek vidíš 🙂
@leninek79 Mně paní, co mi dělala mobilizaci kostrče a následně i fyzioterapeut, co jsem u něj byla kvůli bolesti zad právě tvrdili, že když je zablokovaná kostrč, dráždí to pánevní dno, které se stáhne a pak to brání ve vyživování dělohy krví, takže plod nedostává dost živin a proto zamlkne. Ale každý, kdo se něčím takovým zabývá (nejlépe za peníze), ti samozřejmě řekne, že za to může zrovna to, co on umí napravit, ať už je to Mojžíška, hormonální jóga, čínská medicína nebo lékaři.. :-/
@martik29 klidne si ten femibion uzivej..je taky dobrej..a kor u dvojcat,tam se to jeste deli...mne to docela uklidnuje,ze to beru,nejsem schopna snist mega davky ovoce a zeleniny denne..i kdyz teda zeleninovych stiav vypiju dost..a uz vubec prirozene do sebe nedas dostatocne mnozstvi omega mastnych kyselin,ktere su u vyvoje hodne dulezite..neboj se vubec niceho😉

@leninek79 ahojky, pro mě je to zrovna aktuální téma. Ano určitě dá a mně to teď v car naopak doporučili. Je to mimochodem Reprofit, takže si troufám říct, jeden z těch "lepších". No a doporučili z toho důvodu, že od prosince jsem měla už 4 neúspěšné transfery, zbývají mi 4 embrya, dohodli jsme se, že dvě pošleme na vyšetření a zbylé dvě necháme. Musela jsem s manželem ještě před tím podstoupit konzultaci na genetice, brali krev od obou a zjištovali, zda jsme v pořádku geneticky a není problém někde jinde a taky proto to, aby doktor dal doporučení na pojišťovnu, protože prý to jinak stojí cca 30 tis. 🙂 což je částka, kterou bychom fakt nechtěli platit. No a ted jsem ve fázi, kdy přišly výsledky z genetiky, vše je v pořádku, takže ted pošlou vyšetřit ty dvě embrya, aby se zjistilo, zda nejsou špatná. tož tak 🙂