Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
No holky. Ja uz do car chodim dva roky a nekdy mam pocit ze bych mohla ordinovat! Znam to od a do z🙂 prosla jsem uz vse. 6x Iui (inseminace), mimodelozni tehu a odebrany vejcovod, operace myomu na vajecniku, punkce cysty bez narkozy, 2x ivf , 1 x ket🙂 no fakt sileny. Dlouhy protokol je na dyl vysvetlit ale kdyz si zadate do vyhledavace tady na konikovi tak najdete hodne temat. Je to proste odlisne od klasickeho kratkeho ivf protokolu. Tech variant ivf je nekolik. Vzdy zalezi na mudr co komu doporuci atd.
Jinak chodim do pronatalu praha. Na chvili jsem chodila do podoli ale tam to bylo stokrat horsi🙂 mam pronatal blizko a je v nadhernem prostredi lesa. Uzasna atmosfera. Lekari uz me dobre znaji. Verim ze se brzo povede.
@jsemloupacek drzim moc palecky ....snad se nakonec dockame vsechy....
@jsemloupacek taky jezdím do pronatalu. A ted půjdeme do 2 IVF.
Holky tak nic ....smula. mejte se hezky a pekne Vanoce.
holky taky preju krasne vanoce
Tak ja hlasim dnes 6den po et pozitivni test. Je to dost brzy. Kez to uz konecne dobre dopadne.
@jsemloupacek tak držíme palce! Ať se ten "dáreček" má v bříšku krásně 🙂
Ahoj ja byla vcera na ivf.Mam 3 dny lezet.Citim se hrozne nafoukla a casto chodim curat.Na krev jdu az 4 to me asi picne
@jsemloupacek drzim palecky
@martinek14 jo jsou to nervy ... Ale co by jsme pro naše štestí neudělaly, hlavně v klidu... Odpočívej, užívej vánoce... Břicho jako balón je normální 🙂 to ty hormóny 🙂
@mikilala20 a jak jsi dopadla ty?
nijak testy negativni
@mikilala20 to me mrzi ja zaky bohuzel. Ale zatim ksem to ani nedostala. Ale rekli mi ze leky mam vysadit.
ja to dostala jeste pred testovanim dalo by se rict
Holky tak ja v pondeli odpo delala 2 testy.Na jednou krasny dusik a na druhem slabsi.Pak jsem delala vcera ten samy co v pondeli a zesilil.Dnes odpo uplne jiny a hodne slaba carecka tak nevim jsem zoufala nevim co si mam myslet
@martinek14 jsi po et? Ktery den? A mas fotku testiku?
@jsemloupacek Minule pondeli 21 jsem byla na ivf.Nemam fotku mam rozbity fotak ale testik v pondeli i vcera fakt krasne videt na pohled.Jen dnes me to vykojelilo hodne slaby.Je fakt ze to je jiny test a delany odpo a chodim hodne curat
@martinek14 Tobe jinak gratulace mas to ukazkove
@martinek14 tak si nekomplikuj situaci a testuj denne rano z neredene moci at muzes porovnavat. Pry se ma zkouset vic znacek testu. Ja stridam dr max a nejaky no name test z netu. Preju stesti! Ale jsi teprve 9 den po et, carka muze jeste zesilit. Mas cas.
@jsemloupacek Dekuji tobe gratulace!!!Jo budu testovat rano jen v noci chodim hodne curat i 3 za noc tak snad zitra bude silit
@martinek14 ja taky hodne casto chodim curat. Zkus vecer moc nepit. A mezi wc at mas aspon 4hkdinky odstup az budes testit. Proste a jasne - cim zlutejsi, tim lepsi 🙂 a hod nam sem fotku z mobilu rano at se muzeme radovat s tebou.
@jsemloupacek ok pokusim se moc necurat.Uz at je rano jsem nervozniiiii

Držíme palečky, máš toho za sebou teda dost... ☹ ale jednou to vyjít musí 🙂 a kam chodíš?