Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@tehulka1167 vůbec právě, i mě samotnou to překvapilo, protože jsem jinak po lécích měla cykly 27/28 hodně pravidelně, abych se přiznala... taky jsem byla pořádně naštvaná, že mi dali KET až na 26DC protože už jsem viděla ten jasný neúspěch v tomhle datu. Snad když vydržíme do 8tt snad vydržíme vše. Zatím si to nepřipouštím vůbec a dělám, že těhotná nejsem.
@cartago15 Tak to čumím 😕 26 DC 😕
@cartago15 taky gratulují a držím pěsti
@pozi souhlasím,já už po svých zkušenostech taky. Můž byl vždycky štastnej a pak.... ☹ už to řeknu až to bude všechno na 100% 🙂
@sisul_ka
@pozi
@vvercatkoo
@xyrina děkuju moc holky, právě, že sama vím kolik ještě může přijít komplikací a že nemáme vůbec vyhráno. Já osobně jsem šťastná už jen za to, že se povedlo uhnízdění. Manžel se to dozví až na konci měsíce, když bude ještě co a rodina až to nepůjde utajit. Ta se snad na to těhotenství těší víc než my s manželem dohromady 🙂
Holky,jak jste ležely po transferu? Na břiše nebo na zádech?
@tehulka1167 na zádech a nohy nahore- polohovací postel
@tehulka1167 presne ako pise itworks 🙂
@tehulka1167 na zádech ve vodorovné poloze 15minut
@tehulka1167 po transferu asi 15 minut na brise a pak na zadech.
@tehulka1167 na zádech, nohy mírně zvednuté a přes hodinu...
Ja mam dělohu záklonenou tak jeden doktor me hnal na bricho jinej na záda a třetí na břicho. Tak kdo ví co je lepší.
Dneska super večer:procházka, pivko, tvarůžky v hospůdce...a tím romantika končí, protože v pondělí máme IUI, takže sex.abstinence...😉
Na tom čaji je psany,ze se pijou 4kury a pak měsíc ne. Co to je čtyři kury?? Jako 4 dny?
To ne to je kravina. Tak asi čtyři měsíce. .
@tehulka1167 já mám zase psané 2 měsíce pak 14 dní pauza a zase
@vvercatkoo tak ted babo rad. Ale ona vlastně říkala do transferu a pak nee.
@tehulka1167 no ano, do té doby, dokud nebudeš těhotná, pak až ve třetím trimestru. Teda pokud jsem si to nespletla s něčím jiným 😀
@cartago15 To věřím,noo budeš nám podávat info 🙂
Me kdyz se zda, ze jsem tehotna, tak je to ve skutecnosti pravy opak.

@cartago15 Tak to máš,ale dlouhý cykly,ne?