icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

pozi
19. dub 2016

@zuzanaxx no tak se budou muset začít všichni řídit dle tvého cyklu 😀
@vvercatkoo jak čekáš na ms?kvůli té hystero...?Nebo kvůli KET?

vvercatkoo
19. dub 2016

@pozi na hysteroskopie a hned IVF, já mražáčky nemám

pozi
19. dub 2016

@vvercatkoo aha,no jsem zvědavá,jestli něco zjistí,na jednu stranu by člověk chtěl,aby se přišlo na to proč ne a na druhou by to radši nevěděl...Nám se taky podařil jen 1 z 2.IVF a to je zázrak,je to sice přenašečka vady jako já,ale za 20 let se vše zase může změnit a hned jí založím konto,aby měla z čeho platit IVF

vvercatkoo
19. dub 2016

@pozi u nás to už bude pátý pokus. My jsme šli na IVF kvůli špatnému spermogram a teď zjišťujeme víc. Doufám, že se konečně něco najde

pozi
19. dub 2016

@vvercatkoo no tak to už by s tím něco dělat měli,5. pokus?Ty jo,to jsou nervy..

vvercatkoo
19. dub 2016

@pozi teď už začínají být. Doteď jsem si to nijak nepřipouštěla

martasek33
20. dub 2016

Po transferu doktor rekl, ze se ma lezet a nic tezkeho nezvedat. A pak dalsi den, klidovy rezim a nic netahat opet. Ale to se lehko rekne. Po transferu jsem nemohla lezet, jedna babicka nemohla a druha byla nemocna. Tak jsem musela byt s malym sama a to ma skoro 21 mesicu, a 13,4 kg

tehulka1167
20. dub 2016

Tak holky, jak jste na tom? Tady to nějak vázne. Já ted posekala zahradu, zasela kapustu a ještě mě čeká cibule a mrkev a salát. Tot zatím vše. Ztra bych měla ovulovat po tom Pregnylu,ale nic moc zatím nepocituju.. akorát vám povím,že chut na sex je jako prase 😀 mám jaro asi celý rok 😀

zuzanaxx
20. dub 2016

@tehulka1167 tak to já už pilně zařezávám v práci, odpoledne už se mi pak nechce nic dělat a zahrada vázne...já zadr VŮBEC chuť na sex nemám...naposled jsem sexovala v pondělí s katetrem při IUI 😁 Zase beru utrouš a ten mi všechny vášně tlumí...😂

xyrina
20. dub 2016

@tehulka1167 Já bych měla zítra ovulovat bez léků po neúspěšném IVF. Tak vlastně čekám, jestli se vůbec něco takového stane. 🙂

vvercatkoo
20. dub 2016

@tehulka1167 s tím sexem to máme asi stejne 😀 asi je to tím čajem nebo nevím a u mého ten čaj taky dost dobře zabírá, už nám i chutná 😀 jinak se mi zdá že mám větší prsa a při dotyku dost bolí. Jinak taky makam na zahradě. Pořád čekám na MS

pozi
20. dub 2016

@vvercatkoo stále čekáš?To je něco,když se na to člověk těší,tak nic 😠

pozi
20. dub 2016

holky,tak já měla ovulku včera on line na uz v caru,tak teď ms a Estrofem a....uvidíme,jak to dopadne
@tehulka1167 no ty to všechno musíš do pondělí stihnout,pak máš utrum,my ostatní máme ještě čas,já budu mýt okna asi až příští týden,jahody jsou okopaný,zeleninu sází manžel,mě zbývá ještě květinová zahrádka,ale to už můžu okopávat potom

tehulka1167
20. dub 2016

@vvercatkoo u mě to čajem není, to mám asi po třicítce takhle 😀 😀 😀 prostě v nejlepších letech.

tehulka1167
20. dub 2016

@pozi to teda, ještě mě čeká cibule a mrkev atd.

pozi
20. dub 2016

@tehulka1167 no tak to jo,už jen 3 dny,tak jestli bys neměla vyrazit i s čelovkou v noci 🙂

pozi
20. dub 2016

já nevím,ale čajem ta chuť na sex určitě nebude,protože já piju poctivě a nic,na mě to přijde až zas nebudeme moct 🙂

vvercatkoo
20. dub 2016

Tak já nevím a proč mě bolí ty prsa taky nevím

tehulka1167
20. dub 2016

@vvercatkoo nejsi na konec těhu? Nebo neprobhá ovulace to mám prsa taky jiný trošku bolej a jsou větší

tehulka1167
20. dub 2016

@pozi jojo,budu na poli ve dne v noci 😀

zuzanaxx
20. dub 2016

@vvercatkoo mě už prsa opět bolí, natékají a tase se mi objevují ty modré žilky...musí to být po Utrogestanu...a toho beru po týdenní pauze teprve od včerejška...

tehulka1167
20. dub 2016

@zuzanaxx Na co ted bereš Utrouš? Mě po něm nic není krom únavy.

vvercatkoo
20. dub 2016

@zuzanaxx já jsem teď čistá, nic neberu, jen piju čaj 😀

zuzanaxx
20. dub 2016

@tehulka1167 v pondělí jsem byla na IUI. Únavu a občas motání hlavy taky mívám. Ale ty prsa jsou děsná...taky mě občas popíchne v podbrišku...hodně podobné přiznaky jako po ET...ikdyž to bylo jen biochemko...radši si nedělám naděje...

pozi
20. dub 2016

@zuzanaxx naděje si nedělej,ale třeba to fakt klaplo,věř tomu 😉 Kdy se má testovat po IUI?

tehulka1167
20. dub 2016

@zuzanaxx joooo aha,budeš těhulka 🙂

zuzanaxx
20. dub 2016

@pozi nějak jsem se zapomněla zeptat 😉 ale v diskuzích holky píšou 12 - 14 den. Co nejdřív, chci se aspoň na chvíli zbavit utrouše před KETem...

pozi
20. dub 2016

@zuzanaxx já si taky myslím,že po 14 dnech,je to pomalejší,než po ET a neboj,utroš se bere až do 3. měsíce,takže jestli jsi teď v tom,tak jen tak rychle to nebude 😉

zuzanaxx
20. dub 2016

@pozi sice se nám spermio lehce zlepšilo, ale 3 den po IUI to určitě bude utrouš 😆 taky po téch hormonech tak přibíráš?

pozi
20. dub 2016

@zuzanaxx no tak to třeba bude překvápko a třeba taky ne 😉 ,já po hormonech nepřibírám,jen se cítím nafouklá,bála jsem se i Prednisonu,když mi ho nasadili a nic,jen jsem se nemohla ohnout,ale ani kg nahoře,to už bych neprošla dveřma,kdyby jo 🙂

Strana