Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@pozi na hysteroskopie a hned IVF, já mražáčky nemám
@vvercatkoo aha,no jsem zvědavá,jestli něco zjistí,na jednu stranu by člověk chtěl,aby se přišlo na to proč ne a na druhou by to radši nevěděl...Nám se taky podařil jen 1 z 2.IVF a to je zázrak,je to sice přenašečka vady jako já,ale za 20 let se vše zase může změnit a hned jí založím konto,aby měla z čeho platit IVF
@pozi u nás to už bude pátý pokus. My jsme šli na IVF kvůli špatnému spermogram a teď zjišťujeme víc. Doufám, že se konečně něco najde
@vvercatkoo no tak to už by s tím něco dělat měli,5. pokus?Ty jo,to jsou nervy..
@pozi teď už začínají být. Doteď jsem si to nijak nepřipouštěla
Po transferu doktor rekl, ze se ma lezet a nic tezkeho nezvedat. A pak dalsi den, klidovy rezim a nic netahat opet. Ale to se lehko rekne. Po transferu jsem nemohla lezet, jedna babicka nemohla a druha byla nemocna. Tak jsem musela byt s malym sama a to ma skoro 21 mesicu, a 13,4 kg
Tak holky, jak jste na tom? Tady to nějak vázne. Já ted posekala zahradu, zasela kapustu a ještě mě čeká cibule a mrkev a salát. Tot zatím vše. Ztra bych měla ovulovat po tom Pregnylu,ale nic moc zatím nepocituju.. akorát vám povím,že chut na sex je jako prase 😀 mám jaro asi celý rok 😀
@tehulka1167 tak to já už pilně zařezávám v práci, odpoledne už se mi pak nechce nic dělat a zahrada vázne...já zadr VŮBEC chuť na sex nemám...naposled jsem sexovala v pondělí s katetrem při IUI 😁 Zase beru utrouš a ten mi všechny vášně tlumí...😂
@tehulka1167 Já bych měla zítra ovulovat bez léků po neúspěšném IVF. Tak vlastně čekám, jestli se vůbec něco takového stane. 🙂
@tehulka1167 s tím sexem to máme asi stejne 😀 asi je to tím čajem nebo nevím a u mého ten čaj taky dost dobře zabírá, už nám i chutná 😀 jinak se mi zdá že mám větší prsa a při dotyku dost bolí. Jinak taky makam na zahradě. Pořád čekám na MS
@vvercatkoo stále čekáš?To je něco,když se na to člověk těší,tak nic 😠
holky,tak já měla ovulku včera on line na uz v caru,tak teď ms a Estrofem a....uvidíme,jak to dopadne
@tehulka1167 no ty to všechno musíš do pondělí stihnout,pak máš utrum,my ostatní máme ještě čas,já budu mýt okna asi až příští týden,jahody jsou okopaný,zeleninu sází manžel,mě zbývá ještě květinová zahrádka,ale to už můžu okopávat potom
@vvercatkoo u mě to čajem není, to mám asi po třicítce takhle 😀 😀 😀 prostě v nejlepších letech.
@pozi to teda, ještě mě čeká cibule a mrkev atd.
@tehulka1167 no tak to jo,už jen 3 dny,tak jestli bys neměla vyrazit i s čelovkou v noci 🙂
já nevím,ale čajem ta chuť na sex určitě nebude,protože já piju poctivě a nic,na mě to přijde až zas nebudeme moct 🙂
Tak já nevím a proč mě bolí ty prsa taky nevím
@vvercatkoo nejsi na konec těhu? Nebo neprobhá ovulace to mám prsa taky jiný trošku bolej a jsou větší
@pozi jojo,budu na poli ve dne v noci 😀
@vvercatkoo mě už prsa opět bolí, natékají a tase se mi objevují ty modré žilky...musí to být po Utrogestanu...a toho beru po týdenní pauze teprve od včerejška...
@zuzanaxx Na co ted bereš Utrouš? Mě po něm nic není krom únavy.
@zuzanaxx já jsem teď čistá, nic neberu, jen piju čaj 😀
@tehulka1167 v pondělí jsem byla na IUI. Únavu a občas motání hlavy taky mívám. Ale ty prsa jsou děsná...taky mě občas popíchne v podbrišku...hodně podobné přiznaky jako po ET...ikdyž to bylo jen biochemko...radši si nedělám naděje...
@zuzanaxx joooo aha,budeš těhulka 🙂

@zuzanaxx no tak se budou muset začít všichni řídit dle tvého cyklu 😀
@vvercatkoo jak čekáš na ms?kvůli té hystero...?Nebo kvůli KET?