icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

paolapou
5. led 2016

Těhu kalkulačka 🙂

martinek14
5. led 2016

@paolapou jo uz jsem se na to divala ale nevim zda mam zadat prvni den posledni MS nebo jak je to u ivf

paolapou
5. led 2016

Jo i tak zadat první den poslední menst. tak se to počítá, je jedno jestli si po ivf nebo ne, možná až doktor ti to vypočítá jinak...

jsemloupacek
5. led 2016

@martinek14 jsem
Po ivf a pocitaji mi to od posledniho dne ms v tom mesici pred zacatkem
Stimulace.

martinek14
5. led 2016

Dik holky

hawky
Odpověď byla odstraněná
jsemloupacek
5. led 2016

@hawky jasne ze muzes driv. Ac nekdo muze oponovat, ze nemusi byt nic videt. Ja mela pozitivni test uz 6 den po transferu. 🙂 nekdo ale az 10 nicmene ten 10-12 den uz bys mela vedet vysledek jako tutovku.

nevimne
5. led 2016

@hawky ahoj já na něm byla v sobotu mě bylo řečeno že mám dojít za dvanáct dní na krev a že testy jsou zbytečné protože jsem stejně plná hormonů jasně že sem to už zkoušela i když sem věděla jak to dopadne jinak jsem dostala 5ti denní embryo a ležela jsem hodinu 😉

hawky
Odpověď byla odstraněná
nevimne
5. led 2016

@hawky to se bojím i já byla to moje jediná šance

hawky
Odpověď byla odstraněná
nevimne
5. led 2016

@hawky já právě v mrazáku nic 😢 ale musela jsem když mě to dávali tak na lehátku pokrčené nohy a pod zadkem podložku a tak sem musela ležet hodinu jinak běžné věci můžu dělat umýt nádoby vařit dát pračku a tak jen to oprane si Teda nechám donést k sušáku tak držím pěstičky ať se zadaří 😉

lynnuska
6. led 2016

ahoj holky, chci se zeptat. Zítra mě čeká 2KET a vlastně už dva měsíce beru Prednison a Utrogestan. Poslední dva týdny mám problém se zvýšeným tepem (v klidu 100 za minutu), nemůžu usnout. Začne mi bušit srdce a mám pocit, že se nemůžu nadechnout, nemá někdo podobné pocity? Nevím či si to dát do souvislosti s léky nebo hledat jinou příčinu.

anzet
6. led 2016

@jsemloupacek Ahoj, jak tak koukám, jsme na tom časově podobně. V pátek jdu na ultrazvuk a doufám v dobré výsledky.

jsemloupacek
6. led 2016

@anzet přeju mnoho štěstí.
já jdu v pondělí na další utz a už doufám v srdíčko

tehulka1167
6. led 2016

@lynnuska ja prednison vůbec nesnesla. Bylo mi po ne strasne zle a dost blbe jsem viděla. .

lynnuska
6. led 2016

@tehulka1167 no asi to na mě bude mít nějaké neblahé účinky, docela s tím bojuju. No zítra se zeptám doktorky. Pak mi nastane zase dlouhých 14 dní a tentokrát se pokusím vydržet netestovat. 🙂 Po prvním KETu jsem fungovala normálně, trošku víc odpočívala a nevyšlo to, tentokrát je strategie ležet 🙂. Takže jsem se vybavila křížovkama, knihou a pro mě novinka- antistresové omalovánky 🙂. Hurá do boje. 🙂

pipi40
6. led 2016

@lynnuska moc drzim palecky at uz to vyjde. I ja pujdu do 2ketu. Prosincovy mi nevysel nyni musim leden pockat ):

lynnuska
6. led 2016

@pipi40 to ti uteče jako voda a pak se budeš těšit na sněhuláčka. Těch 14 dni je stejně nejdelší čekání 🙂. Děvčata.. my to zvládnem 🙂. Jsem tak pozitivně naladěna, že Vám každé kousíček pošlu. Hlavně úsměv holky 🙂, pak jde všechno líp. Možná působím jako sjetá, ale zkuste si to... ÚSMĚV 🙂

nevimne
6. led 2016

@lynnuska kdyby to tak šlo jsem jak na trní 😂😂😂😂 všem čekacím dámám držím pěstičky 😊

lynnuska
6. led 2016

@nevimne zachvilku máš skoro půlku za sebou, doporučuji vydržet s testováním. Já poprvé povolila a udělala si 8 den a pak každý další a každý den jsem byla zklamaná. Radši si to nechám najednou za těch 14dní.

lucalm
6. led 2016

Ja jsem po transferu 24.9. 🙂

lynnuska
6. led 2016

@lucalm tak to vypada, že po úspěšném 🙂. Kolikátý to byl pokus?

lucalm
6. led 2016

Ano tuk tuk presne tam 🙂 ..pamatuji si, ze tech 14 dni bylo nekonecnych a testovala jsem hned od transferu ob den. Jinak to byl druhy pokus. Prvni nevysel a ani mrazacci a ted mame schovane jeste dva. Mela jsem prodlouzenou kultivaci, ICSI, PICSI, nebo jak se to pise a plus vetsi davmy kortikoidu, protoze mam protilatky proti vajicku.

lynnuska
6. led 2016

@lucalm tak to máme dost podobný. Mám zamražené 6denní blastocysty s ICSI i PICSI a na kortikoidech taky frčím. Bude to můj druhý pokus, tak doufám, že se budu opičit dál a vyjde to. 🙂

lucalm
6. led 2016

Ja jsem ten druhy pokud brala s uplnou rezervou podle prvniho. Byla jsem uplne v pohode a rikala si kdyztak potreti. Navic jsem mela oproti prvnimu ty silnejsi kortikoidy a picsi. Poprve jsem mela dlouhy protokol a pak kratky tak tfuj tfuj tfuj🙂

lynnuska
7. led 2016

tak děvčata, mám to za sebou. Šlo to tentokrát teda ztěžka, ale snad to ta moje bublinka zvládne. Tak a teď jen vydržet netestovat 14dní 🙂

nevimne
7. led 2016

Holky prosím o radu už druhý den se mě jak kdyby zatočí hlava a jsem taková malátna jak po nějakých tabletkach a pak to z ničeho nic zase přejde mám obavy nemáte některá zkušenost?

lynnuska
7. led 2016

@nevimne spíš nízký tlak, možná za to můžou některý pilule. Nemáte doma takový ten tlakoměr? Nebo zkus zavolat do CAR.

Strana