icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

zuzanaxx
5. kvě 2016

@itworks tak já jsem tam taky jako doma, ale ještě se mi to nestalo. Máš Čermáka nebo Lachčinu? Jsem to zapomněla...

zuzanaxx
5. kvě 2016

@itworks jj, je to tak. Bereš si po KET neschopenku? Já to teď asi pořeším týdenní dovolenou...

itworks
5. kvě 2016

@zuzanaxx ne, dr Rákosová-Kagánková, právě Lachčina onemocněl, tak musí všechno za něj vzít Rákosová, jsou tam jen 3, to je málo, vždycky tam čekám tak půl hoďky, než příjdu na řadu

zuzanaxx
5. kvě 2016

@itworks já jsem k ní objednaná na středu, tak snad mi to taky nezruší.na poslední IUI jsem u ní čekala přes hodinu...

itworks
5. kvě 2016

@zuzanaxx nejdříve jsem uvažovala stejně, žy bych vzala jen dovolenou, ale bojím se, že kdybych pak přišla do práce a zvedala balíky, tak se může něco podělat. Jsem na poštách sama, nemá mi tam kdo pomoct a balíky na posílání i vydávání jsou denně, můžou být až do 30 kg. To si raději zase doma pospím a odpočinu 😀

itworks
5. kvě 2016

@zuzanaxx si myslím, že nezruší, spíš řešily jen ten pátek. Jestli v pondělí bude folikul, tak pak stejně půjdu možná i ve středu na kontrolu, jestli prasknul. Uvidím, jak to bude vypadat v pondělí.

zuzanaxx
5. kvě 2016

@itworks tak to jo, já dělám v kanclu. Sice s trotlama, ale nic nezvedám 😂

itworks
5. kvě 2016

@zuzanaxx 😀 😀 😀

tehulka1167
5. kvě 2016

Holky dodělám oběd a jdu chrápat. Jsem stále totálně ochrápaná jako medvědice 😀

zuzanaxx
5. kvě 2016

@tehulka1167 to dělá to těhu 😂

tehulka1167
5. kvě 2016

@zuzanaxx Asi jo 🙂

xyrina
5. kvě 2016

@panbaf Jeden den je bilo, za 2 dny může být všechno jinak. Věř tomu, ikdyž toto píšu dnes, kdy jsem rano 16 den DPO opět uviděla sněhobilý TT. Teploty vysoké, MS nikde. Jsem zklamaná stejně jako minulý měsíc po IVF. Ale už zase spradam v hlavě myšlenky, jak to vyjde příští měsíc. Jsem asi blázen 🙂

zuzanaxx
5. kvě 2016

@xyrina to ti závidím, já mám montálně blbé období, radši tomu nevěřím a třeba pak budu překvapená...a nepůjdeš na krev?

pozi
5. kvě 2016

@xyrina zas nic?No člověk nemůže číst těhu příznaky,protože je taky má,já už jsem taky blázen,furt si říkám,jestli do toho nevlítnem přirozeně,a pak se uvidí 3 měsíc,ale zase se mi to pak nechce riskovat,stále si říkám,že by to třeba zrovna mohla být holčička,že bysme mohli mít štěstí a úplně tě chápu,člověk si říká,že by to přece mohlo klapnout,i přes to,že by vlastně nemělo

pozi
5. kvě 2016

@tehulka1167 to s tou únavou-já už to mám asi půl roku,těhu nejsem,ale asi to bude všema těma hormonama,u mě,takže u tebe bych to brala taky díky hormonům a to by znamenalo,že fakt těhule jsi 😉

xyrina
5. kvě 2016

@zuzanaxx Rozhodně půjdu ke svému gyndarovi, když se nic do příštího týdne nezmění. A ve středu na první konsultaci k cinanovi, ať mě proboha nějak dá dohromady přes ty jejich čínské dráhy.

xyrina
5. kvě 2016

@pozi Rozum všechny moje snahy už stopuje, takže jsem si našla skulinku, jak ho obelstit - přirozeně těhotná můžu být jen zázrakem nebo za peníze pres IVF s DV. Tolik možností, že? Jenže peněz je málo a zázraků též 🙂

tehulka1167
5. kvě 2016

@pozi Já nemám žádný problém s utroušem, žádný jiný hormony neberu. A unáva šílená 😀

salenas
5. kvě 2016

Holky,kolikátý den jste nebo budete mít ket? Já ho mám 21 den,přijde mi to pozdě

zuzanaxx
5. kvě 2016

@salenas záleží jak staré máš embryjko a kdy máš ovulku...

tehulka1167
5. kvě 2016

@salenas Ty jsi byla na ultrazvuku uz?

panbaf
5. kvě 2016

@salenas poprve jsem ho mela taky 21 den a podruhe 19

zuzanaxx
5. kvě 2016

@tehulka1167 ale zítra už testuješ, ne? 😁

salenas
5. kvě 2016

@zuzanaxx nemám ovulaci,ultrazvuk jsrm měla 14 den a zítra ket

zuzanaxx
5. kvě 2016

Právě jedu vyzvednout tchýni...nikdo není doma, tak musím já...je to sice jen 10 minut jízdy autem, ale to nedám...😠

pozi
5. kvě 2016

@xyrina no je to smutné,bohužel,už to taky vím,že zázraky se nedějí 😠

pozi
5. kvě 2016

@tehulka1167 no já myslela ty těhotenské hormony 😉

pozi
5. kvě 2016

@salenas tak snad ví,co dělají,ne?Já to mám naplánovaný na 19.den 🙂 Ale zatím bez doktorů,uvidím,co mi na to řeknou v pondělí 🙂 Tak se na to pěkně vyspinkej 😉

tehulka1167
5. kvě 2016

@salenas jak muzes jít na ket bez ovulace?? Nema ti co prasknou tudíž nebude ani zluty telisko a bez toho není mozny těhotenství.

cartago15
5. kvě 2016

@tehulka1167 bere utrous a ten zluty telisko supluje ne? Ja byla taky bez ovu pred KETem.

Strana