Je tu někdo po transferu?
Ahoj, je tu někdo po transferu?
@absti - ahojky. no ráno jsem už nevydržela a udělala test. Jenže byl takový prapodivný. I testovací čárka trvala dlouho. No a večer mi to stejně nedalo a udělala jsem další. A i manžel potvrdil že nemám vidiny a že máme slaboulinkýho ducha. Hrozně se to bojím zakřiknout, přecejen je to jen šestý den po KET. Nechci dopadnout jako v březnu...
Holky všem držím palečky..
JInak příznaky mám jasný. Pořád chci spát, prsa nateklý, břicho bolí, čich se mi zlepšíl. Jo a v pátek sem dokonce ráno běžela blinkat. Ale to asi nebylo mimi, to by bylo brzy...
@absti Ahoj, ja jsem mela 10 den (patek) po et slabou druhou carku na testu byla vydet po limitu. V sobotu tam nic nebylo v nedeli 12 den po et jsem rano zacala spinit a odpoledne prisla MS jina nez normalne, ale prisla ☹ . Vcera jsem volala do Caru a rekli mi ze to nejspis nedopadlo a zitra jdu k nim na kontrolu.
Takze u mne to nedopadlo. Ted si dam delsi pauzu od dalsiho cyklu ivf a zacnu procistovat telo. Kamaradka mi doporucila "cistice" p. Simu ona k nemu chodi uz delsi dobu a je spokojena.Pry ma dobre vysledky i u zen s udajnou neplodnosti. Tak uvidim. No a od soboty bude za mnou chodit pani co cvici mojzisovou metodu.
U mne totiz doktor nenasel vlastne zadny problem proc by to nemelo jit prirozene. Mam nizke AMH 0, 8, fsh ma dobrou hodnotu, jinak je vse ok u mne i u partnera. Kdyz jsem cetla diskuse tak prirozene otehotneli i holky co meli hodnotu 0, 3.
Takze nenam co stratit a telu to jen prospeje.
Gratuluju k testiku 🙂
dnes tj. 6 den po ET mám teplotu 37,4 doufám,že je to kladné znamení.....

@trefulka hmm tak to je taky slusnej ubytek. Nam z 16 zbylo 5, jedno mam u sebe. Ale jsem moc rada, ze alespon tak. I kdyz to OHSS bych nikomu neprala.
Tak zitra drzim palce!
@absti nemam zadne priznaky, snad jen to bolavy bricho. A ty?