Je tu někdo také čerstvě po embroyotransferu nebo kryoembryotransferu?
@pulse tak to máme asi stejně....já v v sobotu dvoudenní....takže mám v sobě teď 6 denni...a cítíš něco už??já ttotiz už těhotná byla naposled před lety synovi už je 13let a tenkrát přirozeně....teď mám nového partnera snažíme se 2 roky a teď 1.IVF....tak nevím kdy mám čekat nějaké priznaky....
Ahoj holky 🙂 já jsem byla na KET 22.5 a dělala jsem si test v úterý 28.5 a byl pozitivní a dnes opět a také pozitivní 🙂. Jinak mám za sebou 1. IVF - ET negativní - bez zmražení, 2. IVF - ET negativní 2 embrya zmražené a nyní 1. KET vloženy obě zmražené embrya. V pondělí 3.6 jdu na krev a jsem nervózni aby to vyšlo. Bylo by to mé první dítě 🙂
@salmina no nic jsem necítila jen teda jsem 27.5 začala hnědě špinit (četla jsem, že je to dobře a embryiko se zavrtává) což při prvních dvou neúspěšných pokusech nebylo. Jinak prsa mě taky bolely při prvních dvou pokusech ale po druhém jsem šla hned do KET, tak už jsem asi na ty prášky zvykla 😀
Ahoj holky, dneska jsem byla na KET, davali jsme i emryoglue.. tak snad to klapne vse! Drzim pesti, holky!
@pulse tak to nemusí být..může to být nidace ale..já věřím že nepřijde..a ty máš lutearní fázi jen 11dnu??mě by měla přijít ve čtvrtek...ale určitě to ten amelgen podrží...alespoň mi to u IUI držel....jinak vše co popisujes můžou být nidacni priznaky...drží pěsti a věřím že ti nepřijde...
@pulse já právě teď už necítím nic ani prsa mě nebolí....myslím si že těhotná nejsem...zítra mám termín menses tak zkusím test...ale někde jsem tu četla že holky neměly test pozitivní ještě v den krve a tam hcg bylo a ještě týden po kontrole v IVF měly negativní testy ..tak raději amelgen jeste nevykazuje....držím pěsti jak to jde....v pondělí uvidíme obě na kontrole ne??Na kolik to máš ty??

@salmina ahoj, já včera vklad KET. Už tedy máme 3leteho syna, také z KETu. Na třetí pokus tedy.