icon

Je tu někdo také čerstvě po embroyotransferu nebo kryoembryotransferu?

salmina
28. kvě 2024
Strana
z2
pulse
28. kvě 2024

@salmina ahoj, já včera vklad KET. Už tedy máme 3leteho syna, také z KETu. Na třetí pokus tedy.

salmina
autor
29. kvě 2024

@pulse tak to máme asi stejně....já v v sobotu dvoudenní....takže mám v sobě teď 6 denni...a cítíš něco už??já ttotiz už těhotná byla naposled před lety synovi už je 13let a tenkrát přirozeně....teď mám nového partnera snažíme se 2 roky a teď 1.IVF....tak nevím kdy mám čekat nějaké priznaky....

pulse
29. kvě 2024

@salmina ne ne, zatím vůbec, možná trochu bolí prsa, ale to spíš přisuzuju zaváděcím tabletam. Já měla vklad 5denniho. Zkusím test tak 10.den, takže příští pátek, déle to nevydržím 😀jinak říkají 14 dní a rovnou na krev.

junetule
29. kvě 2024

@pulse ahoj, ja mela take petidenni, test jsem si udelala pet dnu po transferu(nevydrzela jsem to) a uz tam jsem videla slabou druhou carku. Pak za dva dny dost zesilila. Drzim pesticky tobe i salmine ✊🙂

salmina
autor
29. kvě 2024

@pulse a kolikateho máš krev??

salmina
autor
29. kvě 2024

@junetule děkujeme moc🍀❤️😊

bh8
29. kvě 2024

@salmina ja jdu na ket v patek, et nam nevysel. Biochemicke.. tak snad

pulse
29. kvě 2024

@salmina 10. 6. Jdu na krev.

salmina
autor
30. kvě 2024

@pulse Také jdu ba krev 10.6 ...
@bh8 Tak ať ti to vyjde💞....třeba to vyjde nám všem ❤️🍀

alca1992
30. kvě 2024

Ahoj holky 🙂 já jsem byla na KET 22.5 a dělala jsem si test v úterý 28.5 a byl pozitivní a dnes opět a také pozitivní 🙂. Jinak mám za sebou 1. IVF - ET negativní - bez zmražení, 2. IVF - ET negativní 2 embrya zmražené a nyní 1. KET vloženy obě zmražené embrya. V pondělí 3.6 jdu na krev a jsem nervózni aby to vyšlo. Bylo by to mé první dítě 🙂

salmina
autor
30. kvě 2024

@alca1992 moc gratuluji a můžu zeptat jestli si něco po KET cítila???mě od včera večera boli břicho i prsa....ale fakt nevím jestli to není amelgenem....

salmina
autor
30. kvě 2024

@pulse můžu se zeptat jestli se dnes třeba cítíš nějak jinak??Mě to bricho bolí dnes už více a I prsa....

alca1992
30. kvě 2024

@salmina no nic jsem necítila jen teda jsem 27.5 začala hnědě špinit (četla jsem, že je to dobře a embryiko se zavrtává) což při prvních dvou neúspěšných pokusech nebylo. Jinak prsa mě taky bolely při prvních dvou pokusech ale po druhém jsem šla hned do KET, tak už jsem asi na ty prášky zvykla 😀

salmina
autor
30. kvě 2024

@alca1992 a měla jste 5tidenni blastocystu??

pulse
30. kvě 2024

@salmina odpoledne mě trochu bolelo v podbřišku a prsa teda cítím hodně.

salmina
autor
Autor odpověď smazal
alca1992
31. kvě 2024

@salmina ano měla jsem 5tidenni blastocystu

salmina
autor
31. kvě 2024

@alca1992 moc dekuji ja prave zatím nešpiním...ale já nikdy ze 4 tehotenstvi neměla,nidační špinění...

junetule
31. kvě 2024

@salmina ahoj, me amelgen nic nedelal, mela jsem ho vzdy pri kazdem ivf. Ale na kazdeho muze pusobit jinak.

bh8
31. kvě 2024

Ahoj holky, dneska jsem byla na KET, davali jsme i emryoglue.. tak snad to klapne vse! Drzim pesti, holky!

pulse
31. kvě 2024

@bh8 ahojky, držím palce👍🍀. Také máme embryoglue a ještě asistovaný hatching.

salmina
autor
1. čer 2024

@bh8 Děkujeme a taky ti držíme pěsti a přejeme hodně štěstí 🍀🙂

salmina
autor
3. čer 2024

@pulse ahojky hák se cítíš??a budeš testovat v pátek hák jsi říkala??Já necítím nic extra mám strach si udělat test....😄Možná počkám až na toho 10teho...🙂ale nevim ještě 🙂

pulse
3. čer 2024

@salmina ahojky, dnes mi má přijít MS a teda cítím všechny příznaky... Bolest hlavy, břicha, ráno jsem trochu spinila.... 🥺Moc se bojím, že to nevyšlo a MS přijde...

salmina
autor
3. čer 2024

@pulse tak to nemusí být..může to být nidace ale..já věřím že nepřijde..a ty máš lutearní fázi jen 11dnu??mě by měla přijít ve čtvrtek...ale určitě to ten amelgen podrží...alespoň mi to u IUI držel....jinak vše co popisujes můžou být nidacni priznaky...drží pěsti a věřím že ti nepřijde...

pulse
3. čer 2024

@salmina dnes jsem 27 den cyklu. Dle kalendáře mám mít MS. Vklad jsem měla 20.den. No uvidíme.. Jsem dnes celá bolavá a strašně unavená.. Syn dostal o víkendu kolo takže chce jít ven se učit, nevím jak za ním budu dnes lítat 🙉🙄

salmina
autor
Autor odpověď smazal
salmina
autor
3. čer 2024

@pulse Dnes v 15:34
Tak my jsme asi tak nastejno ,moje embryjko má dnes 11 den ..měla jsem vklad mladšího embryjka....já právě dnes zase nic moc ale všimla jsem si že to mám tak obden ty priznaky....jeden dem mě bolí prsa a břicho a jeden den ne....

pulse
5. čer 2024

@salmina ahojky, tak jsem dnes zkusila test a snehobily.. 🥺Dva dny mě hodně bolí břicho a trošičku spinim.. Takže to nejspíš nevyšlo... Už jsem to obrecela... Držím pěsti ať vám ostatním to vyjde.

salmina
autor
5. čer 2024

@pulse já právě teď už necítím nic ani prsa mě nebolí....myslím si že těhotná nejsem...zítra mám termín menses tak zkusím test...ale někde jsem tu četla že holky neměly test pozitivní ještě v den krve a tam hcg bylo a ještě týden po kontrole v IVF měly negativní testy ..tak raději amelgen jeste nevykazuje....držím pěsti jak to jde....v pondělí uvidíme obě na kontrole ne??Na kolik to máš ty??

Strana
z2