Je tu někdo také po opu?
Ahoj, včera jsem byla na opu, odsáli jsme 12 vajíček a dnes si budu volat, kolik se jich oplodnilo. Je tu někdo, kdo má také po opu a čekání a nervy před sebou? Na sdílení starostí i radostí a zkrácení dlouhého čekání.
Já jdu na transfer zítra. V neděli tam bohužel nikdo není, tak zavádíme čtvrtý den. Jsem z toho lehce nervózní, není to první ivf a vždy jsme dávali blastocystu. Jinak máme zatím 8 embryí, ale jednoho nejrychlejšího favorita.
ahoj, tak já jsem byla a transferu 10.12 a nakonec zbylo pouze to embryo,co mi vložili,takže jsem jak na trní ...... Jak jste dopadli vy? 🙂
tak nám zavedli jedno a ostatní to vzdali,takže nam nic nezůstalo a pevně doufám,že to vyjde. Tak já špinila jen ten den transferu,ale jinak ty bolesti jako na MS mám taky a přijde mi,že jsem furt taková nafouklá....Jinak jsem doma,protože moje dítě je nemocný a to je dost na palici,takže se mi hlavou honí furt nějaké věci :( Neboj, určitě to zvládnou ,ty naši bojovníci 🙂
U nás také špatné. Dnes jsem také začala krvácet. Jsem 10 dní po transferu, tedy jakoby 14dpo a tedy v termínu menstruace. Rovnou jsem pro jistotu udělala test a negativní. Takže u nás konec nadějí.

@ajleenka ahoj ja byla včera bylo 7 vajíček z 9 folikulu. Dnes volali a zatím máme 3 embrya zbylé 4 dozrali ale nevím co bude s nima. Takže pokud se nic nezmění budu volat v pondělí a transfer v úterý.