Jen jeden folikul při IVF, je šance?
Ahojky všem
byla jsem na 4 ivf a mám jen jeden folikul,nikdy se mi to nestalo... ☹ vždy sem mela kolem 6-7 .zajímá mě stalo se to někomu z vás a je šance i s jednim..?
@dzimi jotojo ,ale ja myslela vejcovodu...tak ja 2012 uplne srostle a ze nikdy neotěhotním..a 2015 srůsty zmizely a pruchozi,ale potom 2 potraty.. ☹ takze to zse muze byt nepruchozi
@diva_ziva ehm, slusnej zlom. A stale se citim netehotne ;) diiiiky moc a napodobne ;)
@maja1111111 ehm taky jsem myslela vejcovody, fakt jsem mimo...aha tobe uz to resili, tak drzim pesticky, at to pomuze. No mi to zas neresili vubec :/
Tak dvojčátka a je ti tak dobře, to je přeci naprosto úžasné těhotenství!!! 🙂
Já odpočítávám...5 dní do kontroly...
@maja
No já právě byla objednána na laparoskopii, že mi budou kontrolovat vejcovody pokud se teď nepodaří. Taky si tak myslím, že ten problém je u nás tam, docela mě i na stranách tahalo, třeba po zátěži a to by s tím mohlo mít spojitost a dělaly se mi občas cysty. Takže určitě bych si to taky být tebou zkontrolovat nechala.
Tak jsem doma, no ale nemám moc dobré zprávy. Dle UZ odpovídáme 6+3 a měla bych být dle MS 7+5. Viděla jsem plod a i žloutkový váček, ale nemáme srdeční akci. ☹ ☹ ☹
Ve středu jdu znovu a rozhodneme se zda ve čtvrtek revize nebo ještě mám vydržet?
Nemám s tímhle žádnou zkušenost.?
No před 14 dny říkala, že odpovídáme 5. tt a teď řekla 7.tt, což by i odpovídalo, ale měli bychom být o týden starší a vzhledem k embryotransferu jsem později otěhotnět nemohla.
@juliia :( to mě strašně mrzí, že to vypadá takto. Brala ti krev?
Nechala bych si asi ve středu vzít krev a počkala si na výsledky, jestli stoupá? Ale nevím....je to strašně rychlý. Mě minule bez srdeční akce kontrolovali asi za týden znovu a pak teprva jsem šla :(
Ale roste, tak třeba tam ve středu už srdíčko bude a vše bude v pořádku - jestli plod odpovídá 6+3, tak ještě srdeční akce být nemusí....já bych si vážně nechala vzít krev a počkala ještě do příštího týdne????
Držím ti strašně moc pěstičky, aby bylo ve středu lépe, chodíš do práce?
Já se taky bojím zítřka, stále bez příznaků a mate mne, že ani bříško se netváří, že by chtělo trošku poporůst, na to, že má v sobě dva životy.
Tak ja dneska zas uplne jinak. Jeden bojovnicek dobojoval, dnes uz bez srdicka a druhy se srdickem, ale mensi, nez by mel byt. Za tyden opet kontrola. Takze uz bojujem za jednoho a diagnoza syndrom mizejiciho dvojcete
@dzimi
No já dnes zase na to koukám trošku jinak včera a prostě co se má stát to se stane.
Krev mi nevzala a bylo mi řečeno, že to není směrodatné, ale mám nutkání si zase zítra dojít na odběr jako samoplatce.
Ráno jsem prubla digi test clear blue co jsem ještě měla doma. Takže když je tam 3+, tak to znamená, že je to 5+, takže šestý a více týden, pochopila jsem to správne?
A já na Tebe dnes moc myslela! Tak budu držet dál palce druhému bojovnikovi. On to zvládne!
To je můj dnešní test
@juliia ja jdu zas v jednu.
No priznaky stale nic. A na to, ze Acko bylo minule 6+2, tak dorostlo tak na cca 6+6 jen, bohuzel mi dneska dala zpravu jen textovou.
Tak uvidime, jak se ted sam rozjede, doufam ze to dozene.
To jsou trable, co? Proc to nemuzeme mit aspon jednou jednoduchy a jasny????
Tak nam drzim palecky, at to ti nasi bojovnicci nevzdavaji a natrou nam vsem v dobrem zrak ;)
Hlavne myslet pozitivne...
@maja1111111 strasne moc dekuji...se z toho asi zblaznim :/
@juliia Nepropadej panice kočko
Našla jsem si, že česnek pomáhá...viz článek, a tak jsem ho zařadila víc do jídelníčku.
http://www.maminkov.cz/tehotenstvi/vyziva-a-hmo...
a taky se snažím jíst oříšky, to jsem taky někde přečetla, ale už nevím kde 🙂 mám koupeno víc druhů a smícháno a jím malou mističku denně.
Tak uvidím, co tomu řekne ultrazvuk v úterý.
Jinak jsme obě dvě ve fázi plodu sedmého týdne....chjo.
A jak jsem si to počítala, tak podle ovulace bychom už měli být v devátém? Kolikátý den cyklu jsi měla punkci? já desátý a tak je to s MS při základním počítání posunuté ještě o pět dní :(
já 11.DC.......já už raději nic nepočítám, dnes mi je celý den blivno 😒
Snažím se ubírat teď jiným směrem a plánuji naši svatbu, tím zaháním smutné myšlenky a úvahy na to co se mi děje v těle. Moje doktorka je fakt kapacita a když řekla, že to vypadá špatně, tak vím, že kdyby si tím nebyla jistá, tak to ani nevypustí z pusy.
Na víkend jedeme pryč, tak se alespoň trochu odreaguji, vysadila jsem už i utrogestan a to jsem si myslela, že mi je špatně po něm a ono od toho žaludku je to ještě horší. 😠
Ahojky, tak jak bojuješ? Cítíš se dobře? Mně je prostě divně a už jsem z toho unavená, hlavně, když člověk ví, že to není dobré a ještě se dobře necítí ani po fyzické stránce. Jakmile mám prázdný žaludek, tak mi je špatně z pocitu hladu a když se najím, tak je mi zase strašně těžko. ☹
@juliia ahoj, jsem ti chtela taky zrovna napsat. Bylas na krvi?
To mi neni ani spatne. V sobotu me bolely bradavky v podprsence a od te doby vubec nic...bricho nepne, neroste, ani podbrisek nevykazuje nejake zmeny, spatne nni, chute jine taky nic.
Psychika jak na houpacce..nooo spis pod houpackou..od deprese k vnucovanisi nadej ze co kdyby. Vubec nemm pocit tehotenstvi, neceho jineho, nic....je to strasny. Nejhorsi jsou noci....obcas usnu az ve tri, nebo kdyz o pulnoci, tak od ctyr strasim a promitaj se mi osklive a osklive veci. A nejsem schopna je vypudit. Si pak rano rikam jestli to dopadne dobre tak neovlivni to mimise? Takovyho negativismu? Ach jo :/ To cekani od kontroly ke kontrole a ta nejistota hranicici s jistotou neuspechu je strasnaaaaaaaaaaa.
Pres den se snazim myslet pozitivne a drzet se..nejsem schopna ale nic delat...jen lezim, ctu si a cumim do kompu :/ Ubijejici cas tohle...
A rikam si, proc zas? Proc nemuzu aspon jednou mit trosku stesti a pohody???
A myslim na te a je mi proste smutno.....za nas obe :/
Ty vnitřní pocity máme opravdu podobné. ☹
Taky nejsem moc schopna nic přes den dělat, krom toho, že chodím do práce, tak doma mi všechno stojí, musím se nutit i zapnout pračku.
Každé ráno se budím pravidelně kolem 5. hodiny, jdu na záchod a pak už neusnu a myšlenky hlodaj a hlodaj......takže v tom nejsi určitě sama!
Víkend bude asi dlouhýýýý....
@juliia no ja dl toho nechodim ani do prace,jsem uz skoro mesic doma....nejdriv se o me pokousela nemoc, pak kvuli tem dvojcatkum, to me hned nutili zustat na PN a ted kvuli tomu jednomu uz bez srdicka....takze ja se v tom placam cele dny....sama a sama a sama a do prace nejsem schopna zatim jit :/

@maja1111111 o te pruchodnosti jsem taky premyslela a nechapu, proc se jeji kontrola neresila pred doporucenim do centra. To je ten byznys blbej. Ja si prave taky myslim, ze by mohl byt problem po revizi v pruchodnosti vajecniku