Jen jeden folikul při IVF, je šance?
Ahojky všem
byla jsem na 4 ivf a mám jen jeden folikul,nikdy se mi to nestalo... ☹ vždy sem mela kolem 6-7 .zajímá mě stalo se to někomu z vás a je šance i s jednim..?
Ahoj holky připojuji se k vám mne bude 39let.Mám z předešlého vztahu 17leteho syna.S manželem se snažíme 5let špatný spermiogram.3krat IVF po dvou vlozeno nic jednou ET .Teď naposled z IVF dvoudenní dvě vložena konečně se zadarilo.Byl tam jeden drobecekBohužel v 8+6 revize přestalo se vyvijet už někdy v 6tydnu.8.12.revize po 5tydnech MS a teď jsme byly u apolinare.tak další MS asi kolem 10.2. budu mít .Od druhého dne začnu brát ráno 2tabl.a večer 2tabl.tamofixen a manžel dvě tablety.Pak desátý den cyklu pojedu na ultrazvuk a řeknou kdy mi dají pregnyl na píchnutí a do dvou dnů odběr vajíček.Bez narkózy vyšlo by to asi na 16tis těším se ,že to půjde tak rychle teď jen ať to vyjde je to opravdu naposled.Manžel už nechce pak
@vvercatkoo přeji hodně štěstí
@petapal děkuji. My mame za sebou 3x ivf přes pojišťovnu a 4x ivf s minimalkou. To posledni nedoslo ani k transferu, před opu mě to skoro vše popraskalo, odebraly jen dvě a jen jedno oplodněno, ale pátý den jen desetibunecne, takže ukončeno. Taky špatný spermogram. Ale dnes nas doktor pochvalil a nevěřil. Spermogram super, že by se nedivil, kdybychom to měli přirozeně ( vitaminy zabraly). Jinak už jsou to dva roky co bojujeme v caru. 3dc začínám femarou 2-1-2 a jinak u mě zabraly grepy, takže už je mam připravené.
@petapal jinak my bez dětí a mě v únoru bude 33
@vvercatkoo teď to určitě vyjde
@vvercatkoo na co se jí ty grepy
@petapal na plodný hlen🙂
@veronikav31 aha😁
🙂 Tak já stále nemenstruuji a do toho si hledám pronájem, protože se opravdu rozcházíme, takže teď místo nějakého plánování mimíska řeším existenční krizi :( Ani nevím, kde skončím
@dzimi holka to je strašny moc mi to mrzi čím musíś prochazet. 🙄
Ja zase řeším praci ,takze ted take mimi neřešim.mam ješte 2 mraziky a tim asi končim.ted mi bylo 39 👎 držím ti palce at se ti vše vyřeší
@dzimi ježíši, tak to mě moc mrzí, že to tak dopadlo. Držím pěsti
Mě čeká v sobotu punkce, minule to popraskalo i když jsem měla orgalutran, tak teď jdu o dva dny dřív. Tak doufám, že vše dopadne dobře a já budu mít ty nejkrásnější narozeniny
@vvercatkoo tak to držim palce a kam chodíš? To je nativ?a kolik ti bude?😉
@vvercatkoo držím pěsti já čekám teď na MS každým dnem a pak jsem do toho nativ
Ahoj holky. Tak uz konecne nekdo prolomte ledy.
@vvercatkoo Moc drzim palce at mas krasne vajicka!
Ty budes nase prvni vlastovka.
@petapal hodne stesti!
Zitra jdu na prvni kontrolni ultrazvuk.
@maja1111111 olomouc a zitra mi bude 33, tak doufám, že si nadelim ten nejkrásnější dárek. Mam minimalku s femarou
@petapal děkuji, taky držím pěsti
@pegi27 děkuji, tobě taky
Holky a potvrzuji, že grepy funguji. Porovnavala jsem vysledky z minula
Ahoj holky, tak jsem po opu. Mám čtyři vajíčka. Tak zitra by mi měli volat, jinak mám volat v pondělí
@vvercatkoo super držím pěsti
@vvercatkoo kolik si jich necháš zavést když jich bude víc
@petapal děkuji, doktor říkal, že dáme dvě. Tak uvidíme. To bychom museli mit hooodne štěstí
@vvercatkoo super teď už se na nás štěstí usměje musíme věřit
Ahoj holky, tak ja dnes jela pro bublinku.Tak uvidime, jestli se už na nas usměje štěstí. Ze čtyř vajíček jen jedno embrijko
@vvercatkoo drzim palcky 👍🙂
@vvercatkoo hodně štěstí
@maja1111111
@petapal Děkuji
Já jedu 20.2. Na ultrazvuk vajíček
Ahoj holky, tak jak si vedete?
Já stále a pořád bez menstruace a jdu to zas řešit....doteď jsem řešila shánění vhodného pronájmu a stěhování :(
Ehm, tak změna - po objednání se k lékaři a křečích od rána už se něco začalo rýsovat - super 147 od revize a týden a dva dny od stěhování - evidentně to chtělo čistý vzduch

@dzimi jedeme dal, dnes jsme byli v caru a už čekám až dostanu ms. Citim, že by to mohlo být kazdou chvíli. Pry si mě doktor teď pohlida až do konce