icon

Jen jeden folikul při IVF, je šance?

maja1111111
2. zář 2016

Ahojky všem
byla jsem na 4 ivf a mám jen jeden folikul,nikdy se mi to nestalo... ☹ vždy sem mela kolem 6-7 .zajímá mě stalo se to někomu z vás a je šance i s jednim..?

absintka19
5. kvě 2017

Holky co jste si pichaly pri stimulaci? Ja tedy merional a dipherelin a mela jsem 27 vajicek a z toho 24 zralych a po prodl.kultivaci zustalo 7.
Jen me zajima cim stimulujete protoze vajicek mate malo :( vim ze kazda reaguje jinak, tak zda vam treba meni i leky, diky.

juliia
5. kvě 2017

@vvercatkoo

Myslela jsem na tebe, jak to dnes dopadlo?🙏

juliia
5. kvě 2017

@absintka19

Teda tomu říkám poradna uroda.😉
No ja byla jen jednou na nativnim IVF, takze jsem nestimulovala injekčne, jen jsrm 5 dni zobala clostik, bylo 6 folikulu, 1zrale vajicko, 1 oplodněni a v 7.tt zamlkle tehot. bohužel.

My ted zkusime po laparce 4-5 IUI a pak jsme si řekli, že bychom dali naposledy IVF...uvidíme...ja na ty hormony silne reaguji...a hyperstimulacni syndrom jsem uz mela po nativnim IVF.😲

vvercatkoo
5. kvě 2017

@juliia ahoj, tak máme dvě vajíčka, tak uvidíme. V neděli mi maji volat

vvercatkoo
5. kvě 2017

@absintka19 já mám za sebou desátý pokus. Mám vyzkoušené všechny stimulace,máme špatný spermiogram, jinak vše v pořádku, ja mám nízké ahm. Na vysoké davky me tělo nereagovalo, tak zkoušíme minimalky s femarou. Měla jsem i to co ty píšeš, hned poprvé. Nikdy jsme neměli blastocytu

juliia
5. kvě 2017

@vvercatkoo
Tak at se jim dobre dari a v nedeli by bylo zavedeni?
Ja zo tak mela, 5 buněčne embryo...

vvercatkoo
5. kvě 2017

@juliia ne, v neděli to bude druhý den, čekám, že mi řekne jak to vypadá a jestli et bude v pondělí nebo ve středu

juliia
7. kvě 2017

@vvercatkoo

Ahojky, tak jake jsou dnesni zpravy?😉

vvercatkoo
7. kvě 2017

@juliia ahojky, tak to vypada nadějně. Doktor říkal, že jedno vajíčko bylo nezralé, ale nakonec se oplodnilo. Takže máme dvě krásné embryjka a transfer ve středu. Tak doufám, že jsou to bojovníci. V úterý mám ještě volat

absintka19
7. kvě 2017

@vvercatkoo pokud to bude jen trosku mozne nechodte do 5bunecneho ale az do blastocysty.

vvercatkoo
7. kvě 2017

5tý den petibunecne by byla opravdu blbost a pokud jsme sly třetí den, tak to bylo šesti nebo osmi buněčné

vvercatkoo
7. kvě 2017

@absintka19 a tobě už se to krátí, tak ti přeji hodně štěstí

absintka19
7. kvě 2017

@vvercatkoo myslim na tebe ! At to dobre dopadne 🌷

vvercatkoo
7. kvě 2017

@absintka19 děkuji

juliia
7. kvě 2017

@vvercatkoo
Tak super 🙂
Cim jsi ted stimulovala?
Ja cekam na MS a pujdem do IUI...uvidíme

vvercatkoo
8. kvě 2017

@juliia jen femara, nic vic

juliia
9. kvě 2017

@vvercatkoo

Tak zítra jdete na to?🙂
Preji hodně štěstí! 🍀

vvercatkoo
9. kvě 2017

@juliia jj, děkuji. Pořád jsou dvě

juliia
11. kvě 2017

@vvercatkoo

Ahojky, tak jak se citis?🙂

Vse proběhlo v pořádku? A teď uz jen drzet vsechny palce.🙏

vvercatkoo
11. kvě 2017

@juliia ahojky, zatim mam bolesti břicha jak při ms, tak doufám, že mě neopustí

vvercatkoo
11. kvě 2017

@juliia děkuji

juliia
12. kvě 2017

@vvercatkoo

To k tomu patří, bude to urcite dobré 🙂
Uzivas prednison?
Mne chce ted dr. dat pred IUI, ale moc se ni do tech kortikoidu nechce...☹

vvercatkoo
12. kvě 2017

@juliia mam jen estrimax a gynprodyl

juliia
12. kvě 2017

@vvercatkoo
A tak to zase neznam ja.
A ty mas za sebou imunologicke vysetreni?

vvercatkoo
12. kvě 2017

@juliia snad vsechna vyšetření, co existují, kromě laparo. Nic nezjistili, jen nižší ahm, ale to doktor věděl z tolika pokusů, že mám málo vajíček, ale není to žádná hrůza. Estrimax je to same jako estrofen a gynprodyl je utrogestan

juliia
12. kvě 2017

@vvercatkoo
Tak ja mam imuno prave dvakrát. Loni naprosto negativni a ted z minuleho mesice lehce zvysene protilatky proti trombofinu. Pry to může byt i tim zamlklym tehotenstvim, ale uz mi cpe prednison. Na otázku jestli můžu otěhotnět i bez nej jsem dostala odpovědět, že to mam malinko, tak by to nemelo vadit, že mi ho doporucuje preventivne.

juliia
15. kvě 2017

@vvercatkoo

Ahojky, tak ja uz jedu 3.DC, MS mi prisla uz 24.DC, takze ovulka fakt probehla asi den po LPSK jeste v nemocnici. V patek jdu na UZ na folikulometrii a uvidi se kdy a jestli IUI.
Hlavně uz se neco děje. Pro mne je vzdycky to nejhorší čekání na MS.😒

A jak se cítíš ty? Zvládáš to dobře?

vvercatkoo
15. kvě 2017

@juliia ahojky, tak držím pěsti.
Ja jsem dnes pátý den a břicho pořád bolí, bolest se střídá jako na ms a od žaludku

juliia
18. kvě 2017

@vvercatkoo
Jak bojujes?🙏

Mne zítra čeká 1.ultrazvuk...jsem zvedava zda uz bude folikul měřitelny. Budu 8.DC

vvercatkoo
18. kvě 2017

@juliia dnes osmy den, nevydrzela jsem

Strana