Jen jeden folikul při IVF, je šance?
Ahojky všem
byla jsem na 4 ivf a mám jen jeden folikul,nikdy se mi to nestalo... ☹ vždy sem mela kolem 6-7 .zajímá mě stalo se to někomu z vás a je šance i s jednim..?
Myslela jsem na tebe, jak to dnes dopadlo?🙏
Teda tomu říkám poradna uroda.😉
No ja byla jen jednou na nativnim IVF, takze jsem nestimulovala injekčne, jen jsrm 5 dni zobala clostik, bylo 6 folikulu, 1zrale vajicko, 1 oplodněni a v 7.tt zamlkle tehot. bohužel.
My ted zkusime po laparce 4-5 IUI a pak jsme si řekli, že bychom dali naposledy IVF...uvidíme...ja na ty hormony silne reaguji...a hyperstimulacni syndrom jsem uz mela po nativnim IVF.😲
@juliia ahoj, tak máme dvě vajíčka, tak uvidíme. V neděli mi maji volat
@absintka19 já mám za sebou desátý pokus. Mám vyzkoušené všechny stimulace,máme špatný spermiogram, jinak vše v pořádku, ja mám nízké ahm. Na vysoké davky me tělo nereagovalo, tak zkoušíme minimalky s femarou. Měla jsem i to co ty píšeš, hned poprvé. Nikdy jsme neměli blastocytu
@vvercatkoo
Tak at se jim dobre dari a v nedeli by bylo zavedeni?
Ja zo tak mela, 5 buněčne embryo...
@juliia ne, v neděli to bude druhý den, čekám, že mi řekne jak to vypadá a jestli et bude v pondělí nebo ve středu
Ahojky, tak jake jsou dnesni zpravy?😉
@juliia ahojky, tak to vypada nadějně. Doktor říkal, že jedno vajíčko bylo nezralé, ale nakonec se oplodnilo. Takže máme dvě krásné embryjka a transfer ve středu. Tak doufám, že jsou to bojovníci. V úterý mám ještě volat
@vvercatkoo pokud to bude jen trosku mozne nechodte do 5bunecneho ale az do blastocysty.
5tý den petibunecne by byla opravdu blbost a pokud jsme sly třetí den, tak to bylo šesti nebo osmi buněčné
@absintka19 a tobě už se to krátí, tak ti přeji hodně štěstí
@vvercatkoo myslim na tebe ! At to dobre dopadne 🌷
@absintka19 děkuji
@vvercatkoo
Tak super 🙂
Cim jsi ted stimulovala?
Ja cekam na MS a pujdem do IUI...uvidíme
@juliia jen femara, nic vic
Tak zítra jdete na to?🙂
Preji hodně štěstí! 🍀
@juliia jj, děkuji. Pořád jsou dvě
Ahojky, tak jak se citis?🙂
Vse proběhlo v pořádku? A teď uz jen drzet vsechny palce.🙏
@juliia ahojky, zatim mam bolesti břicha jak při ms, tak doufám, že mě neopustí
@juliia děkuji
To k tomu patří, bude to urcite dobré 🙂
Uzivas prednison?
Mne chce ted dr. dat pred IUI, ale moc se ni do tech kortikoidu nechce...☹
@juliia mam jen estrimax a gynprodyl
@vvercatkoo
A tak to zase neznam ja.
A ty mas za sebou imunologicke vysetreni?
@juliia snad vsechna vyšetření, co existují, kromě laparo. Nic nezjistili, jen nižší ahm, ale to doktor věděl z tolika pokusů, že mám málo vajíček, ale není to žádná hrůza. Estrimax je to same jako estrofen a gynprodyl je utrogestan
@vvercatkoo
Tak ja mam imuno prave dvakrát. Loni naprosto negativni a ted z minuleho mesice lehce zvysene protilatky proti trombofinu. Pry to může byt i tim zamlklym tehotenstvim, ale uz mi cpe prednison. Na otázku jestli můžu otěhotnět i bez nej jsem dostala odpovědět, že to mam malinko, tak by to nemelo vadit, že mi ho doporucuje preventivne.
Ahojky, tak ja uz jedu 3.DC, MS mi prisla uz 24.DC, takze ovulka fakt probehla asi den po LPSK jeste v nemocnici. V patek jdu na UZ na folikulometrii a uvidi se kdy a jestli IUI.
Hlavně uz se neco děje. Pro mne je vzdycky to nejhorší čekání na MS.😒
A jak se cítíš ty? Zvládáš to dobře?
@juliia ahojky, tak držím pěsti.
Ja jsem dnes pátý den a břicho pořád bolí, bolest se střídá jako na ms a od žaludku
@vvercatkoo
Jak bojujes?🙏
Mne zítra čeká 1.ultrazvuk...jsem zvedava zda uz bude folikul měřitelny. Budu 8.DC
@juliia dnes osmy den, nevydrzela jsem

Holky co jste si pichaly pri stimulaci? Ja tedy merional a dipherelin a mela jsem 27 vajicek a z toho 24 zralych a po prodl.kultivaci zustalo 7.
Jen me zajima cim stimulujete protoze vajicek mate malo :( vim ze kazda reaguje jinak, tak zda vam treba meni i leky, diky.